בעקבות פרשות האונס האחרונות..

pov2

New member
בכל פרשת אונס, יש גם פרשת שופט שמפקיר

את דמן של המתלוננות והנשים בכלל, ע"י פסיקותיו המגוכחות והמקוממות.
מצורף לינק רלוונטי לנושא:
http://cafe.themarker.com/post/3034832/

יתכן שבחברתנו לא מבחינים היטב בין חופש מיני

לבין הפקרות מינית?
ואולי גם הולכים רחוק מדי עם "זכות" הזכר למיניות, ו"הכרה בחירותו המינית", שזה שריד למה שהיה ברוב החברות , מערביות כמזרחיות, בהיסטוריה, וסובלניים לתוקפנות מינית זכרית?

אני חושבת שצריך ליצור אוירה בה לא יהיה כלל ברור ומקובל שלזכרים יש "זכות" למיניות. בכלל, מהי הזכות למיניות? מה זה בכלל? לדעתי זו המצאה לא נורמלית. לאף אדם אין זכות למיניות. אם הוא/היא הם נורמטיוים ,ויודעים לאהוב, הם משיגים בן/בת זוג. אם לא - אז לאו.

פלונטר3

New member
למה שבן 12 ששוכב עם הרבה בנות

לא ייתן לך קונוטציה של נאנס ?
תמים שלא מבין שהוא מנוצל ?

האם בגלל שהמכניקה שונה ?

ההמון הוא עדר, אפשר לשלהב אותו בקלות.

HouseAtreides

New member
אתה באמת לא מסוגל לחשוב על זה לבד?

זו נשמעת לך שאלה עד כדי כך הגיונית בכדי לפרסם אותה בפורום?

בכל זאת אענה הפעם, רק כדי שלא יהיו נסיונות נוספים להפוך כך את היוצרות:
לא המכניקה, אלא הדינמיקה שונה לגמרי - לעולם לא תראה הרבה בנות 16-17 שמשדלות בן 12 להיכנס איתן למיטה, מתחילות איתו ברחוב, שורקות לו, מעירות לו הערות סקסיסטיות, מתפעלות מהיופי שלו, תומכות בו ומשקרות לו שהן אוהבות אותו ודואגות לו ואז זורקות אותו רגע לאחר שקיבלו את מבוקשן.
בן 12 ששוכב עם הרבה בנות, הוא בן 12 שמשתדל מאד מאד ושגם איכשהו מצליח לשדל הרבה בנות (בגיל בו רובן עוד נגעלות אפילו מלהתנשק) לשכב איתו. הוא כמעט בוודאות הצד האקטיבי בהשתדלות שלו עם כל הבנות שהוא שוכב איתן, ובדינמיקה שהוא מייצר איתן, ולכן הוא לא יכול להיות נאנס ביחס אליהן. הן אלו שמרומות, שמשודלות, שנתונות ללחצים מצידו, שנמצאות בעמדת חולשה פיזית וחברתית (פיזית - כי בנים הם כמעט תמיד חזקים יותר. חברתית - כי לבן יש יותר נקודות לחץ שהוא יכול להפעיל, שלא עובדות בכיוון ההפוך. למשל הוא יכול להפיץ שמועות כוזבות על הבת). לא הוא.

אפשר לומר שבגיל כזה הוא לא מבין עד הסוף את חומרת מעשיו, שהוא נתון ללחץ חברתי "להוכיח שהוא גבר", שהחינוך שבנים מקבלים לא מתמקד בנושאים המגדריים הבוערים - הכל לגיטימי. אבל להפוך את האנס לנאנס, כבר לא לגיטימי.

פלונטר3

New member
אמרת שזה לא המכניקה

ולאחר מכן הסברת בדרך אחרת שזה בכל זאת המכניקה.

ראשית, אני הבאתי סיטואציה שהבן 12 שוכב עם הרבה בנות,זו הנקודת מוצא.
ושאלתי שאלה פשוטה מדוע הוא לא נאנס, מלבד ההבדלים באינסטלציה של הגוף.

כשבת 12 שוכבת עם עשרה בני גילה מרצון, אתם אומרים אונס, כי גם אם הסכימה אז זה בגלל לחץ חברתי קשה עליה.
הרי גם בן 12 ששוכבים עם הרבה בנות עוושים זאת בגלל לחץ חברתי קשה עליהם, אז הוא פתאום לא נאנס ?

