בעקבות בקשת הקהל....

RMXXX

New member
../images/Emo6.gifשיחקת אותה

ואל תשכח של מי הרעיון!

RMXXX

New member
../images/Emo6.gifשיחקת אותה!

ואל תשכח של מי הרעיון!

RMXXX

New member
אופס, היה נדמה לי שזה לא שלח

בפעם הראשונה...

go golan go

New member
מה אופס????

מה אתה חושב? שפשוט נסלח לך? אני חושבת שאת הרעיון של להטביע נשמור בשבילך!!!!

s h e e p i t

New member
הייתה לי התלבטות...

בין לפחלץ לבין הבובת וודו בסוף החלטתי... פיחלוץ... זה יכול להיות ממש משעשע

kedeman

New member
אתם אוהבים אותי!! אתם באמת אוהבים

אותי!!!! או שאולי לא כל כך..... או שאתם סתם נהנים לראות אותי סובל ישבתי קצת זמן וניסיתי לחשוב למה אני מצביע לא הגעתי להחלטה אז הפעם אני לא מצביע בסדר אני רוצה אבל לדעת מי הצביע על לא לעשות לי כלום כי נראה לי שבטיול התנועתי הבא אני הולך להתחבא מאחוריהם (כמה ששני אנשים יוכלו להסתיר אותי...)

s h e e p i t

New member
חחח... אנשים רעים!

רוצים להשאיר אותך חי.... חוצפה! =) סתם שי אתה יודע שזה רק בגלל שאנחנו שונאים אותך
ובטיול הבא... עד שיהיה טיול הבא... יש זמן בינתיים אתה תמצא אנשים שיכולים להחביא אותך

s h e e p i t

New member
מממ...שאלה טובה...

לא יודעת לא דיברתי איתה מאתמול... היא כמעט הרגה אותי.... והפעם באמת לא עשיתי כלום! טוב אולי קצת עיצבנתי... אבל בסך הכל רציתי לשאול משהו... משהו ששאלתי בערך.... הרבה פעמים...
בכל מקרה... התשובה היא לא יודעת אפשר לדאוג להחיות אותה אני אנסה לסדר משהו... אם היא לא תהרוג אותי...

s h e e p i t

New member
../images/Emo3.gif תמיד לשרותך...

24 שעות ביממה... אני לא מבטיחה שאני אמסור מחר כי גם מחר אין לי שיעור עם הכתה אבל אל תדאגי... אני אמסור.... אם אני לא אשכח.... ואני בדרך כלל שוכחת.. אבל אני אשתדל... מבטיחה!

just stav

New member
מי אני? בחיים? חלילה וחס!!

למה שאני אעשה משהו כזה?
קצת הייתי מתה בימים האחרונים אבל עכשיו אני שוב מתפקדת, פחות או יותר... אגב, משום מה אני רואה את אח של חצרוני הרבה ואמרתי לו מה שמסרת. הוא בתגובה הוציא לשון ועשה "גרררר"
יום טוב לכולם Love סתו

s h e e p i t

New member
ראית ? החזרתי את סתו...

טוב נו ... לא באמת החזרתי אותה... אבל הייתי קרובה... היא פשוט ברחה היום מהאוטובוס בבוקר מהר... ד"א סתו את באה היום ?

למעלה