בעקבות The Other Guys

subatoi

New member
בעקבות The Other Guys

כן, ראיתי אותו באיחור, (הייתי משרשר אם הפתיל לא היה כ"כ למטה) אבל חזרתי עם רשמים והגיגים: 1. היה אחלה לראות את וולטר, כמו כל פעם. 2. ג'ק עם השטויות שלו היה ענק, במיוחד התנועה עם הידיים של "מה לעשות, אכלתם אותה" כשהוא עשה לפני שהוא קפץ לסטארגייט, כשבאו (כמעט) לתפוס אותם בסוף. פשוט קורע. 3. אני מניח שרובכם שמתם לב לזה שזה היה פרק לטרקים. מלבד השתיים-שלוש בדיחות שהיו שם, מאחורי הכסא של הטוקרה, על הקיר, היתה תלויה באטלת' לתפארת (ה"חרב" הגדולה הזו של הקלינגונים), וגם אחד הפגיונות הקטנים שלהם. גם אני לא שמתי לב בפעם הראשונה שזה שודר, רק אחרי שאמרו לי הלכתי לבדוק (בזמנו). שאלות: 4. למיטב זכרוני, שלוש יריות בזאט אומרות "העלמת גופה", שתיים זה "מוות", ואחת זה "לאבד את ההכרה". אז איך הג'אפה יורה בג'ק וג'ונאס, והם לא מאבדים את ההכרה, אלא רק "ממש כואב להם"? אני זוכר לא נכון? זה הוכיח את עצמו עד היום. 5. איך אומרים? ג'אפה במלעיל (דגש על ה"ג'א") או במלרע (דגש על ה"פה")? אני זוכר שנים של מלרע, ופתאום שמעתי את פלג'ר ואת המונד (!) אומרים במלעיל. אני זוכר לא נכון? ולשאלת מיליון הדולר- חלם או לא חלם? 6. אם הכל היה חלום שלו, הוא לא היה חולם את הסצנות שהוא לא משתתף בהן... זה טיעון פשוט, אבל נראה לי שהוא מנצח. בניגוד למה שחשבתי עד היום. כנראה שרק הנשיקה היתה חלום. אפילו שיכלו לעשות את זה קצת יותר ברור, מבחינת הסיום.

kinspirit

New member
גם אני תהיתי

על הקטע עם הז'אט. למרות שכאשר אני חושבת על זה, אני חושבת שהיו עוד מקרים בהם הם לא איבדו מיד את ההכרה...

combustblemoo

New member
אולי מפתחים עמידות אחרי כמה יריות?

היה את ג'ק בפרק PRODIGY עם החננה מאקדמיית חיל האוויר שהצטרפה אליהם, בכוכב עם חקרים האנרגיה המשעשעים. הוא קם כמעט מייד אחרי היריה.

subatoi

New member
אפשרי...

אבל אז: א. הנשק ממש מעפאן אלא אם כן אתה הורג מישהו (מה שמביא אותי לעניין הבא). ב. אז למה אדוני המערכת, שכבר שמעו על צוות ס"ג1, לא הורגים אותם וזהו, במקום כל פעם פשוט להמם אותם מחדש?

[TNT]

New member
בגלל היוהרה שלהם

זה לא מספיק סתם להרוג אותם בשדה הקרב צריך לקחת אותם כשוביים ולהשוויץ לשאר אדוני המערכת וכו..

kinspirit

New member
אוקיי, בוא נראה...

זה בדיוק אותו הדבר בכל הסדרות שאי פעם הומצאו. תמיד הגיבור נופל בשבי, ותמיד הוא מצליח להמלט. אם נתעלם לרגע מהעובדה הברורה שאם יהרגו אותם תגמר הסדרה
הדרך שבה ניתן להסביר את ההתעכבות בהרג, היא כפי שאמרו כאן, הם חייבים להתפאר בכך קצת. וכמובן שיש גם את אלמנט החקירה והוצאת המידע, מה שכבר זכינו לראות בסטארגייט מספר פעמים (הגיבורים שלנו עברו מספיק עינויים במהלך שבע השנים שחלפו). כמובן שזה לא תירוץ מספיק טוב לכל המקרים, אבל שוב - הם הרי חייבים להינצל בדרך כלשהי! ואם אנחנו באמת רוצים ללכת רחוק ולנסות למצוא הסברים - אולי הז'אט לא הימם אותם לחלוטין כי הכוח עמד להיגמר בו והוא היה צריך טעינה בחשמל

combustblemoo

New member
או כפי שנאמר ב-ABYSS

DANIEL - THERE ISN'T ALWAYS A WAY OUT JACK - IF THAT WAS TRUE I'D BE DEAD A LONG TIME AGO. היה גם נחמד בפרק הראשון של עונה 6, שהבן של טיאלק נדהם מהעובדה ששלושה הצליחו להביס 10 שומרים ובריטאק וטיאלק רק מחייכים ואומרים משהו על מזל.

[TNT]

New member
או ב The Other Guys

אני לא לגמרי זוכר איך זה הלך. אחד המדענים אמר שיש רק תריסר שומרים על הסטארגייט ואז ג'ק אמר משהו ציני על זה שזה "רק" וא המדען אמר אתם ס"ג 1 זה מה שאתם עושים וג'ק אמר אאה נכון
. זה כמובן היה יותר מצחיק בסדרה

Tollan

New member
ועוד משהו לגבי הפרק...

קודם כל, אני הולך לראות את הפרק שוב בשביל לראות את הבאטלת'! ובהחלט היה משעשע לשמוע על מזבחו של רודנברי, רד שירטס וכו' במאחורי הקלעים של הפרק אמנדה טאפינג אמרה - "I especially like the ending, when i smooch a guy and he doesn't die" וגם - "I'm the black widow of Stargate"

subatoi

New member
kinspirit, אמרת לי פעם משהו על סם

לגבי הציטוט האחרון הזה ,לא?

kinspirit

New member
אה, נו

את זה כולם יודעים. הכי מצחיק היה ב lowdown - כשאמנדה מדברת עם מישהו מההפקה על עונה החדשה (השביעית היתה אז החדשה) ואומרת - "oh, can I have a boyfriend that doesn't die!?"

Hakarpad

New member
הזאט

מייצר שוק חשמלי חזק מאוד אשר עלול לגרום גם לאיבוד ההכרה... אבל בעיקרו תפקידו הוא ליצור כאב חזק. כן היריה השניה הורגת והשלימית מעלימה. מה שיותר מעניין אותי הוא כלי שגורם לאיבוד הכרה - רימון של הגאולד - זה שמאיר חדר שלם וכל הנמצאים בו מאבדים את הכרתם לזמן מה...

למעלה