בעקבות בדיקת הeeg

רוני 260

New member
בעקבות בדיקת הeeg

אני יהיה ער היום בלילה ואני לא יאכל ארוחות בלילה ואסור להתקלח איזה באסה חשבתי להתרענן עם מקלחת בלילה ומה עוד אסור לי אני כבר לא זוכר תגידו לפחות מביאים איזה כדור הרדמה זה מה זה לחוץ לא נראה לי שאני יצליח להרדם בבדיקה רק מהלחץ

ufo תמיד נרדם אל תדאג תחשוב חיובי

,יהיה בסדר...כבר יש לך תוכניות להיום בלילה?

רוני 260

New member
אכן יש תכנית ללילה

לקחתי שלוש ספרים פגזים מהספריה מתח שאין סיכוי שאני יירדם ואני מכיר את עצמי שעד שאני לא מסיים ספר במיוחד מתח אני לא נרדם וגם נקנה גרעיני אבטיח שיהיה תעסוקה וזהו

אני ואמא שלי היינו נשארות ערות

רואות סרטים, אוכלות קצת אני הייתי במחשב... היא בטח קראה(מסכנה.. להישאר איתי) והיינו הולכות לראות את הזריחה.. חושבת שגם כוכבים.. בעיקר אם היה מטר באותו יום..(אני בטוחה שיצא..) חברה שלי.. אז אבא שלה לקח אותה לת"א נסענו לבאולינג, סרטים כל מיני דברים כאלו אם רוצים.. לא חסר

Blueberry Kiss

New member
UFO נרדם גם בלי שום קשר לבדיקה ../images/Emo13.gif

אין לך מושג כמה פעמים קורה שאני יוצאת שניה מהחדר להביא משהו וכשאני חוזרת הוא כבר
. שלא נדבר על זה שבתיכון כשלמדנו לבגרויות הוא ישב איתי וקראנו מאותו הספר כשפתאום הראש שלו התחיל לאט לאט ליפול על הספר (וזה קרה עשרות פעמים, לא פעם אחת). הוא נרדם לפעמים גם באמצע שיחה. כאילו ממש באמצע. נניח: תגיד, אתה זוכר שבכיתה י' הייתה לנו מורה מעצבנת לכימיה? כן בטח. היא הייתה ממש רעה. איך קראו לה? מושי? ממוש? גוזל? אין תגובה. להגנתו יאמר שזה קורה בדרך כלל רק אחרי אחת בלילה (הקטע של להרדם תוך כדי שיחה). אז מושי שלי לא דוגמה

ufo11

New member
ככה צוחקים עליי אה../images/Emo13.gif?

כשאני לא כאן להגן על עצמי
? כן...אני מודה...יש הרבה פעמים שזה ככה... מה לעשות...אני עייף...

הבן שלי היה כ"כ עייף שהוא נרדם

בשניה שהרשו לו לעצום את העיניים. תטייל הרבה בחוץ ותמצא מישהו שיעשה לך חברה אז הלילה יעבור לך בסבבה.

רוני 260

New member
יש לי שאלה

בתור אחד שהיה לו התקפים בשינה האם עצם זה שאני לא יישן לילה זה יהווה טריגר להתקף אבל חייב לקחת את הסיכון או שאין בזה שום סיכון בזה שאני לא יישן .מצפה לתגובתכם

Blueberry Kiss

New member
למה שלא תאכל בלילה?

לא זכור לי שזה אסור. מקלחת אולי באמת לא כדאי כי אם בזמן עייפות הסיכון להתקף גדל, לא כדאי שזה יהיה במקלחת. קראתי שאמרת שאולי תיסע לים, אני מקווה שלא אתה זה שמתכנן לנהוג. מקווה שהבדיקה (והלילה הלבן) יעברו בשלום.

aerox

New member
מקלחת אסורה??????

לא כי כדי לקבל התקף אלא מקלחת חמה עושה את המצב הפוך בן אדם בלילה שהוא מתקלח לפני השינה הוא נרדם כמו דוב פנדה לכן אסור להתקלח ומותר לאכול כמו ביום רגיל פשוט הופכים את הלילה ליום רגיל זה הכל

Blueberry Kiss

New member
תמיד אפשר להתקלח במים קרים שהם

מעוררים אבל אולי מומלץ לא להתקלח בכלל בשלב שהוא "מועד לפורענות".

למעלה