בעקבות הטסט ביום..

2 Mיכל

New member
בעקבות הטסט ביום..

התלמידה שהייתה אמורה להיבחן איתי לא עלתה לאוטו כי התברר שלא היה לה טסט פנימי. הלך טוב חוץ משני דברים- 1. נתתי זכות קדימה לרכבים לפי תמרור בפנייה. האטתי ממש לפני מעבר החצייה שלפני הפנייה, התקדמתי עוד כדי להשתלב ברגע שאוכל ושם עצרתי כי הייתה עדיין תנועה. אחרי "גל" מכוניות היו שתיים די רחוקות אבל חשבתי לחכות גם להן. לא הייתי בטוחה אם הן עוצרות כי נהיה להן אדום או רק האטו לפני הצומת. הבוחן אמר לי שאני יכולה לנסוע. (אני לא חושבת שהייתה טעות מצדי לחכות עוד קצת, יותר נראה לי שהבוחן רצה לסיים מהר ולחזור לשתות קפה). 2. התחלתי נסיעה בעליה בהילוך שני ולפני שהספקתי להבין (אחרי שניה ממש) הבוחן אמר לי להעביר לראשון. הוא גם רצה שאני אעשה חנייה אבל לא מצא מקום מתאים. הטסט היה ממש קצר, 10 דקות בערך. פניה לפני הכניסה למשרד הרישוי הבוחן עיין בטפסים שלי שוב. זה אמור להגיד משהו? אני ממש מקווה לעבור. הטסט הקודם היה זוועה וסופסוף לא התרגשתי מדי.. נראה לכם שעברתי?

crazy bitch17

New member
אמממ...

אני נכשלתי בטסט כי נתתי זכות קדימה ולא לקחתי,וזה נחשב עיכוב תנועה.. אבל המקרה שלך נשמע שונה ממה שלי היה.. לפי דעתי אם זה רק מה שהיה לך אז עברת..אבל תחכי לתשובות ואל תפתחי יותר מידי ציפיות כדי שלא תתבאסי,.. ב"הצלחה!!!

2 Mיכל

New member
ממ תודה. אני ממש ממש מקוה לעבור.

המורה שלי אמר שהבוחן שהיה לי בסדר ושאולי זה סימן טוב שהטסט היה קצר. אבל אין לדעת. עד 4 וחצי אני אשאר במתח. חחח ולחשוב שהערב אמורים להתפרסם גם ציוני הבגרות.

skipo1

New member
כמעט בטוח שכן...

בטסט השני שלי הייתה איתי מישהי שגם לא עשתה טסט פנימי ובכל זאת המורה הגיש אותה ואמר לה להגיד שאם שואלים אז להגיד שהיה לפני חודש טסט פנימי... ולפי הטעויות הם ממש לא רציניות רוב הסיכויים שעברת טסט. ובקשר לעיון בטפסים לא יודע מה זה אומר אבל בטסט השני שלי הבוחן גם עיין בטפסים כמה שניות לפני שעצרנו מול משרד רישוי ושתינו עברנו בסוף...

lsd600

New member
גם אצלי הוא הסתכל בטפסים...

נהגתי כל כך טוב שהוא היה ממש משועמם אז הוא קרא את הפרטים שלי ואיפה אני גר וכאלה... נראה לי שמעניין אותם מי בחן בתאוריה...הם ישמחו לדעת שהם אלו שהעבירו אותך..
אז זה לא קשור כל כך.. בקשר לאורך הטסט- זה קצר לאללללהההההההה.... טסט 10 דקות בלי חניה נשמע לא טוב בכלל, אבל מי יודע, אולי הוא שתה חריף בבוקר...תקווי לטוב...

buda11

New member
גם לי היה טסט

של10 דקות בערך ועברתי בו . זה א מנשנה כמה זמן הטסט . אם הוא רואה שיש לך שליטה טובה ברכב ואת מראה ביטחון הוא יבעיר אותך גם אם הטסט הוא "רק" 10 דקות. אגב גם חניה לא היה לי ..

lsd600

New member
זה רק מראה כמה המערכת גרועה היום.

הטסט צריך להיות ארוך ככל האפשר כדי לפגוש את מרבית המצבים כדי שהבוחן יוכל לראות את התלמיד בכל מיני מצבים. זה שהוא נוהג 10 דקות טוב, לא אומר שהוא יהיה נהג למופת עד שיבוא המשיח. גם אני נהגתי ברמה של נהג עם רישיון 10 שנים ב-10 דקות הראשונות של הטסט ואז הגיע מניאק שחתך אותי ונכשלתי!!! מה כבר אפשר לראות ב-10 דקות? תחשבו על זה. אם יוצאים לנסיעה מהירה, זה לוקח 5 דקות, במקרה הטוב, ככה שנשאר 5 דקות בנסיעה בעיר. כמה פניות אפשר לקלוט בזמן הזה? כמה צמתים אפשר להספיק לעבור? כמה רמזורים? כמה מעברי חצייה? תמרורי אין כניסה, רחובות צרים, מפותלים, משובשים...? כלום, פשוט כלום!!! אח"כ אתם מתפלאים שעושים חוקים של הגבלות נוסעים ועוד מתפלאים. וכל זה למה.? כי הלימוד לא טוב והחינוך לא טוב והמעבר המהיר הזה נותן יותר מדי ביטחון לאנשים.......!!!!!

netbush

New member
לא משהו..

את צריכה להוכיח מיומנות וזה שחיכית יותר מדי מראה שאת לא יודעת להעריך כמה זה יקח למכוניות להגיע, בכך את מעכבת את מי שמאחורייך ובקשר להילוך, זה קורה לפעמים כשתמתרגשים... בכל מקרה, לדעתי כן יש מצב שתעברי אם הכל היה בסדר חוץ מזה..

2 Mיכל

New member
אוף, תודה.

לא חשבתי שזה כ"כ נורא כי זה עדיף על להתחיל נסיעה ולגרום למכוניות האחרות להאט או לעבור נתיב.... אפילו אם זה לא מסוכן.

2 Mיכל

New member
חחח כן. בטח זה יעבור מהר, עד

שאני אתגייס ואסיים את הטירונות והקורס יעברו 90 ימים.

למעלה