בעצם למה לא ?

gui1

New member
בעצם למה לא ?

ביום שישי נכנס ברנש לעבודה והתחלנו לדבר מהון להון התברר שהוא עו"ד המתמחה ברשלנות רפואית ואז חשבתי למה לא לתבוע את הרופאים 'את קופת החולים ' על שלא גילו את המחלה לפני 3 שנים לפחות על שלא נתנו טיפולל נאות הרי עכשיו יש לי נזק בלתי הפיך תודות להם אז מדוע שאני לא אקבל פיצוי ת'אמת עבודה מסודרת אני לא יכולה לעבוד כך גם היה בשנים עברו היה כל חודש מנוטרלת 4 ימים ושלא נדבר על כל הרפואות המשלימות שניסיתי כי הרפואה המערבית לא מצאה לי פתרון אז מדוע שהם לא ישאו בתוצאות ? כמובן שכסף לא יחזיר את הגלגל אחורנית אבל הוא בהחלט יעזור הכנסה חודשית על נכות שקיימת בי. שבוע שלם הייתי מנוטרלת בשבוע שעבר ממש צמודה למיטה ועכשיו אני בהתאוששות מקווה שאוכל לחזור לשיגרה החל מהשבוע החדש אז מה לא מגיע פיצוי על הנכות ? מי משלם בעבור אותו שבוע של "חופשה" ? הרופאה הזחיחה שאמרה לי שכל הנשים כך ואין מה לעשות ? ?

יעל סתם

New member
רעיון לא רע בכלל

אבל אולי כדאי לברר האם חוק ההתיישנות לא חל במקרה שלך כי אם זה כך אז אין בסיס לתביעה שלך. אני לא מתכוונת לפגוע בך אבל צריך לבדוק את זה וכדאי לך לבדוק האם יש בנות נוספות שמעוניינות להגיש תביעה ואז זה ייצוגי ויש יותר סיכוי.

ממליצה לך להפנות את הרופאה שלך

לחומר מתאים כדי לקרוא על המחלה ולפרוץ את מעגל הבורות. הרופא משפחה שלי יודע מה זה אנדו' וגם קיבל ממני כמה מאמרים ומחקרים. בתחום הרשלנות הרפואית יש בעייתיות של הוכחה שהרבה פעמים קשה לעמוד בה, דבר אשר מנתק את הקשר הסיבתי בין המקרה לנזק. במקרה שלך / שלנו - מה שתצטרכי להוכיח שאם היית מאובחנת כמה שנים לפני, מצבך הבריאותי היום היה טוב יותר - כדי להוכיח את זה את צריכה חוו"ד של מומחה רפואי שיקבע שאכן כך הם פני הדברים. רופא שמתמחה באנדו' וזה לא נפוץ בארץ - אז יש צורך להיעזר במומחים מחו"ל לא יכול לומר בודאות שאם היית מאובחנת קודם, היום מצבך היה טוב יותר, כי ידוע שהמחלה והסימפטומים נוטים להחמיר עם הגיל. מה שנאמר לי בעבר - שבגלל שהארץ כל כך קטנה לא תמצאי רופא שיהיה מוכן להעיד נגד רופא אחר בתחום הגניקולוגיה. אולי זה נכון אולי לא. לא ביררתי את הענין לעומק. לגבי הנכות שקיימת בך - אני מסכימה איתך בכל רמ"ח איבריי, גם אני חשה ככה- הייתי מעוניינת לברר את הענין מול ביטוח לאומי או לשכור עו"ד שמתמחה בענייני המוסד לביטוח לאומי. שווה בדיקה - הנושא עלה כאן כמה וכמה וכמה פעמים.

בואינג צודקת

הוכחה של רשלנות רפואית היא דבר מאוד מאוד קשה, ולעתים ממש בלתי ניתן להשגה. כדי להוכיח שהייתה רשלנות רופא צריך להעיד כנגד רופא אחר. הענין הוא שאף רופא לא מעונין לעשות זאת כנגד קולגה שלו. זאת ועוד, ינסו מאוד לתקוף את הענין שעם אנדומטריוזיס אין יותר מדי מה לעשות, כלומר לא היה ענין של בזבוז זמן יקר שיכלו לטפל בינתיים ולא טיפלו. ( למרות שזה ממש ממש לא נכון). קרובת משפחה שלי עשתה ניתוח מאוד פשוט בעין ופגעו לה בשק הדמעות. כתוצאה מכך, כל 10 דקות היא צריכה לשים טיפות, העין כמעט לגמרי סגורה ואדומה בצורה נוראית. כשפנתה לעו"ד הטובים בתחום, הם אמרו לה שלא תזכה בתביעה מאחר ושום רופא לא יהיה מוכן להעיד כנגד הרופא שניתח אותה. בכל אופן, אם את מחליטה ללכת על זה תדעי שזה ממש לא יהיה קל. לדעתי, נראה לי שמוטב עבורך לנתב את האנרגיות והכוחות מה עושים מכאן הלאה,ולא בתביעה וזה לא בגלל שאני לא מסכימה איתך, אלא בגלל שנראה לי שזו מלחמה די אבודה. בהצלחה.

gui1

New member
הקטע הוא

כשיצאתי מהניתוח דר. סוריאנו בכבודו ובעצמו אמר לי למה חיכית ? לא היית מגיע לפני שנה שנה שנתיים אפשר היה לטפל בבעיה אבל כיום הנזקים הם בלתי הפיכים מילים אלו שלו הם אינן הוכחה מספקת? אבל כמו שאתן מציינות קשה לי להאמין שהם יעידו אחד נגד השני בכל מקרה אשאל את המתמחה אולי יש קייס .

זו הוכחה מספקת ביותר

לא אמרתי שאיני מסכימה איתך. אבל הסברתי לך בדיוק את הבעייתיות- אשמח לשמוע מה אמר לך המומחה בדיני רשלנות רפואית.

למעלה