בעקבות דיון...

בעקבות דיון...

כמה האנשימ פה שעובדימ בסלקומ/פלאפון/אורנג מקבלימ מבחינה של דקות חינמ?

Mi Sh Mi Sh

New member
900 דק' לפלאפון, השתתפות

של 50 ש"ח להשלמות שיחה, הודעות כמובן חינם ברשת.

לחודש?

ומזתומרת השלמות שיחה? והאמ התכוונת ברשת פלאפון? אמ כן אז לשאר החברות אין לכ חינמ?

Mi Sh Mi Sh

New member
לחודש,

ז"א שיש קישוריות בסך 26 אג' לשאר הסלולריות ו4.6 אג' לבזק/הוט, משתתפים לנו ב50 ש"ח אליהם

אוקי תודה

אשמח לתגובות משאר החברות...

Oיון

New member
בסלקום קיבלו רק

מכשיר ורק לאחר חצי שנה השתתפות של 50 שקלים.. באורנג, נציגים רגילים, 50 שקלים, מנהלים 250.. בפאלפון אין לי מושג.. מה שכן בכולם יש תעריפים נהדרים..

מה שהכי טוב בצ'ופר של המכשיר

זה השיחות בתוך החברה זה יוצא משהו כמו 5 אגורות.. ושעבדתי בפלאפון כמעט כל החברים שלי היו בפלאפון( עכשיו זה השתנה...) ובערך החשבון החודשים ירד לי ב80 אחוז... פשוט מעולה!

Black Star

New member
וכמובן פנים-ארגוני חינם...

כלומר אם רוב החברים הטובים הם מהעבודה, אפשר לעשות שיחות של שעות... חבל שאין בנים שווים אצלנו

Black Star

New member
כלקוחה לא פגשתי שם בנציגים

מצודדים במיוחד... איפה אתם מחביאים אותם?

Black Star

New member
באורנג'

הקו עצמו כמובן חינם, אין תשלום חודשי, השתתפות של 100 ש"ח בחשבון החודשי (תעריפים מאוווד אטרקטיבים - בעיקר בתוך אורנג'...), גלישה חינם, הורדות בשווי 30 ש"ח (נדמה לי.. יש מצב שיותר, אני מורידה כל חודש הרבה ולא עוברת את זה אף פעם).

Mi Sh Mi Sh

New member
אצלנו גם הגלישה וגם ההורדות חינם

לחלוטין. וואו, מהתנאים שכתבתם פה אני ממש מעריכה יותר ויותר את פלאפון. אני טוחנת את הדור השלישי ואת הגלשיה הרגילה ומורידה המון, גם שיר בהמתנה, אני משנה בכל שבוע בערך, כמובן שחינם.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifחדשה../images/Emo140.gif

ככה שהותק גדל כך גם ההשתתפות על המכשיר. פנים אירגוני חינם.... היי, חדשה בפורום, התחלתי לעבוד לפני כחודש וחצי באורנג' שירות לקוחות.

למעלה