בעקבות "מטריקס"

בעקבות "מטריקס"

וואלה ראיתי מטריקס 2 סרט שחבל על הזמן מומלץ. גמני רוצה להיות כמו ניאו ואם לא כמו ניאו אז כמו טריניטי ואם לא כמו טריניטי אז כמו מורפיאוס הכושי השמן. אז על איזה אמנות לחימה אתם ממליצים לי, ואיפה כדאי לי ללמוד? בתודה מראש טל

mickeym

New member
למה אתם מתחכמים? ../images/Emo46.gif

הוא רוצה להיות כמו טריניטי- אז הייתי מציע לו ניתוח לשינוי מין. ואם הוא רוצה להיות כמו מורפיאוס- נו טוב, אין דבר שקצת קירוסין וחבילת גפרורים לא יעשו...
לגבי ניאו, עזוב זאת כוריאוגרפיה

לו הייתי טריניטי: אי-די בי-די בי-די

אי-די בי-די בי-די בי-די בום... כל היום הייתי מלטף את עצמי, לו הייתי טרי-ני-טי(!) (וגם גוטמן היה שולח ידיים) ממתין בכליון עיניים לגירסה הכחולה.. היידה קאזה...

Connor MacLeod

New member
אני מכיר כמה כוריאגרפים ... ../images/Emo124.gif

כמו כן, ישנם כמה אולפנים מומלצים ... ישנם כמה בהוליווד (לוס אנג'לס), כמה בפלורידה (אורלנדו), ויש גם בהודו משהו (בסגנון הוליווד, שכחתי את השם המדויק)...

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif וגם מנוף או שניים ו100 מצלמות

לא יזיקו. עד כה ראיתי רק את מטריקס 1, אבל לא צריך לראות את הסרט כדי לדעת שכל קשר בין המציאות של אמנויות הלחימה ובין הקרבות בסרט הוא מקרי בהחלט. וניתן למצוא קשר לא פחות הדוק בין הסרט ובלט, ציור או תכנות. אמיר

nitzano

New member
המלצה חמה

בפורום כותבים אנשים המתאמנים במגוון רב של אמנויות שונות . בוא נצא מתוך הנחה ,כי כל אחד מאיתנו מצא את האמנות המושלמת בשבילו . בוא גם נניח כי כולם יהיו כנים , ולכן ימליצו לך על אמנותם כאמנות המושלמת . מה שתקבל בסופו של דבר יהי רשימה של אמנויות הלחימה של חברי הפורום .מתוך הנחה (חיסול סוף עונה 34.74%) כי אין זה מעניין אותך (אם כן ,תיגש ללוחות ותמצא רשימה מוכנה) ,אזי אף אחד מן הגולשים לא טרח לענות ברצינות . אז אני ממליץ לך על האמנות בה אני מתאמן ,מקום האימון - שם . ועכשיו בקשה קטנה : האם תוכל להמליץ לי על ספר קריאה מרתק שיתאים לתחומי התענינותי ,חוסר השינה שלי וכו .... ??

frodo1

New member
רוצה להיראות כמו מורפיוס?

הנה השיטה: א. צבע את עצמך בצבע שחום. ב. תגרום לשיניים הקדמיות שלך להיות ברוגז. ג. תיקח קיסמים ותעשה לעצמך חררים בפני, כמו שיש למורפיוס.

Reign Of Chaos

New member
למה אתם צוחקים עליו?

מה לא בסדר בשאלה שלו? שישלם לי 300,000,000$ ואני יוכל להפוך אותו למורפיוס,טריניטי, נאו, לינק, הבחור שמקלל בצרפתית ואפילו יתן לסבא שלי תפקיד כוכב אורח בתור מאסטר בקונג-פו. או שישלם לי רק 40 מיליון $ ואני יוכל לגרום לו לעשות את החמש שניות שנאו מסתובב על העמוד ומחלק בעיטות לכל מי שחפץ בכך (וד"א- החמש שניות האלו באמת עלו 40 מיליון $)

למעלה