מדוע מטילים את האחריות על האירוע תמיד על הבנים ? הבנים צריכים להבין שלמרות שהבת הסכימה היא לא באמת רצתה.
מדוע לא מוכל אותה דרישה גם נגד בנות ? מדוע נדרש מהבנים בני אותו גיל להיות תמיד המבוגר האחראי ? ומהבנות לא מצפים להרבה כי הן תמימות וטיפשות ?

הענין הוא ברור והוא חוזר שוב שוב בפוסטים פה ובכלל בעולם הפימיניזם, האחריות והאשמה היא אוטומטית על בעלי נזנב הקדמי,

גם אם בן 12 ישכב עם בת 40,
אתם תגידו שהוא ניצל אותה, הרי זה ברור.

בעולם כזה הכי קל לשופטים, הזכר הוא האשם.

רוב האנשים הם עדר, ניתן לשלהב אותם בקלות.
בני האדם הם החיה שהכי ניתן לאלף אותה.
אז אני לא חלק מהעדר, לא קורא לרגום באבנים אף אחד בגלל שזה מה שהתקשורת צועקת ודורשת.

אני יודע מדוע מאשימים את הבנים באונס, הרבה אנשים עושים זאת לא בגלל האלימות במעשה אלא בגלל הרצון לשמרנות.
הרבה אנשים רוצים לראות מדינה שמרנית יותר, הם לא יכולים עדיין לקרוא להוצאת סקס מחוץ לחוק,
אז הם בינתיים קוראים לכל מעשה כזה אונס כדי להוציא ממנו את הלגיטימיות שלו.

catchet

New member
הילדה טוענת שהיא נאנסה

היו שם יותר מעשרה בנים שמעורבים במעשה.

אתה רוצה לטעון שהילדה בעצם אנסה אותם? את כל העשרה?

פלונטר3

New member
בכלל לא מה שאמרתי

לפי הבנתי, בין השורות ממה שקראתי בתקשורת, (שהרי בשורות עצמן מוכתבת שטיפת מוח להמונים),
הילדה שיתפה פעולה, ואחרי שחזרה הביתה קלטה מה קרה ואמרה שנאנסה.

למה בן 12, 13, 14, 15 צריך להיות המבוגר האחראי ולהבין שזה מעשה פסול,
ומבת 12, 13, 14, 15 מתייחסים אליה אוטומטתית כאל תמימה, קלת דעת, טיפשונת שלא מבינה שמנצלים אותה.

האם בגלל שהמכניקה היא שהאיבר של הזכר נכנס לאיברה של הנקבה,,
אז אוטומטית יש לנו מנצל ומנוצל ?

אבל אני לא מדבר רק על המקרה המסוים הזה.
אלא זו תופעה במיוחד במדינת ישראל.

למשל אתן דוגמא:
לפני מספר חודשים הייתה כתבה על נערים בני 14-16 שנעצרו בגלל ששכבו עם בת 30 בחוף הים.
לאחר מספר ימים זימנו אותה לחקירה, לא כדי חלילה כדי להאשים אותה בבעילה אסורה, אלא כדי להעידם נגד הזכרים.

אחרי שהאישה טענה שזה היה מרצונה, האשימו את הנערים רק במעשה מגונה בפומבי, לא חלילה גם אותה.
האחריות תמיד על הזכרים, גם אם הוא בן 15 והאישה בת 60.

catchet

New member
לא מבינה

מה זאת אומרת "קלטה מה קרה"? מה הפריע לה לקלוט מה קורה בזמן המעשה?

אם הילדה לא קלטה מה קורה, איך ניתן לומר שהיא שיתפה פעולה?

פלונטר3

New member
אם אני אשכב עם אישה בגלל שאני קל דעת

ואעשה זאת בלי מחשבה, בגלל שהייתי שלא מאופס על עצמי או בגלל לחץ חברתי עליי.
ובבוקר כשאני אקום אני אבין את המעשה שלא הייתי צריך לשכב, האם בבוקר אני יוכל להאשים את האישה באונס ?

מה שאני מתכוון שתכלס לא משנה כל מקרה לגופו, לא משנה הרקע למעשה, אלא אוטומטית הזכרים אשמים.
גם אם הזכר יהיה בן 12 והאישה בת 40.

כשבן 12 שוכב עם בת 12 בהסכמה, שניהם אשמים לדעתי באותה מידה,
הוא לא יותר אשם ממנה רק בגלל שהאינסטלציה שלו חיצונית, על שניהם מופעל לחץ חברתי.

catchet

New member
אתה לא יכול

לומר שהמקרה לא משנה. המקרה מאוד משנה. בהתאם למקרה יודעים למי לייחס את האשמה. בהתבסס על המקרים מגיעים למסקנות סטטיסטיות המעידות על כך שברוב המקרים הזכר הוא האונס.

