בעקבות הדיבורים...

DrunkGoat

New member
בעקבות הדיבורים...

הרבים אודות סמשינג פמפקינז, אולי ישונה שם הפורום ל"מוסיקה אלטרנטיבית וגראנג´"? זה לא שאלו שני עולמות שונים לחלוטין...

niraf

New member
אממ

שמע אחי זה התחלה של פורום, כולם עסוקים בהגדרות... אחרי שזה יסתדר הנושא יחזור להיות על גראנג´, כי הסמאשינג הם לא הלהקה הכי אופיינית לגראנג´, איזנט איט? לילה טוב יקירי,

DrunkGoat

New member
לא רק זה..

אני גם חושב שיגמרו לנו הנושאים לדבר עליהם די מהר. כאילו, יעברו עלינו איזה 10 דפים לפני שזה יקרה, אבל זה יקרה.

niraf

New member
שמע חמודי ככה זה

בהרבה פורומים... מדי פעם יש איזה דיון אבל לרוב - מה כבר יש לומר? הגראנג´ הוא לא סצנה גדולה ומבוקשת בימינו וגם אין חידושים גדולים בנושא. אפשר לחרוש על קורט קוביין, כריס קורנל, אדי וודר כמה זמן ואחר כך מה? רק שחולוני יגרור אותנו לעשרות ויכוחים על הגדרות קטנוניות.

חולוני

New member
אני אומר לשנות את שם הפורום.. ../images/Emo45.gif

לפורום "רוק אלטרנטיבי". לטעמי זה עדיף בהרבה מפורום גראנג´.. יש הרבה יותר להקות רוק אלטרנטיבי מאשר להקות גראנג´.. וחוצמזה, סצינת הגראנג´ כבר מתה מזמן.

Cheezus

New member
אנשים- זה היום השני..!

כפי שאמרו פה- סמשינג פאמקינס היא לא הלהקה המייצגת לגראנג´. דווקא בגלל שהיא עלתה פה והיא לא מאפיינת מתעסקים בה הרבה. זה לא פורום "סמאשינג פאמקינס ולהקות דומות"... אם יש פה הסכמה שזאת לא להקת גראנג´ אז אפשר פשוט להפסיק להתעסק בה- אבל לא צריך לשנות את כל הפורום בגללה... קודם נראה שהפורום באמת דועך ואחר כך נשנה לו את השם- בסדר?

DrunkGoat

New member
לא לא אני לא אומר...

שצריך לשנות את זה ל"מוסיקה אלטרנטיבית". אני אומר להשאיר את הגראנג´ ולהוסיף מוסיקה אלטרנטבית. בלי קשר לסמשינג פמפקינס.

Cheezus

New member
זה משהו שאפשר לחשוב עליו

במידה שהחזיון הזה יתממש. קודם נראה שבאמת נגמר על מה לדבר ואז נחשוב על זה- הולך?

HoLy Cow

New member
לא הבנתי את הנקודה

אני חושב שהרעיון של הפורום הזה הוא לדבר בעקר על הלהקות הגדולות של התחום ועל התחום בכלליותו. הויכוח בין אם רדיוהד וסמשינג פאמקינז הן להקות רוק אלטרנטיבי או משהו אחר הן לא רלוונטיות מכיוון שלא נטען בעבר שהן להקות גראנג´ בכלל. אני חושב שאפשר לדבר עליהן אם אתם רוצים אבל זה לא סותר דיבורים על הלהקות שהן במובהק גראנג´- ויש הרבה כאלה. אם אתם רוצים פורום אלטרנטיבי תעשו משהו בנוגע לזה אבל תעזבו את הפורום הזה בשקט, זה פורום גראנג´ לא רוק אלטרנטיבי. חוץ מזה למרות שאני לא מעריץ גדול של סמאשינג פאמפקינז שמעתי כמה שירים שאפשר להגדיר אותם כגראנג´ ויש הרבה להקות שנגנו מספר סגנונות שונים במהלך הקרירה שלהם לדוגמא: אליס אין צ´יינס שהתחילה כלהקת ספיד מטאל או סאונדגרדן שהתחילה בכלל לפני שהיה כזה דבר גראנג´. אז לדעתי יש מקום לשאול מה מייצגת כל להקה אבל זו לא סיבה לבטל אותו רק אם התוצאה של שתיים או שלוש להקות לא מייצגת בהכרח גראנג´.

