בעע?

חיפושיט

New member
בעע?

מצטערת שלא כתבתי כל כךךךךךךךךך הרבה זמן היו לי בעיות במחשב וכשחזרתי לעצמי השלמתי חומר בפורומים אחרים חוצמיזה לא חלמתי על דברים מיוחדים אבל אתמול חלמתי חלום מוווזר שקניתי שלושה נחשים <ואני די מפחדת מנחשים> אחד ממש קטן , כמעט שקוף אבל בצבע תכלת עוד אחד בינוני בצבע ירוק ועוד אחד גדול בצבע ירוק שחור הם םשוט טיילו לי בחדר ובאיזשהו שחב הבנתי שאני מפחדת מהם ואז אחותי הופיע על המיטה פתאום ופחדתי שיקרה לה משו אבל בכל מקרה השכבתי אותה לישון ואז העברתי למיטה אחרת מה לעאזאזל זה אומר??? דאמ, התת מודע שלי מעוות.... בה בע :)

שלושה שלבים בחייך...

היי חיפושיט, ו....``בעע`` לך בחזרה.....;-) שמח שחזרת. הסימליות של ``נחש`` מאוד חשובה בחלומך בשביל להבין אותו טוב יותר. השאלה היא: מה נחש מסמל עבורך? זה יכול לסמל ערמומיות, פיתוי, סקס וכן הלאה וכן הלאה... אני אנסה לפרש מכיוון שונה....שלושת הנחשים מייצגים שלושה שלבים בחייך. הראשון, את הינקות ה``שקופה`` בגוון תכלת, המשדרת תחושות של תום ורכות. השני, את הילדות ה``ירוקה``. התבגרת קצת אך את עדיין ``ירוקה``. השלישי, גיל ההתבגרות והלאה. ירוק בגוון עמוק יותר, בוגר יותר. כנראה שהרבה מחשבות על תקופות אלה מתרוצצות אצלך בחדר. את קצת מפחדת מהעתיד לבוא ואולי מפחדת מהאחריות שאת צריכה לקחת על חייך. וכן את מרגישה שגם אחותך עלולה להפגע מהתבגרותך ואת מגוננת עליה. חלומות פז, רואה בכוכבים.

חיפושיט

New member
דאמ, אתה מוכשר

בקשר לשלושת השלבים, זה באמת פירוש מעניין ולא חשבתי עליו אך כשהמשכת ואמרת שאני לא רוצלה להתבגר אז צדקת , וגם אני רוצה לגונן על אחותי מהעולם החיצוני, ומכל הקקה של ההתבגרות טוב רואה THNX על העזרה כאן כשיהיו לי חלומות שאזכור אבוא לכאן אהההה ודרך אגב אולי תחלוק אתנו חלק מהחלומות שלך?.. טוב עד הפעם הבאה בה בע :)

orchid

New member
כן....

רעיון טוב, אולי תחלוק איתנו מחלומותיך, הם בטח מעניינים,אתה נשמע כמו אדם מעניין... : ) סקרנית, רוני.

לסקרנית...

תודה על המחמאה.... את רוב הזמן אני משקיע בשבילכם, לפרש את חלומותיכם, כך שכמעט ואינני זוכר את חלומותי...ואם כן, אז אני מפרש וממשיך הלאה....(אולי בעצם העובדה שאני מפרש את חלומותיכם, אני בעצם פותר לעצמי בעיות ובעקבות זה החלומות פחות דחופים...). כשיהיה לי חלום מגובש ועסיסי אני מבטיח לשתף אותכם בו. עד אז... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה