בעקבות `סרוגים `

בעקבות `סרוגים `

שאלה:-אני כמובן חרדי, שלא תטעו- בפרק 12 זרק נתי אחת שעשתה מניפולציה בשביל לזכות בו. האם אתם ויותר מכך אתן - הייתן להיפך, מתפארות במי שהתאהב בכם/ן ועשה מניפולציה לזכות בכם. או הייתם נעלבים - מתרגזים או משהו בסגנון?

גם אני חרדי כמוך

לדעתי נתי הוא אדם מגעיל אדם פזיז בלי טיפת שכל הוא פשוט אדם תאהב להרוס לאחרים ולו את החיים

זה מה שאני אומר שהוא

לא נורמלי שיש לו אחת שכל כך רצתה אותו ואהבה אותו הוא כך שיחק בה אבל אני לא מתפלא בגלל שהוא אח בבית חולים ויש לי קרוב משפחה בגיל יותר מבוגר מזה והוא גם כן אותו הדבר יוצא לדואטים ולא עושה מזה כלום

אץ קוצץ

New member
עוד לא זרק

מתכנן לזרוק תלוי אם הם יממנו לו לימודים

קליט

New member
אני לא אוהד תחמנים ושקרנים

הייתי שוקל את הענין לעומק .

חושבת25

New member
שאלה טובה

אולי ברגע הראשון נחמד לדעת שהבחור התאמץ כדי להפגש איתך,אבל כל ההנאה יורדת כשאת מבינה שהבן אדם עשה זאת בדרכים לא כשרות,זה לא מחמיא ויש את הפחד שיום אחד יפגע גם בך.לא ראיתי את הפרקים האחרונים עדיין והאמת שהסידרה הזו לא מעניינת אותי.

משתדל20

New member
מה זה דרכים לא

כשרות? לשלוח מישהו להציע זה בתחום הכשר או המניפולטיבי? וגם אם בדרך אחרת - אם בפגישה זה התאים וכו` מה הבעיה?

חושבת25

New member
לשלוח מישהו להציע

זה כשר למהדרין בעיני ואני נפגשת כך הרבה.דרכים לא כשרות הכוונה לפגוע בדרך במישהו.נכון שקשה כשאתה כבר בתוך הקשר ונחמד לך.

נו במ'ת...

"רבות מחשבות בלב איש...". תראה, לכל מקום אליו אני מגיעה (טוב שלא נסחפתי, הא?
) אני שומעת אי אלה מלמולים החובקים בתוכם את המילה "סרוגים". בורה שכמותי, התעניינתי, שאלתי, דרשתי, והנה --- גמלה בליבי ההחלטה לצאת מהבועה ולהתחיל לראות עולם. אלא, בעוד אני מתמקחת על כל דיסק ששואלת אני מחברה, באת אתה ובמחי יד גילית מה נתי עשה בפרק שניים-עשר. בכנות, זה פייר זה? ומכיוון שכך, אני מנועה מלענות על שאלתך

אחותי, זה דבר

שעלה וירד -או לא, ב13 הבנתי שזה משתנה- בפרק 12 ואינו קשור כלל לפרקים הקודמים לו.

האמת ש...

גם אני עברתי מניפולציה מאד מכוערת אבל כשעליתי על זה כבר הייתי עמוק בקשר .... התעצבנתי ונפגעתי אבל כמו איזה פוסטמה לא חתכתי... הא, עויזר? שאני אספר להם? חחחחחחחח

למעלה