בעקבות

eponine

New member
בעקבות

מולן רוז´ המוצלח ושיקגו שאני מקווה שיהיה לא פחות מוצלח, נראה לכם שנזכה לראות מחזות זמר כמו עלובי החיים ומיס סייגון עלל מסך הקולנוע?

E1982

New member
הנה תשובה לשאלתך:

לשיקגו יש מחזמר מוצלח מאוד שמופיע כבר הרבה שנים. בניגוד למולין רוז´ הסרט מבוסס על המחזמר. ובקשר למולין רוז´, הסרט עצמו מבוסס על מופע מאוד מצליח שמופיע בצרפת (המופע מומלץ מאוד). אבל אולי יעשו מחזמר שהוא אמור להיות כמו הסרט. באז להרמן, שביים לאחרונה את הלהיט, ´מולין רוג´´ אומר כי הוא מתכוון להפוך את הסרט להצגה נוצצת על בימות ברודווי. להרמן אומר כי הוא מקווה מאוד שהמחזה יעלה בניו יורק בתוך כשנתיים. לוהרמן, שבעבר ביים אופרות באוסטרליה, אומר כי הוא חושב ברצינות להציע ליואן מגרגור וניקול קידמן להופיע בתפקידים הראשיים. ניקול קידמן כבר מלומדת ניסיון על הבמה, כאשר הופיע לפני מספר שנים ב"החדר הכחול" הצגה אותה ביים סם מנדס (אמריקן ביוטי). "אני חושב שיואן וניקול הם הליהוק המושלם, אומר להרמן "למרות שאני לא ממש חושב שאחרי חמש שנים של התעסקות בפרוייקט הזה יהיה להם כוח או זמן, אני רק יכול לקוות". להרמן, שבין הייתר ביים גם את הגרסה המודרנית של "רומיאו ויוליה" (עם ליאונרדו דיקפריו וקלייר דיינס) אומר כי הוא עדיין עובד על התסריט והליהוק. "חייבים להכין ליהוק מקביל, כי ההצגה בוודאי תעבור ממקום למקום, הייתי רוצה להתחיל בלונדון ואז לעבור לניו יורק, אני מאוד מקווה שיואן וניקול יסכימו להתחיל לפחות את ההצגות הראשונות, הם יהיו מושלמים לתפקיד". מקווה שעזרתי :) -ערן-

E1982

New member
מצטער מאוד .

אבל עכשיו קראתי שוב את השאלה, והבנתי אותה לא טוב... אז התשובה לא רלוונטית.. מצטער. אבל אולי מה שכתבתי על המולין רוז יעניין אתכם... מצטער שוב -ערן-

eponine

New member
זה בסדר

באמת מעניין והיו כמה דברים שלא ידעתי.

לעלובי החיים יש כבר סרט..

עם אומה תורמן וליאם ניסן.. ונראה לי שגם למיס סייגון

ben321

New member
אבל זה לא מיוזיקל

זה סתם סרט עלילתי עלובי החיים כאילו:) לא סתם אחלה סרט אבל לא מוסיקלי

eponine

New member
הוא לא אחלה סרט בכלל

סרט נורא קצר ולא מעביר את הסיפור. והדבר הכי גרוע הם הורידו מהסרט את דמותה של אפונין. למיס סייגון לא היה סרט מעולם.

guystar

New member
מהבמאי של מולאן רוז´...

דרך אגב, הוא המפיק במופע החדש "לה בוהם" על במות ברודווי , למי שמתעניין בפועלו של האיש הזה...

ben321

New member
אני מאמין שסרט לא צריך...

להיות ארוך ומיגע בשביל להיות ממצא, יש היום איזשהו טרנד חדש בהוליווד, בואו נעשה סרטים ארוכים ומייגעים, אין צורך בזה, זה סבל האדם :) בכל אופן לפי דעתי הסרט מאוד מצא את עצמו, משחק נהדר, מרגש, ואתה יודע מה? ממש לא הציק לי שאפונין לא הייתה שם...

ben321

New member
אוו ווי!

רק עכשיו קלטתי שקוראים לך אפונין, סליחה כנראה את ממש אוהבת את הדמות הזאת:) בכל אופן אני בדעתי שזה לא היה כל כך נורא שהיא לא הייתה שם...

Hippie Jeannie

New member
כמה דברים לידע כללי:

דבר ראשון, הגבת לבנאדם הלא נכון.
דבר שני, הנה כמה פרטים על הדמות של אפונין: רובכם בטח קרא את הספר, אך בכל זאת - דמותה של אפונין בספר מזערית ביותר. למעשה, אחרי שהיא מתה, מריוס בכלל לא זוכר אותה על אף שהיא הצילה את חייו, והסופר אף הוא אינה טורח להזכירה לאחר מותה. במחזמר החליטו להגדיל את דמותה מכיוון שהיא דמות מאוד מחזמרית, מאוד דרמטית וקל להזדהות אתה. בסרט החליטו לעשות את ההפך - להורידה לחלוטין מכיוון שכנראה לפי דעתם היא לא תרמה כל-כך למהלך העלילה. איש איש ודעתו. מקווה שקצת הרחבתי לכם את הידע הכללי. דבר שלישי - צ´ופר קטן לכולם: למטה יש קישור לשאלון על מחזות זמר שעשיתי במיוחד בשבילכם. אתם מוזמנים להיכנס ולהענות לאתגר. תיהנו!

eponine

New member
ובגלל זה

גרסת המחזמר היא הגרסה האולטימטיבית לסיפור לפחות לפי דעתי ואני מאמין שגם לדעתכם אחרת לא הייתם כאן.

eponine

New member
יש בעיה בשאלון

ג´ון סאבאג´ אכן הופיע ב beauty and the beast משנת 1987 (לא דיסני) אבל זה לא סרט ישראלי.

Hippie Jeannie

New member
זה כן.

זה סרט בהפקתו של מנחם גולן, וגם יורם גלובוס אם איני טועה, רוב השחקנים בו ישראלים, צוות ההפקה שלו ישראלי והוא צלום בישראל. מסקנה - סרט ישראלי.

למעלה