בעקבות הפרסומות האחרונות ב-

דרגורן

New member
בעקבות הפרסומות האחרונות ב- ../images/Emo44.gif

בגדול אני די מסכים עם רוב הדברים הנאמרים בפורום לגבי הפרסומות שב-
אבל אני לא לוקח את זה כל כך קשה. היום ראיתי פרסומת שמשנה את דעתי לגמרי
אני מדבר על הפרסומת של הג´ינס של הבחור שמפשיט את הבובה.... לאחר שהפרסומת הזאת הביאה לי את הג´ננה ולקח לי כמה רגעים להרגע (הטלויזיה נסגרה בשאת נפש והשלט הועף לצד השני של החדר
) צץ במוחי רעיון קטן ו"נבזי". אם אני הייתי כותב פרסומות אז: 1. הפרסומת של המיץ שהגבר מנסה לסחוט את השימלה של האישה -> האישה נותן לו בעיטה שמשכיבה אותו לריצפה, ואחר כך חבר שלו שופך עליו בקבוק מיץ בשביל לעורר אותו.... 2. הפרסומת עם הג´ינס -> השפה של הגבר הייתה נתפסת במלכודת עכברים (כאשר הוא פותח את הכפתור של הג´ינס עם הפה).... מה דעתכן? תנו לי דוגמאות לפרסומות שאתן הייתם כותבות..... (מיועד גם לגברים וגם לנשים)

טל קר

New member
איזו ג´ננה אנמית... WATCH ME.

אז ככה, בקשר לפרסומת עם סחיטת השמלה, ממש לא הייתי מסתפקת בבעיטה. לא כולן יודעות לבעוט, והקונטרה היא לא בעיטה אלא התלוננות במשטרה. אז הנה התסריט: הבחור שופך מיץ על האישה. הבחור מנסה לגעת באישה כדי לסחוט. הבחור נעצר ומגיע לכלא. במשפט הוא מקבל 3 שנים על תקיפה מינית. בכלא הוא נאלץ לשכב עם הסוהר כדי לשחד אותו להביא לו את המיץ. תסריט ב כדי להסביר לשוביניסטים שהם גם בדר"כ הומופובים את הבעייתיות: בחור שופך מיץ על בחור אחר , ואז נצמד אליו ומנסה לסחוט את המכנסים הקצרים שלו בעוד הבחור השני מצוי בהלם. הפרסומת עם הגינס: הבחור מפשיט את הבובה עם הפה ומגלה שמתחת לגינס מתחבא איבר מין גברי! מההלם הוא בולע בטעות חתיכת פלסטיק שנתקעת לו בגרון. הבחור שמפעיל את הבובה צורח לעזרה ומתעלף. הבחורה שהיא במקרה גם סטודנטית שנה ד´ לרפואה מבצעת עליו תרגיל היימליך. להתאוששות היא מציעה לו את המיץ מהפרסומת הראשונה.

Boojie

New member
למה באלימות, למה?

כלומר, אני יכולה להבין שהדחף הראשון כשמביאים לך את הג´ננה זה לרסק ולהשמיד - אני מודה, גם אני השתעשעתי בשלב מסוים לגרום לזה שלבחור יישפך המיץ על עצמו, ומייד אחר כך הוא יותקף על ידי עדר של נמלים טורפות שנמשכו אל המיץ, אבל בכל זאת - זה לא מה שאנחנו מתנגדים לו כאן השכם והערב? כל האלימות בפרסומות? הייתי הולכת על הרעיונות של טל, שהם הרבה פחות מיליטנטיים אך יעילים לא פחות, ואפילו מאחדת אותם - הבחור מוצץ בתאווה את שמלתה של האשה, ואז מגלה לתדהמתו שמתוך השמלה מזדקר משהו לא צפוי...
האם ימשיך במעשיו?

Boojie

New member
למה באלימות, למה?

כלומר, אני יכולה להבין שהדחף הראשון כשמביאים לך את הג´ננה זה לרסק ולהשמיד - אני מודה, גם אני השתעשעתי בשלב מסוים לגרום לזה שלבחור יישפך המיץ על עצמו, ומייד אחר כך הוא יותקף על ידי עדר של נמלים טורפות שנמשכו אל המיץ, אבל בכל זאת - זה לא מה שאנחנו מתנגדים לו כאן השכם והערב? כל האלימות בפרסומות? הייתי הולכת על הרעיונות של טל, שהם הרבה פחות מיליטנטיים אך יעילים לא פחות, ואפילו מאחדת אותם - הבחור מוצץ בתאווה את שמלתה של האשה, ואז מגלה לתדהמתו שמתוך השמלה מזדקר משהו לא צפוי...
האם ימשיך במעשיו?

סאטיר33

New member
ושוב בדיוור ישיר

והפעם - אולי מחמאה תחתוני לודז´יה נדמה לי - חוברת, על נייר עיתון. סדרת תמונות בהן מוצגים סוגי תחתונים - לא פורנוגרפי, לא אירוטי - סתם תחתונים על בני אדם(כן,כן כולם/ן חתיכות/ים - כנגד זה אין מה לעשות)- אפילו משועשע - עומדים בתור לאוטובוס בתחתונים ובחזיות. זה במסגרת "הפרסומת המוצלחת".

למעלה