בעעע שונאת חרקים!!!

mickey15

New member
בעעע שונאת חרקים!!!

אתם בטח תוההים מה הקשר...אבל אני יסביר! אוקי אז במוצאי שבת הייתי בקומזיץ' בגבעות נס ציונה...וכנראה מן חרק מעופף כזה עקץ אותי....אז העקיצה החמירה לי מאוד...היא התנפחה כמה פעמים...והכל מסביב היה אדום וצהוב...ואפילו קצת כחול...מפחיד! בקיצור המורה המטומטמת שלי אמרה לי שזה עקיצה של עכביש...והאדום והצהוב זה ארס....ואני מזה בלחץ!! אז השתחררתי במיוחד מוקדם והלכתי לקופת חולים ושם הם מרחו לי משחה ואמרו לי לקבוע תור לרופא משפחה דחוף!!! (גם בגלל הסכרת זה דחוף שאם יהיה לי שם זיהום זה יהיה יותר מסובך לטיפול)! בקיצור הלכתי לרופא...הוא אמר לי שוב שזה לא קטלני ואפשר להירגע וזה בטח סתם חרק מעופף שהיה משועמם באותו רגע...וזהו :) אז אני הולכת להתכונן למבחן...בה ביי

King of pain

New member
לא קשור , אבל ...

שמח לשמוע שניצלת אחרי הכל , שנרגעת ושהתעודדת ... מקווה שהחרק המעופף שהיה מעורב בתקרית ניצל גם הוא , ושהוא מתבייש לו עכשיו כהוגן באיזו פינה ... להבהיל אותך ככה ... באמת , נו ... זה פשוט הזכיר לי ספור מזכרונות ארץ ישראל - זלדה קירשנבאום מכפר תבור מספרת כיצד ניצלה מצרה גדולה : " ... הדבר אירע בשלהי מלחמת העולם הראשונה . יצאנו , כמה בנות , בעגלה למטולה . לפתע , באמצע הדרך , יצאו מולנו כעשרים וחמישה חיילים תורכים , ובראשם קצין בדרגת שישליק ( סגן ראשון ) . הקצין ציווה עלינו לרדת מן העגלה , ושאל אם אנו השודד המפורסם אבו-ג'ילדה . ענינו בשלילה , ואחרי שבדקו את תעודותינו , הירשו לנו להמשיך בדרכנו . כשהגענו למטולה , נודע לנו כי על ראשו של אבו-ג'ילדה השודד הוכרז פרס של 1000 בישליקים , ולו הייתי אבו-ג'ילדה , הייתי נורית בו במקום . כך ניצלתי מצרה גדולה ... " בהצלחה במבחנים , הרבה בריאות , והמשך סתיו נעים ...
...

למעלה