בעעע אני מבואס

Kru toy

New member
בעעע אני מבואס

שלום לכולם. לפני כמה חודשים הגעתי למיונים של חיל הים עברתי אותם בהצלחה עם עוד 2 חברים טובים שאני מכיר למעלה מ 5 שנים אחרי זה הגענו לגיבוש גם אותו עברנו בהצלחה מהסיפורים ששמענו רצינו עוד ועוד חיל הים לאחר כ חודש מהגיבוש אני ועוד חבר קיבלנו תשובה חיובית והחבר השלישי לא התקבל... קיצר ביום חמישי שעבר סיימתי טירונות היה לנו טקס ממש יפה בחיפה וכו לפי מה ששמעתי התקבלתי לדבורים תאמת זה לא רשמי אבל זה 99% הממ מחר אני אמור לחזור לבסיס ולסגור 21 יום =\ ולהתחיל תקורסים ועכשיו כאשר אני חושב על זה אני לא סגור על חיל הים אני רוצה להיות גובניק =\ יש לי פרופיל 97 ואני לא סגור מה אני הולך לעשות יש לי הרבה חברים שהם בצבא וגם כאלו שאחרי הם הסבירו לי כמה דרכים ורציתי לשמוע ממכם איזה דרכים יש לרדת מלוחם דבור לאיזה גוב בחיל הים אני לא רוצה לעשות את זה דרך כלא או קב"ן אם אתם שואלים למה לא בא לי כבר על חיל הים אז... הממ לפני הטקס סיום היינו בחיפה בבסיס הראשי וכולם שם ממש אחד אחד שבוזים אם אומרים להם מילה הם מתחילים לבכות רציני =\ היציאות גם ממש על הפנים קיצר תנו עצה גם הינה תמונה שלי פעם ראשונה חזרתי לבית אחרי שבועיים
 

Kru toy

New member
אף אחד לא יודע?

לאף אחד אין רעיון או משהו? או מנסיון?
 

Zull666

New member
לא מבין אותך אחי

אני עשיתי ת'גיבוש ולא עברתי. לא יודע למה.... בכל אופן אני מתתתתת להיות בסטילים, פשוט מתתת להיות שם ואתה שעברת גיבוש והגעת לשם, ככה אתה מוותר על זה???? תחשוב שיש עוד אנשים שלא עברו ת'גיבוש ומתים להיות שם במקומך.
 

Kru toy

New member
גמני חשבתי ככה

בהתחלה אבל אחרי שרואים מה זה חושבים שוב :X
 

שחבייק

New member
נכנסת קצת לבוץ דיי עמוק

מי שהולך לגיבוש סטילים ועובר קשה לו מאד לצאת מכל הבלגן הזה קודם כל הולך להיות לך שבוע דיי מעצבן יצעקו עליכם כמו מטורפים ויעשו לכם דיי את המוות ויהיה חרא אבל לא נורא זה יעברו וגם יש לכם קורס קצר השירות הוא גם ממש דיי חרא היציאות לפי מה שאני יודע הם חצאים עד וף השירות ובהתחלה אתה כמו חרא ועושה מלא מלא עבודה שחורה לצאת יהיה לך ממש קשה תצטרך לעשות להם בעיות ולעמוד על שלך כאילו לא לרצות לעשות כלום לא ללמוד לא ללכת לשהיות או כל מיני דברים בסגנון אולי אפילו זה יעלה לך בכלא אבל אם אתה ממש לא רוצה צריך לעשות להם ממש בעיות
 

Kru toy

New member
כה

שמעתי על השבוע הראשון שנקרא "שבוע קליטה" אגב הקורס לא ממש קצת זה 4-5 חודש ואני הולך לסגור 28 פעם אחת, פעמיים או שלוש 21 במשך הקורס אבל אם אני אצליח להוריד פרופיל מתחת ל 82 אז יהיו חייבים להעביר אותי, לא?
 

SuGaRBabe1

New member
תקשיב חמוד

כשהגעתי לבסיס שאני משרתת בו, הייתי בדיוק במצב שאתה נמצא בו עכשיו... לא רק שהבסיס נראה על הפנים, הוא גם תקוע בסוף העולם וכולם שם שבוזים מהתחת.. הייתי ממש בבאסה על המקום הזה, לא הסכמתי להתחיל טופס טיולים, היה קצת בלגאן.. והנה - אני כבר חצי שנה משרתת במקום הזה. ו-וואללה, אם הייתה לי עכשיו אפשרות לעבור למקום אחר.. אין מצב שהייתי עוברת! אז הבסיס נראה קצת על הפנים... אז מה, זה לא כזה מעניין אותי. אני במילא כל היום או במגורים (שהם דווקא סבבה), או בחמ"ל (שהוא בננננזונה)... אז הבסיס בסוף העולם... בקטנה, לפחות יש לי אוטובוס ישיר מתל אביב ואני לא צריכה להחליף מיליון אוטובוסים בדרך... וגם יש לי את היתרון שעל האוטובוס שאני נוסעת בו אפשר לעלות רק אם יש לך כרטיס, אז אין ת'קטע שכולם נדחפים בשביל להצליח לעלות... וכולם שבוזים מהתחת? אז מה.. מה אכפת לי. שיהיו שבוזים כמה שהם רוצים, בעיה שלהם. לי כיף :)
 

yardenj

New member
אל תהיה ילד קטן,תהיה חייל.

הגעת לחיל הים,כבר טוב. ראית אנשים שבוזים בבה"ד?וואלה,קורה,לא כולם שמחים כל הזמן,כל היום. אני מפקד קורס בבה"ד,ותאמין לי שמה שאתה הולך לעבור זה חיים קלים לעומת המפקדים שלך,הרבה יותר קשה להריץ קורסים ובכל זאת אנשים עושים את זה ומשרתים בצבא ובבה"ד ומכשירים לוחמים וחיילים. לגבי התפקיד?התפקיד חשוב,אני מכיר הרבה אנשים שהיו שמחים להתחלף איתך ולא נמצאים בתפקידי לחימה,בין אם עברו גיבוש ועברו ללו"ז(לוחמה זעירה-תומכ"ל לשייטת 13) ובין אם נפסלו וירדו לחוף. אז תחזיק את עצמך,תבין שאתה הולך להיות לוחם בכ"ש ושזה הצבא. שבוע קליטה לא יהיה קל,הוא לא אמור להיות. והיציאות?זה לא הכל בחיים.
 
למעלה