המבנה המיני כן משנה: הגבר יכול לשכב עם אישה בניגוד לרצונה, בעוד האישה לא. בשביל שאישה תוכל לשכב עם גבר צריכים להתקיים תנאים: אי אפשר לשכב עם גבר אם אין לו זקפה. אם לגבר הייתה זקפה אז הוא היה מעוניין (לפחות מבחינה פיזית) בקיום יחסי מין.

כשבני12 שוכבים בהסכמה אף אחד מהם לא אשם. אם יש בכלל אשמים במקרה כזה אלו רק ההורים.

כשאישה בת 40 שוכבת עם בן 12, במידה והילד או הוריו מתלוננים, אני לא מאמינה שמאשימים את הילד. אני די בטוחה שמאשימים את האישה.

meidadc

New member

זה גם מה שקורה בפועל
http://news.walla.co.il/?w=/10/1375328

לדעתי כמה נשים יכולות לתקוף גבר

להשכיב אותו ולמשוך באברו וללחוץ את אשכיו עד שתתפתח זיקפה לא רצונית. ואז לעלות עליו וכנראה לשכב איתו בכוח. על כל פנים קראתי פעם על קבוצת נשים שאנסו גבר, איני יודעת עד כמה הידיעה היתה נכונה או מומצאת.....
לטעמי, אנחנו לא מנסות את כל האפשרויות הכוחניות העומדות לרשותנו.

אשה גם יכולה לבטל לגבר את כל ההנאה מיחסי המין אם היא קפואה ולא מגיבה. לידיעתי (הלא עשירה) יש נשים שהתנהגו כך. (בצדק).ולמשל ראיתי בסרט איך בעל לוחץ על אשתו למין, או אם איני טועה מאיים עליה, ובתגובה היא פשוט שוכבת על המיטה ואומרת לו:תעשה, אם זה מה שאתה רוצה. וכוונתה כמובן לבוז לו. והבעל כמובן מבין היטב את הבוז ורק עומד שם.

bbb234

New member
לגבי החלק האחרון אז רבים ממקרי האונס קרו

שהאישה היתה קפואה ולא מגיבה כך שלא נראה לי שזה בהכרח מבטל לגבר את ההנאה מיחסי המין.

חוץ מזה גבר שחזק מספיק כדי לכפות על האישה יחסי מין יכול להיות חזק מספיק גם כדי להכריח אותה לא להיות קפואה ולעשות כרצונו.

שטויות במיץ.

הנאה , תגובה של תשוקה, אי אפשר לכפות. בודאי לא באלימות. אלימות מבטלת כל תגובה של תשוקה, של רצון והנאה מצד הפרטנרית.

אצל גבר נורמלי, לא זבל אלים שהנאתו הפסיכופתית באה מהכפיה ומהאלימות עצמה, ההנאה מיחסי מין היא במידה רבה מההדדיות. מהתגובה התשוקתית הנשית של האשה.
אונס לכן הוא פשע, ואין הוא בעצם מעשה מיני, אם כי הוא משתמש באיברי המין, אלא תקיפה אלימה.

כשקראתי על האונס שביצעה קבוצת נשים בזכר תיארתי לעצמי (כפי שכתבתי) שהן משכו באברו ולחצו על אשכיו עד שנוצרה זיקפה. בכל מקרה סופר אז שהיה לו כאב מיחסי המין. כפו עליו יחסי מין, ופליטה, וכל זה רק כאב לו. ייתכן גם שהן לא יצרו ולא היו מעונינות ליצור זיקפה, ורק התעללו באיבר מינו.
בחור אחד שהיכרתי פעם סיפר לי דרך אגב שקיים יחסי מין ולא היתה לו שום הנאה מהם.

רואים שאין לך כל מושג ביחסי אינטימיות. כנראה אתה מנוע מחברת אשה כמו השני, מה שמו, פלונטר.

bbb234

New member
אני לא אומר לכפות הנאה אלא לכפות תגובה

שתהיה כמו שהתוקף רוצה.

זה לא רק אפשרי אלא גם קרה.

טריגר:
למשל אני זוכר שקראתי על אנס שלפני האונס נתן בקורבן מבט מאיים ,ושאל אותה אם היא אוהבת אותו,והיא אמרה כן כי היה ברור לה שכל תגובה אחרת תוביל לתגובה אלימה נוספת מצידו,ואני זוכר שקראתי במלחמת האזרחים ביוגוסלביה לשעבר שאנסים סרבים הכריחו את הקורבנות שלהם לומר "אני אוהבת אותך סרבי יפה שלי"
ברור שאי אפשר לכפות תשוקה אבל התוקף יכול לכפות על הקורבן לחבק ולנשק אותו כי היא יודעת שאחרת היא תחטוף מכות עד שהיא תמות או תסכים לעשות את זה.

