בעצם, אתם הכתובת!

בעצם, אתם הכתובת!

שבוע הבא אני חוגגת יומולדת. עזרו לי בבקשה לבנות ארוחה חלבית (כשרה), מדהימה ל-8 אורחים, בהגשה סביב שולחן (לא מזנון). הדבר היחיד שחשבתי עליו הוא לשלב בה דג סלמון בתנור (יש מתכון טוב?), אבל גם זה פתוח להצעות. בבקשה, עזרו לי, זה מאוד מאוד חשוב. תודה

נירהמ1

New member
אתגרית - את יכולה להכין שתי

פשטידות או קישים, דג סלמון רעיון מעולה - שלחי מסר לדרומית 1 - היא מבשלת משהו משהו, בטח יש איזה מתכון לדג סלמון בתנור באמתחתה. אפשר להגיש סלטים: ירקות: סלט ערבי קצוץ דק-דק, סלט ירוק, סלט אבוקדו, סלט ביצים, סלטים מבושלים כמו גזר, סלט תורכי, סלט חצילים על האש, סלט חצילים פיקנטי, גבינות קשות חתוכות לקוביות, חמאה מרוככת בטעמי: שום שמיר, עשבי תיבול, ועוד. לקנות - או להכין - לחם טרי - שחור, כפרי, או בגטים, בקבוק יין טוב (לא מוכרחים להכין את הכול, אלא רק רעיונות לשולחן חלבי). לקינוח אפשר להגיש פירות עם גבינות קשות (ולחוסכים בקלוריות בלי הגבינות), עוגה טובה לקפה-תה, ועוד דבר - פרחים ונרות (שייצרו אווירה נעימה). יש במאמרים כמה פשטידות מעולות, וגם סלטים כמובן. בהצלחה!

hogo26

New member
עוד כמה רעיונות

פסטה בשמנת או רוטב שמנת לדג סלמון, או דג סלמון בבצק במצע תרד מוקפץ,או בגריל לחם טוב עם חמאה בטעמים כמו שנירה אמרה,עם פלטת גבינות קרוסטיני-פרוסות בגט עם מוצרלה וריחן אפוי, כדורי גבינה מתובלים בזעתר לקינוחים אין לזה סוף אני מעדיף קרם ברולה אישי קטן,

למעלה