בעקבות שיר...

shiray

New member
אני מאוד מאוד מאוד מקווה שלא תפתיעי

זו הייתה איזו סדרה מצויירת גרועה כשהייתה בילדותנו... מהחיקויי דיסני האלה, שלקחו סרט מצליח, נתנו לכמה תמוהים לצייר משהו דומה-לא דומה כדי שחס וחלילה לא ישלמו זכויות, ולעוד יותר תמוהים נתנו לכתוב את התסריטים, וזה מה שיצא...

קאוור ל"בת הים הקטנה"....איכס

יצא לי כמה פעמים לראות את "אלאדין" (עאלק) בטלוויזיה. אולי זפזפתי על פניה. אין ספק שאריאל המקורית הכי אחלה
בוקר אור, ליבי

shiray

New member
הבעיה שהם מצליחים למצוא מישהי טובה

ואז אני עוקבת בשבילה.... את העונות השניה והשלישית לא ראיתי בכלל, אבל ברביעית אי שם באמצע העונה שלחו לי לינק למאיה רוטמן, ואז ראיתי עד הסוף כדי לראות מה יהיה איתה...

אבל הם לא מצליחים! ../images/Emo3.gif

הדבר היחיד שהיה קרוב לטוב העונה היה הקול של אליסה, והיא היתה גם פרפורמרית טובה, ניחא שהיא היתה פופית ממש, [את מרינה לא בדקתי אפפעם בכלל, תהרגו אותי, אז אני אפילו לא באמת יודעת אם היא חתול בר או לא, רק שהיא למדה עם חברות שלי בבצפר
] ואפילו אליסה לא גרמה לי להמשיך לראות, וגם ככה בסוף היא עפה בלעט :| שומדבר שווה באמת אפפעם לא יגיע ל*כוכב*, אין תקוה גם ככה [הולכת לישון על האף. אהבתי את הביטוי הזה!]

black crow

New member
היי לישון על האף זה שלי!!!

בפעם הראשונה שהשתמשתי בזה בצ'אט היה ממש מצחיק כי רינת חשבה שנפלתי על הראש וגליה קראה לי הפוכה, שמחה שאת מאמצת גם אני אוהבת את הביטוי חוף

למעלה