חוץ מזה
אני לא טענתי שכל גבר נהנה מיחסי מין גם אם האישה קפואה,והתייחסתי לציטוט הבא שלך:
"אשה גם יכולה לבטל לגבר את כל ההנאה מיחסי המין אם היא קפואה ולא מגיבה." שהמשכת בתיאור של מצב שגבר מאיים על אישה וקפיאה מצילה אותה.

העובדות הן שחלק גדול מהקורבנות של מעשי אונס כן קופאות,ועובדה שזה לא הציל אותן מאונס.
כמו כן גבר שרוצה שתהיה תשוקה אמיתית של אישה כלפיו(כמו שתיארת בסרט) לא ילחץ עליה למין ויאיים עליה.

לומר דברים ששמו בפיך זה עדיין לא להביע אותם.

אין ספק שהנשים האומללות אמרו את המשפטים הזוועתיים האלה בצורה חסרת חיים. (זה כמו נאצים שאומרים ליהודי לפני שהם הורגים אותו: תגיד :טוב שאתם הורגים יהודים).
אצל זכר נורמלי, הפגנת אדישות של אשה גורמת לכך שכל הרצון שלו ליחסי מין מתבטל. בעיקר נכון הדבר בין בני זוג, כי האיש כבר מכיר היטב את האשה, כבר יש קירבה ביניהם, וכל תגובה של אי רצון ואדישות מצדה משפיעה עליו ומובנת לו.
הדבר נכון לגבי גברים נשואים בכלל שמשום מה חושבים על איזו אשה זרה שהיא נמשכת אליהם, ותגובה אדישה מצדה מקררת אותם מיד.
הדבר אירע לי.
גבר יכול לרצות מפה עד אוסטרליה שאשה תרגיש תשוקה כלפיו, הוא יכול רק לעורר ידידות, הכרת טובה, אולי אהבה בסופו של דבר, אבל תשוקה זה דבר אוטונומי.
וכמובן, מה אם האשה בכלל נמשכת לנשים?
:

bbb234

New member
לא אמרתי שגבר יכול להכריח אישה להרגיש תשוקה

כלפיו אבל הוא יכול להכריח את האישה להתנהג באופן שמעורר אשליה של תשוקה,ועובדה שיש אנסים שעושים את זה,ומכריחים נשים להגיב תגובה שאיננה אדישה.

רוב הגברים כמובן אינם אנסים ולא יעשו את זה כי יש להם שיקולים מוסרים אבל אם ניקח זכר נורמלי(מבחינת משיכה מינית) פסיכופט שאין לו שיקולים מוסרים אז גם אם אין לו עוררות מינית בעקבות אדישות של האישה הוא יכול להכריח את האישה לא להפגין אדישות כדי שהוא יהנה.

אשליה.... נכון. הלא יש מיליוני זכרים

שיורדים לזנות (הולכים לזונות) בשביל אשליה של מיניות ויש גם כאלה שסבורים שזו אהבה..... מסכנים.

אני חושבת שאתה כותב באופן תיאורטי בלבד, אין לך מושג על מה שאתה מדבר, וגם לא היה לך קשר ממשי אינטימי עם אשה. אפשר אולי לאיים על מישהי לפלוט מילים שהזבאלה הנבל שם בפיה, אבל אי אפשר להכריח אף אדם להכניס במילותיו רגשות . הרגש היחיד שאשה תבטא עם המילים שהזבאלה מכריח אותה באלימותו לומר הוא אימה, חוסר חיים, אדישות בסיסית.
וכפי שכבר אמרתי, אנס הוא פסיכופת. הוא נהנה מהאלימות שהוא מבצע. זה לא מין, אין לו מושג מהו מין, ולא תהיה לו חוויה של אינטימיות מינית אף פעם. לולא היה פושע, שיש לסרס אותו ולכלוא לכל החיים, הייתי אומרת שזכר מסוג זה הוא מסכן גדול.

bbb234

New member
כלומר גברים לא פושעים שאין להם מושג מהו מין

הם לתפיסתך מסכנים.

אני לא מסכים עם דעה זאת.
לדעתי מסכן הוא אדם שסובל,ולא אדם שלא נהנה ממשהו שאחרים נהנים ממנו.

למעלה