בעע.

1Reebok

New member
בעע.

תגידו, זה נכון מה שאומרים שבחרו את השם "הדורבנים" מכיוון שזאת אנגרמה של השם הקודם שלהם? ואני משער, רק משער, ששמתם לב ל"מה קורה?!" בסוף אחלה בחלה. זה היה מצוין.

שושה 12

New member
../images/Emo19.gifשמנו ../images/Emo23.gif...

אני לפחות
. שמנו את זה (שמנו=צרבנו. זה היה רק בשביל מוסיקת רקע בבת מצווה שלי, לא לכעוס
) בדיסק של הבת מצווה שלי לפני חצי שנה אבא שלי לא ידע שבשיר אין כלום משהו כמו 50 שניות, ואני לא אמרתי לו למרות שידעתי, והייתה מוסיקה ו50 שניות לא שמעו כלום... חבל...
בקיצור, אני לא זוכרת איפה קראתי את זה, אהה.. זה היה בבמה המרכזית, זיגו אמר שהם נורא התלבטו לגבי השם אז הם החליטו לפתוח מילון והמילה שתצא ככה יקראו ללהקה שלהם. הם פתחו בעמוד ________ (לא זוכרת) ויצא להם דורבן. נשמע לי שיטה מגניבה... אם לי אי פעם תהיה להקה...

את זוכרת נכון...

אני לא אשכח את זה ל-ע-ו-ל-ם: זיגו אומר את זה, ואז איתי אומר "324", ואז גיא אומר "זה לא היה בעמוד 312?", סופר "שתיים, שלוש", ואז כולם קראו "בלי גרעינים!" זה היה הזוי ומצחיק

Sn‡ƒƒ

New member
ואוו..איך את לעזאזל זוכרת את זה..?!

ראיתי את זה היום בערוץ 24..ב"לחתוך תוכן"..או משהו בסגנון. אבל לא הבנתי מה הקשר ל-"שתיים, שלוש..בלי גרעינים"..מישהו מתנדב להסביר לי..?

כתמונית

New member
וואו.... אם חשבתי שאני אובססיבית...

חחחח... מאיפה אתם זוכרות את זה??! ולמה רק אני לא רואה את הדורבנים הערוץ 24??!! אני צריכה לחכות 3 שבועות ולהעביר שעות בציפיה בזמן שברקע יש נעימות מזרחיות רק בשביל לראות לבדוק לך ת'מנוע??!! זה לא עובד ככה!!

../images/Emo19.gif../images/Emo26.gif

לכולם יש מין בדיחות פנימיות כאלה שאף אחד אחר לא מבין... אז גם להם יש בדיחות פנימיות שרק הם מבינים

papal

New member
נשאל אותם היום למה \בלי גרעינים

ואחזור עם תשובה

טרושקה

New member
איך זאת אנגרמה?

מה היה השם הקודם שלהם? וחוצמזה יש מלא הסברים לזה... בעקרון רוב הלהקות בשנות ה-70 קראו לעצמם בשמות של חיות אז אפשר להבין מאיפה השם הגיע...

1Reebok

New member
אם אנחנו כבר בקטע

לחבר שלי קוראים אדיר, וכל הזמן אני מדבר על ההופעה של הדורבנים בבארבי (אני לא אובססיבי עליהם כמו... אההמ אההמ... סתם אני משגע אותו) ואז אני כזה, היי, קוראים לך אדיר, שזה כמו הדורבנים! ואז הוא אומר, גם יש אדיר, שזה הדורבנים! וגם יש אדיר, שזה הדורבנים! אבל נשארה א'... נו?! זה כמו אדורבנים!!. זה יותר מצחיק אם אומרים את זה.

למעלה