בע"ח במבצע?????

בבהיגה

New member
בע"ח במבצע?????

הרגע סיימתי לדפדף במקומונים הרבים שיש לעירנו להציע, וראיתי משהו שמאוד צרם לעיני: שתי חנויות של בע"ח וציוד לבע"ח (ניירובי ודרך הטבע) שמפרסמות מבצעים על בעלי החיים שהן מוכרות, משהו בסגנון של "מבצע: כנר + כלוב + מתקן שתיה ב___ ש"ח". אני יודעת שהחנויות ימכרו בעלי חיים בכל מקרה ושתמיד יהיו אנשים שיקנו אותם (לצערי), אבל להוריד מערך בעה"ח כיצורים חיים ונושמים ולמכור אותם באיזה עסקת חבילה עם כל הציוד שמסביב? נראה לי קצת מוגזם.

מה

לא קרה אף פעם שקנית באיטליז את השוקיים במחיר מבצע? או שקנית 400 גרם נקניק של יחיעם ושילמת רק על 300 גרם... יש מבצע את יודעת... חלאס כבר עם הפלצנות...

Neta558

New member
לי זה לא קורה

ואני מוכנה ללמד אתכם את הטריק

בבהיגה

New member
קודם כל - זה לא קורה (משפחה צמחונית

וחוץ מזה יש הבדל בין מוצר מזון שאתה קונה (למרות שאני חושבת שזה גם לא בסדר, אבל אני לא אתחיל לשכנע את כל העולם לעבור לצמחונות) לבין חיה שאתה אמור לטפל בה ולדאוג לרווחתה. לא חסרים מקרים של הורים שקונים בעל חיים לילד וכשהילד לא מטפל בו כמו שצריך, או שהוא נראה להם מסריח / מרעיש מדי אז הם מחזירים אותו לחנות (במקרה הטוב, ובדרך כלל המוכר בחנות לא יסכים לקבל אותו בחזרה בטענה שהוא לא יודע מה מצב בעל החיים ואם הוא אסף איזה שהן מחלות כשהוא לא היה אצלו) או שהם פשוט משחררים אותו ל"חופשי" שברוב המקרים זה אומר מוות. אני בטוחה שאם הם היו משלמים על בעל החיים שרכשו במחיר שמדגדג להם את הארנק קצת יותר, הם לא היו עושים את זה, או לפחות היו שוקלים ביתר כובד ראש את רכישת בעל החיים.

למעלה