בעע...

עידוק

New member
בעע...

עברתי אתמול טסט פנימי... היה על הפנים.. הוא אמר שאני לא חוזר לימין (היו כמב פעמים ששכחתי מרוב לחץ, אבל כל השאר חזרתי), והוא אמר שאני לא מסתכל במראות מספיק (מה שלדעתי לא נכון!! אני הסתכלתי!!) אבל הכי נורא- 2 ברקסים קיבלתי! פעם אחת זה היה כביש חד סיטרי עם שטח הפרדה (כזה שיש חד סיטרי לכיוון אחד וחד סיטרי לכיוון אחר), עמדתי כזה בפניה שמאלה בשטח הפרדה (כזה יש כביש בין השטחי הפרדה לאנשים שפונים שמאלה) ובאו מכוניות. בלמתי, וגם הוא בלם, אז אמרתי לו שבלמתי-והוא אמר שזה היה מאוחר מידי.. אח"כ הוא אמר לי שמושםמה הוא לא מצא את הבלם, ורק בלילה הבנתי שזה היה כי אני בלמתי-והברקס היה לחוץ, בגלל זה הוא לא מצא. וזה מסביר הכל. אבל זה כבר היה מאוחר מידי. פעם שניה זה היה באמת באשמתי, זה היה ירידה עם שלט תן זכות קדימה. הסתכלתי ל2 הכיוונים ולא ראיתי אף מכונית, התחלתי לנסוע, ואז הגיע מכונית ולא ראיתי אותה, אז הוא בלם. זה היה בצדק, ובגלל זה אני כועס. זה לא אמור לקרות לי, לא בשיעור שלי (38 היה הבוקר)... בעע... הוא אמר שהוא יחתום לי על הטופס (זה אומר שעברתי נכון?) אבל אני לא מרוצה בכלל... ואם כל זה לא מספיק, אתמול נאלצתי לצאת עם חברים למסעדה, לחגוג את זה ש2 מהם קיבלו רשיון. כ"כ סבלתי שזה לא יאמן. הם כל הזמן דיברו על איזה כיף זה לנהוג,איזה כיף זה אוטומט, מה הם יעשו שיגמר המלווה, ואני כ"כ רציתי לבכות!
עכשיו,יום אחרי, אני עדיין עצוב מאוד ומאוכזב. בעיקר מאוכזב... עידו

green witch

New member
קודם כל קח ../images/Emo24.gif

דבר שני אני מבינה את הרגשת הקנאה שלך בחברים שלך..גם אני מידי פעם מקנאה...בקשר לטסט הפנימי כנראה שהיית נורא לחוץ ולכן כל השטויות שעשית..בכל אופן קח הכול בקלות, יהיה בסדר..

עידוק

New member
אז זהו,שלא

הייתי מרוכז ולא לחוץ (רק ב5 דק' הראשונות הייתי לחוץ אבל הטעויות היו אח"כ), בגלל זה זה כ"כ עצוב, כי זה היה טעויות שלא מלחץ. יום ראשון יש לי שיעור נהיגה. אני ממש מפחד מהתגובה של המורה ),: עידו

Cervantes

New member
זה לא כי אתה פחות טוב !!

אז מה? אולי החברים שלך גדולים ממך והתחילו לפניך נהיגה? וחוץ מזה, לכל אחד לוקח את הזמן שלו ללמוד. יש כאלה שחודש, יש כאלה שעשרה חודשים ויש כאלה ששנתיים. תאמין לי שעוד כמה חודשים שיהיה לך רישיון, גם לא יהיה איכפת לך יותר ולא תזכור את זה, וגם תמצא חברים משלך שאין להם רישיון ותעשה להם אותו דבר.. מואהאה. כולנו (חסרי הרישיון כשלאחרים יש) היינו שם, זה עובר.. בכל אופן, קח את זה כדירבון, כולנו לפעמים קצת "שוקיסיטים" בשיעור 40 וגם בטסט הפנימי, אבל תזכור ל ש י ם - ל ב וככה דברים כאלה לא יקרו .. תפקח את העיניים. בהצלחה!

OLYMPIAKOS8

New member
צר לי להגיד לך

שאתה בן אדם שלא הייתי רוצה להיות חבר שלו. ונגיד חברים שלך היו נכשלים, היית שמח לאידם? הוציאו רישיון- תפרגן להם מכל הלב ותאחל שזה יקרה בקרוב אצלך עאלק "סבלתי כל-כך".

עידוק

New member
תראה...

לא אמרתי שאני מצטער שיש להם רשיון. ולא הייתי שמח אם הם היו נכשלים. ואיפלו שהם הוציאו רשיון התקשרתי להגיד מזל טוב. אבל ביום שכזה-שהולך לי כ"כ גרוע, אני לא רוצה לראות רשיונות שלא אף אחד, גם לא של החברים. ובטח לא לשמוע התלהבויות שלהם. ולהבא- את הגישה התוקפנית תשאיר להודעות שאני יותר שמח בהם, כי לעזור בטוח לא עזרת. עידו

למעלה