בעקבות דבריה של . . .

בעקבות דבריה של . . .

‏`‏נשמה מאושרת‏`‏. בנות, תגדנה (ככה כותבים כן?!)... מה, באמת כשבחורים שולחים לכם מסרים זה מציק לכם או שאתן מוחמאות מזה שאתן מחוזרות ורודפים אחריכן והכל משחק ופוזות של "אוי, הם מטרידים את שלוותי‏"‏?? (אממ נראה לי שזה יכול להיות יותר שאלה רטורית‏)‏

בדיוק לשם כך

פתחתי כינוי שזה יכול להיות גם גבר וגם אישה. והרוב חושבים גבר... שהיה לי כינוי אחר בשנת 2005 זה היה באמת דוחה... לא פלא שבשנה הזאת ירדתי 10 ק"ג... עם כל מסר כזה הייתי טסה להקיא

מ- 2005?

‏ זה אשכרה ניראה שבבת מצווה שלך קיבלת פון עם נט ומאז את פה...חח..

חחח

בגיל 16 קניתי פלאפון עם אינטרנט... ואז הכרתי את תפוז לאיזה חודשיים... אחר כך בגיל 18 חזרתי לפה שוב לאיזה חצי שנה בפורום כלבים.. בגיל 19 הכרתי את הפורום... עשיתי הפסקה של שנה מתפוז.. ולפני כמה חודשים חזרתי לפה... הינה כל הסיפור.. אבל אני חושבת שאני תופסת את כל העיניין הזה אחרת ממך... אתה מאלו שגולשים בסתר מהנייד במקום ללמוד תורה... אני ממש לא מהמתלהבים שגולשים בקומונות/צאטים למיניהם...

אם הרגשת צורך

לפרט כ"כ ואחרי זה להחזיר לי ברמה האישית אע"פ שאין לך מושג מי או מה אני אז כניראה שנגעתי בנקודה אצלך....נו נו...

שוב

אין כאן הטרדה למי שלא מתיחס. הכוונה היתה לכך שיש צורך בפתרון לאותם משועממים. אז כמובן שחוסמים את אלו שמתמידים בזה...אבל זלא העניין.

בטח מטריד.

ולא רק שזה לא מחמיא,זה אף מבייש(אותי בכ"א) לקבל מסרים מעין אלו... תרימו רף,ותכבדו את עצמכם,גברים יקרים- קבוצת העם שמתיימרת להיות חזקה..בעלת אופי וכבוד רם מעלה.

למעלה