בעע אני חולה בעע

tnnia

New member
בעע אני חולה בעע

אני מרגישה איום ונורא.. אני מצוננת לחלוטין.. כואב לי הראש, האף שלי סתום, הגרון כואב, ואתמול הייתה לי בחילה והתעוררתי כל שעתיים בלילה..:( ועכשיו אני לבד בבית ומשעמם לי נורא.. מה אני יכולה לעשות? (גם קשה לי לזוז.. אז אל תציעו משו כמו לרקוד..) תודה רבה לכל מי שתענה..

סתיו מם

New member
יש ספר מתח מדהים!!!

שנקרא "הנעלמים". כמו סרט מתח מדהים. את לא יכולה לעזוב. זה נראה לי הרעיון הכי טוב! וחוצמזה - איך את מרגישה היום??

tnnia

New member
היום..

יותר טוב.. אבל איך אני אמורה להשיג את הספר? :/ עד שאני אשיג אותו אני כבר אבריא..

Roniii

New member
יש לי רעיון../images/Emo62.gif

פעם היתה בפורום מסורת נחמדה של סיכום שבוע. בכל סוף שבוע מישהי סיכמה מה קרה בפורום במהלך השבוע: מצטרפות חדשות, שרשור מיוחד, משהו מצחיק שקרה וכו'. אולי תסכמי את השבוע האחרון (או, אם יש לך ממש המון זמן, את השבוע וחצי האחרונים)? זה יהיה נחמד אם המסורת הזאת תחזור. וחוץ מזה, אני ממש אשמח אם תמציאי משחק פורום ממש מגניב. מה את אומרת? וכמובן, תרגישי טוב, חמודה

סתיו מם

New member
רעיון מעולה, רוני../images/Emo45.gif

ולגבי הספר - אולי תבקשי שיקנו לך. או שפשוט תקראי אותו אחרי המחלה, וככה תדעי שיצא לך לפחות משהו טוב מהמחלה...

ODana

New member
../images/Emo140.gifמקווה שכבר הבראת

סליחה שלא הייתי כאן בזמן... אבל לפעם הבאה: פשוט לפתוח ערוץ ויוה או האופנה או הכי טוב ערוץ E ולבהות... לפעמים אפילו לומדים כלמיני דברים (טיפים לעור יפה שכל מיני סלבריטיז אומרים וכאלה)

tnnia

New member
לא..:(

אני עדיין חולה.. עד סוף השבוע אני בבית... אתמול הרגשתי נורא ואיום.. כי הלכתי לרופאה המגעילה שלי.. ובערב היה לי חום.. אבל היום אני מרגישה יותר טוב.. נ.ב. מחר יש לבת דודה שלי יומלדת (יותר נכון זה ב-29 לפברואר.. אבל זה רק פעם בארבע שנים..) אז קניתי לה מנורת לבה.. אני ממש ממש מקווה שהיא תואהב את המתנה (ועוד יותר אני מקווה שאין לה כזאת עדיין..)..

ODana

New member
זאת מתנה מקסימה!../images/Emo24.gif

מקווה שהיום את מרגישה טוב יותר

Kitty Girl13

New member
../images/Emo29.gif מגניב!

יש כאן עוד מישהי שערה ב-1 בלילה??? סתם אני מרגישה כאן לבד, בדד....

למעלה