בעע..

בעע..

הגיע לי בערך 250 דולר חשבון פלאפון..:( ההורים כתגובה צעקו עליי, לקחו לי את הפלא' וכנראה שלא מתכוונים להחזיר לי אותו בקרוב. וגם ביטלו לי את הדמי כיס לזמן הקרוב. לא כיף לחיות על הכסף של ההורים.. אני חייבת למצוא עבודה
ו-מ-ה-ר.

מזכיר לי...

שלקחתי את הפלאפון איתי לארץ, במחשבה של "מה פתאום, אני לא אשתמש בו" אבל השתמשתי בו (45 דקות אמנם) וקיבלתי חשבון מלחיץ. 270 פאונד. למזלי יש לי עבודה, אז החזרתי כל פאונד לאמאבא. מבחינת כספים, אני הכי לא מאורגנת והכי בזבזנית שיש. לכן, כל פעם שנכנסת משכורת (פעם בשבועיים, אני עובדת רק סופי שבוע), אם יש יותר מ200, אז אני מוציאה 200 ונותנת לאמא ואם יותר מ100, אז 100... וככה אמא חוסכת לי.
(הם גם הוסיפו לי את הכסף ששילמתי על החשבון לתוכנית חיסכון המשעשעת הזו) ואני מתפלאה על עצמי - כי חסכתי המון.
בכלל, איך אתם מסתדרים עם כסף? יש לכם עבודה או שאתם כמו ערן, רק חולבים מההורים? על מה אתם אוהבים לבזבז?

Crazy Dipsi

New member
דיר גאד.

טוב,אין לי ממש מה להגיד,למען האמת,הם צודקים מאוד. אבל לא יקרה אם כלום אם לא תשתמשי בפלאפון לזמן מה,ולא תקבלי דמי כיס. תהני מהדברים הפשוטים של החיים :)

eynav16

New member
מכירה את זה מהארץ...

היה חודש שהוצאית 300+ שקל אומנם אבל זה היה הרבה..ובטלפון בבית 700...הם רצו להרוג אותי... פה הטלפון ממש ממש יקר אבל בנתים אין לי למי להתקשר ועם מי לדבר...

faland

New member
../images/Emo13.gifכן עבודה זה טוב

אני עושה מעל 500$ בחודש.... ואיזה כיף זה לבזבז כסף כל הזמן מתיי שבא בלי להיתחנן להורים...

לא אוהבת להשתמש בפלאפון..

יש לי פלאפון אבל, אני לא אוהבת להשתמש בו. אם אני צריכה להתקשר לאנשהו, אני מעדיפה מהטלפון הרגיל כי אם זו שיחה באיזו- זה בחינם..
ואם אני מתקשרת לארץ, יש לנו מסלול שזה זול.. וכמובן אני מגבילה את עצמי לחצי שעה ולא יותר.. ^___^

למעלה