בעע גועל נפשש!!

princes15

New member
בטח שזוכרתת

אני לא התגעגעתי.... גם לפה באת?אל תגידי לי שאת שומעת תשירים האלה...רק לא את!!!

someboddy

New member
עדיף שזה יהיה מישהו מהפורום הזה

בכל אופן, כל מה שצריך לעשות זה לשלוח לה לינק לתמונה בפרטי.

את ילדה מפגרת ,

אבל אורגינל כן ? נתנו לך ניתוח מעמיק של השיר שסותר את כל מה שחשבת עליו,ואפילו אהבת את התרגום,ואת עדיין יושבת פה ומזיינת לאנשים תסכל ? רק שתדעי לך שבריטני ספירס שרמווטה אחולבלועעעע גם אם היא לא שרה על סקס וזיונים כל יום .ונראה לי שהיא גם עושה קוק .גם נינט ודנקנר (או איך שלא מבטאים תשם של ההומו הזה ) אוהבים מאוד מאוד דוגי סטייל בנוסח תימני ,חוץ מזה את לא תמצאי זמרת אחת בתעשיה המיינסטרימית שלא מוצצת לרשימה של גלגל"צ . בקיצור אם אין לך כח לקרוא את זה ...תתחילי מכאן ילדה ,העולם זה לא גן עדן,ולא הכל וורוד כמו שמוכרים לך בקניון ארנה ...תחזרי לשמוע bep עוד שנתיים שלוש ואני מבטיח לך שהגישה שלך תשתנה

princes15

New member
לא כי אתה ילד גדולל ובוגר, נכון??

דבר ראשון- אליי מדברים יפה ילד...אני לא עוד אחת ממה שאתה חושב..(בעצם -אל תחשוב כי זה מ=מ=ש= לא התחום שלך) דבר שני - אומרים דנקר** כסיל אחד.. קיצקץץ חפרתת אבל ממש!!אתה רואה פה נפט??כי אני לא... אז תתחיל להרגיע למה מי אתה חושב שאתה?מיסטר מבוגר עלל שיודע הכל הא?? צר לי לאכזב אותך אבל לא!!אז צא מהסרט שאתה יודע הכל...

עכשיו כשחשבנו על זה ..

הייתי בטוח שאת סתם ילדה בת 15 שצריכה להוסיף עוד שנה שנתיים לחיים , אבל עכשיו אחרי שפתחת תפה שלך ,אני יודע שאת מהפקצות חטיבת ביניים שבתיכון כבר קיבלו זין משכבה שלמה .כאילו שיו-דה ?!

princes15

New member
קצת קשה לך להתפקח אני מבינה...

רואים שאתה לא מכיר אותי... "כאילו שיו דה"??כאילו הלווווו מה זה אמור להביע?? רוצה להמחיש עוד יותר שאתה סתם סנוב??זה פסדר הבנו כבר ממזמן..

Galum

New member
כפי שאומרים בלעז

Don't feed the troll היא באה לנסות להציק, היא מה שנקרא באינרטנט זונת צומת לב (Attention whore), אין צורך להגיב למה שהיא אומרת מכיוון שהיא רק רוצה צומת לב, היא לא באמת קשורה לפורום הזה. האמת אני מתפלא שהפתיל הזה עוד לא נמחק כי הוא גלש לרמות מאוד נמוכות.

princes15

New member
איך קראת לי??

מה אתה רוצה??מתגאה על זה שאתה יודע ביטוי באנגלית??במקומך לא הייתי מתגאה בזה כל כך אז אל תתלהב...מילא תפגין ידע בדברים אחרים, אבל בזה??מעיד על רמה נמוכה...

Deanb

New member
פרינסס, זכותך לאהוב מה שאת רוצה

אבל אם את לא אוהבת את השירים של הבלאקים, בבקשה אל תספרי לנו על זה פה

princes15

New member
זכותי

לספר מה שאני רוצה.. בכללי זה הפורום שלהם לא?ולאו דווקא רק אלה שאוהבים אותם כותבים פה...

Good 2b Me

New member
אז ככה: ../images/Emo175.gif

זה נראה כאילו את אוהבת לריב ולהיכנס לפורומים ולהתחיל לצחוק/לרדת על עניין הפורום <זאת רואים לפי הכניסה שלך גם לפורום רומה"ד> כאילו את נכנסת סתם ומתחילה להציק לאנשים למה הם אוהבים או איך הם יכולים לאהוב את מה שהם אוהבים..אז בשורה התחתונה..מה את רוצה
כל אחד אוהב מה שהוא אוהב ואם זה דברים שלא מעניינים אותך ואת לא אוהבת אותם אל תיכנסי לפורומים שלהם..!! ולענייננו..אז פירשת ת'שיר מיי אפמס כלה"כ! הוא לא השיר היחיד של הבלאק..הם לא מדברים על סקס בכל השירים שלהם...ואז הם מדברים על זה בכמה שירים שלהם..אז מה?? יש להם גם מוזיקה טובה ושירי איכות..את לא חייבת להתחבר למוזיקה שלהם ולשירים שלהם..אפ'חד גם לא הכריח אותך להיכנס לפורום שלהם...כל אחד ישמע מה שבא לו <ויקרא מה שבא לו(!!)> ונגמר הסיפור..

NoWords

New member
כל השירשור הזה דורש מחיקה ../images/Emo4.gif

לא מעניינת מישהי שחושבת שהם להקה גרועה:/ עכשיו הכי מעניין זה ההופעההה:]]

Good 2b Me

New member
../images/Emo45.gif צודקת, היא באמת לא ../images/Emo175.gif

מעניינת.. לא הייתי בהופעה [
] ולכן מה שחשוב לי עכשיו ומה שמעניין זה להתעדכן ולהשלים ת'חסר...!!

למעלה