בעקבות שיר...

בעקבות שיר...

ראיתי פה לפני כמה זמן שירשור של יצירות בעקבות שירים של טורי וזה ממש עשה לי חשק לעשות משהו בעצמי, אז זאת יצירה שעשיתי בעקבות spark, ואני אשמח לשמוע מה לכם יש להגיד על השיר, על ה"מיצג" שלי וכמובן לראות עוד דברים של שאר האנשים פה. הילה

חחח...לא

כן, זה די אפל כי כל השיר לדעתי הוא מהמקום הכי נמוך והכי חשוך שנמצאים בו, מקום שבו לא בטוחים כבר שיש אפילו אור, בגלל זה הדמות עומדת בפינה שבדרך כלל זה מקום עם קונוטאציות לא טובות שאתה לא מגיע לשם מרצונך. אפילו הדמות עצמה היא צל, וזה בעיקר בגלל השורה "6:58 are you sure where my spark is", כי היא מחפשת משהו שיצית בא בחזרה את הניצוץ הזה וסוג של יחזיר אותה לחיים. ה"דם" על הקירות זה בעיקרון לתת הרגשה של יער, שזה גם יכול להיות מקום מאוד אפל ומבלבל, ובאמת עשיתי את זה באדום כהה כדי שזה גם יזכיר נזילות של דם גם בגלל שהשיר במקור נכתב על ההפלה שהיא עברה ומוסיף לתחושת הכאב. ה"דם" נוזל מלמטה למעלה וזה גם היה כדי להעביר תחושת בילבול וחוסר סדר. וואי, יצאתי פה מזה דיכאונית...

shiray

New member
זה מדהים!

ואני משרשרת דווקא לפה, בגלל שהגדולה של מה שהכנת לדעתי זה שלפחות מבחינתי, בכלל לא היית צריכה לכתוב את ההסבר הזה. את הכל הבנתי לבד, בלי שאני איזו גאונה באומנות כלל וכלל... גם אני, איך שראיתי את הצל (בחירה מעולה לדעתי גם ד"א!), ישר עלתה לי השורה הזו לראש... האמת שגם היצירה שלך העציבה אותי באופן היותר כללי של השירי-הפלה של טורי, שזה באמת הכי בולט בספארק- זה זה שאותן בנות שמתו לה פשוט קיימות אצלה שם באפלה. הן כמעט מוחשיות. הן לא איזה רעיון ממש רחוק, אלא משהו שנראה ממש קרוב אבל מסתבר שהוא אשליה ולא נכון- כמו צל.

black crow

New member
אפל

כואב מאוד להביט ביצירה שלך, כמעט כמו להקשיב למילותיה של האלילה הג'ינג'ית.... פרטי קצת על המיצג, גודל, איפה מוצג, ממה עשוי,וכדומה. לא מבינה באומנות אבל אוהבת מאוד חוף

rfranko

New member
לי זה עזר, עכשיו אני נהגת שודים ../images/Emo129.gif

חחח...ולמי מצביעים היום ואל תשקרו שאתם לא רואים....

גם אני נהגת שודים. אבל עם ../images/Emo131.gif

וזה תלוי. בעקרון אני חושבת שאני בעד מרינה למרות שהיא מעצבנת, אבל בועז נשמע כי הוא עולה לתורה ושלומי יודע רק לשיר רוק, אבל אם הוא יהיה חתיך ממש יתכן שאצביע לו.

רעוּת

New member
אמג גל הגם את?! ../images/Emo2.gif

"חוקרים ניסו להבין כיצב מצליחה המרינה להכיל בגופה אגו בגודל כה עצום, אבל הפתרון הפך ברור מאליו כשראו אותה לראשונה. ועדיין, המרינה היא מיצורי "כוכב נולד" המיתיים ששרידתם בטבע- כלומר באולפן- מתאפשרת למרות ששרידתם בשירות סדיר לא התאפשרה מחמת מה שנדמה כאי-נעימות, חוסר חשק ואי רצון כללי לקום בבוקר. תופעה זו מכעיסה לא מעט משוכני היער הישראלי, המשייכים את המרינה למשפחת המשתמטים ונזכרים כי כשהם היו בגילה גם להם לא התאים שירות סדיר ובכל זאת הם הלכו, וחוץ מזה לא יזיק לה להוריד קצת" (רענן שקד, 7 ימים
) אני בעד להחרים את הגמר ולצאת לרקוד ברחובות כי נפטרנו מעוד עונה של כוכב נולד

rfranko

New member
אבל את תשבי ותראי את זה כמו כולם

וחוצמיזה לגבי מרינה - לא לבלבל אגו עם ביטחון עצמי

רעוּת

New member
מה יש לכולם ממרינה איכסססססססס דייייייייייי

תפסיקוווווו אני לא יכולה לשמוע יותרררררררר כל היום מרינה מרינההההההה מאז בת הים הבלונדינית הרוסייה השרלילה בערוץ 1 לא שמעתי כלכך הרבה מרינההההה דייייייייייייי נמאסססססססססס איפה אליסה כשצריך אותה
אוף. ואף אחד לא מכין לי אוכל

rfranko

New member
אליסה (המוכשרת להחריד) בוכה מאחורי הקלעים

ובקשר לאוכל את מוזמנת ללזניה וסלט

למעלה