DrunkGoat

New member
האמת שאני בכלל לא שומע...

כ"כ הרבה אלטרנטיב. רק סמשינג ורדיוהד. לא התעמקתי בזה אף פעם. לא אכפת לי אם זה יהיה גראנג´ או גראנג´ ואלטרנטיב.

PORCUPINE

New member
מנהלת יקרה...

את מקבלת תגובות כאלה על שם הפורום ועל תוכנו בעקבות סירוב ממושך של הנהלת הפורומים לפתוח פורום "מוזיקה אלטרנטיבית" או "רוק אלטרנטיבי" ואני מבין לליבם של הנפשות פה, כי בהחלט צריך פורום כזה. נלחמנו בהנהלה על העניין הזה והדבר לא הניב תוצאות. לכן, את יכולה להבין את המרמור. אף אחד לא מזלזל בפורום הזה, או בכישורייך לנהל אותו. גם אני משוגע על גראנג´, אבל כמו שאמרו פה, זה נושא נורא מצומצם שסביר להניח לא יניב מאות-מאות של דיונים מרתקים, במיוחד שהוא לא כ"כ עדכני לימינו.. וזה למה אנשים מבקשים פה לשנות את השם, וכו´. אני מאמין שזה דבר נכון לעשות, אבל זה הפורום שלך ביומו השני, לכן אני יכול להבין אותך על ההזדמנות שאת נותנת לנושא. רק תנסי להבין אנשים שכותבים ש"צריך פורום אלטרנטיבי", או - "אין פורום אלטרנטיבי אז אני שואל פה.." וכו´. חזון פורום "גראנג´ ורוק אלטרנטיבי" הוא חזון שצריך להתגשם לדעתי!!

Cheezus

New member
הבנתי את הנקודה

אבל שוב- אתם מקדימים את המאוחר. אני לא רואה את זה בתור "הפורום שלי"- זה פורום של כולנו. אבל הפורום הזה הוא -לא- פורום מוזיקה אלטרנטיבית. אני גם הבנתי שהיו הרבה נסיונות לפתוח פורום כזה- זה לא תלוי בי- זה תלוי בהנהלה שאם עד עכשיו לא פתחה כזה פורום מסתבר שיש מניעים שנסתרים מכם וממני כאחד בקשר לזה. אם באמת אתם רוצים פורום מוזיקה אלטרנטיבית ואתם חושבים שזה צריך להעשות דרך הפורום הזה- אני מוכנה להמליץ על זה בפורום הבקשה ואם ישאלו את דעתי אני אתמוך. אבל לא צריך לנצל פורום קיים שאיכשהו מתקשר למוזיקה אלטרנטיבית בגלל שלא פתחו אחד חדש. אם לא פתחו אחד זה לא אומר שישנו אחד אחר לכזה. ושוב- זה לא תלוי בי. גראנג´ הוא לא רוק אלטרנטיבי- ואת זה אני אומרת על סמך כמה וכמה הודעות שנכתבו פה- הוא התחיל ככה אבל הוא השתנה. אין שום מקום (לפחות בינתיים) להפוך את הפורום הזה לפורום מוזיקה אלטרנטיבית. אין קשר חזק מספיק.

Stillwater

New member
תגובתי לנושא..

בחייכם אנשים, באמת מפריע לכם שלפורום קוראים גראנג´ ולא רוק אלטרנטיבי? וזה שלפורום קוראים גראנג´ חייבים לדבר פה אך ורק על להקות שהן נכנסות תחת ההגדרה היפה גראנג´? אי אפשר להזכיר בדרך גם להקות שהן אינן גראנג´? (ע"ע סמשינג פמפקנז). ולפי דעתי השם גראנג´ נשמע הרבה יותר יפה מסתם "רוק אלטרנטיבי"

לא צריך לשנות

אפשר לפתוח עוד פורום בשם רוק אלטרנטיבי, אבל למה לשנות את גראנג´?

למעלה