בעקבות הדיון

badphish

New member
בעקבות הדיון

על אופספרינג בקשר לדיסק הראשון וכל זה עם חושבים על זה בשירים כמו אמריקנה והסוף של פאי דה מאן הם נשמעים די כמו מה שהם היו עושים בהתחלה, לא?

manic_subsidal

New member
לא כלכך

pay the man דיי שונה מרוב השירים של אוףספרינג. אמריקנה השיר דיי מזכיר לי שירים מתוך ignition אני חושב ש ignition הוא מהדיסקים מהיותר טובים ששמעתי

badphish

New member
התכוונתי לסוף שלו...

אפילו כתבתי את זה! לא שמעתי את איגנישן אבל אמריקנה מזכיר שירים מהסלףטיטלד שזה פחות או יותר אותו סגנון לא?

Strife

New member
אני חושב

שאופספרינג היו הכי טובים בתקופת SMASH!

manic_subsidal

New member
smash

היה הדיסק הכי נמכר שלהם אבל אני דווקא לא הכי אוהב אותו, עופר אני יביא לך את ignition מחר

badphish

New member
אוקי

ושמעתי אותו כבר חוץ מזה שאני מקבל מחבר אחר של את הסלף טיטלד... אבל תביא בכול מקרה

craper

New member
מסכים אם STRIFE

SMASH זה אחד מאלבומי הפאנק היותר טובים ששמעתי... ו-IGNITION הוא לא כזה טוב... יש שם שירים טובים... THE OFFSPRING כבר יותר טוב...

manic_subsidal

New member
איקסנאי הכי טוב

ignition אדיר איך אתה יכול לזרוק הצידה דיסק שיש בו שירים כמו L.A.P.D ?! או pyro??

OPERATiON_iVY

New member
הסלף טייטלד הוא ללא ספק

הדיסק הכי טוב שלהם... דיסק מצויין. אני הכי אוהב מתוכו את TEHRAN, BLACKBALL, KILL THE PRESIDENT ו-OUT ON PATROL.

craper

New member
לא אמרתי ש אנקסני או יגניטוין

לא טובים.... אינקסני מצויין... אבל יותר אהבתי את סמאש... כנ"ל לגבי יגניטיון... BURN IT UP זה שיר ענק וכמהו גם DIRTY MAGIC (למרות ש L.A.P.D, לא כל כך אהבתי... חוץ מהפזמון....) אני פשוט אוהב יותר את הסגנון של THE OFFSPRING ... קרי... BEHEADED , TEHERAN, JENNIFER LOST THE WAR וכל´ דרך אגב מישהו יודע מאיזה דיסק DUIE ?

craper

New member
אני זוכר היה שם שיר מ SMASH ...

(NitrO (Youth Energy .... אם אני לא טועה...

craper

New member
חחח...../images/Emo13.gif

למה? זה שיר כזה טוב... לדעתי הוא מבדר ביותר

למעלה