בעעע איזה *** [סליחה]

בעעע איזה *** [סליחה]

בגלל הצופיפניקים האלו היישוב שלי לא מוכן לממן את המד"צים -__- יאללה להעיף את הצופיפניקים מצור הדסה!!!

יעני...

ביישוב שלי פעם היה בני המושבים אבל העיפו אותם והביאו את הצופים במקום ובגלל זה היישוב לא מוכן לסבסד לי קצת למד"צים..... כך שבגלל הצופים נדפקתי -__-

Oukami Kun

New member
המועצה מסבסדת?

יש עוד אנשים בגיל שלך שרוצים לצאת לקורס? תקימו מחאה, אני יודע... תעשו קצת רעש ביישוב ויסבסדו אותכם.

HILLA581

New member
../images/Emo46.gif

המועצה שלנו בדרך כלל מסבסדת שליש המושב שליש והחניך משלם את מה שנשאר. אצלהם בצור הדסה יש 5 טרומפים שרוצים לצאת לקורס (עברו את המיונים וזה...) אבל הוועד בישוב לא מוכן לממן את השליש שהוא צריך בגלל כנראה ניגוד אינטרסים או חשיבה שהמימון הזה לא יהיה ריווחי למושב (כי הרי אין פעולות בצור הדסה והטרומפים נמצאים בקן האזורי של המזלג) ככה שהחמש טרומפים האלה נמצאים בבעיה... הוועד הזה טוען שהטרומפים צריכים לעבור לצופים אם הם ירצו מימון כל שהוא בעתיד! צריך לעשות בלאגנים ולהקים מחאה אבל הבעיה שזה מה שיפעל בטווח הארוך כשהם צריכים את הכסף לעוד יומיים... בקיצור בלאגן :\

Oukami Kun

New member
אם הם הולכים להדריך מטעם יישוב אחר,

שייבדקו אם אותו יישוב מוכן לסבסד להם שליש... כי אם אין פעילות של בני המושבים בצור הדסה, אין באמת סיבה שהיישוה יסבסד קורס מד"צים של התנועה :/

HILLA581

New member
יש את הקן האזורי

יש את הקן האזורי שכולל חמישה ישובים ביניהם צור הדסה שפועל באופן סדיר כל יום שלישי יש חניכים מצור הדסה שמגיעים לפעולות בקן ודי הרבה אפשר לומר.... ככה שעדיין אין שליה טוטאלית של הצופים והם יכולים לסבסד אפילו חלק קטן מזה ביחד עם שאר הישובים שבאזור בגלל שאותם טרומפים ידריכו שנה הבאה חניכים מצור הדסה

spraizler

New member
בתכלס יש בזה משהו

מה שהם אומרים.. כי התנועה בישוב שלך זה הצופים.. אבל מצד שני את גם גרה שם, והם לא יכולים לכפות עליך ללכת לצופים. ואותה כמות כסף שהם מסבסדים לצופים הם צריכים גם לכם. איפה את תדריכי?

כעיקרון אני אדריך במושב אחר

אבל פאק!! ממשששש חשוב לי לצאת לקורס הזה
והכל בגלל הצופים הארורים ><

דיברת עם הגרעינרים שלך?

האמת שזה לא קריטי אני יעביר את זה לאור ויקיר מחר כשאני יפגוש אום בקומונה, והאמת שיהיה נחמד אם חמשתכם תבואו לקומונה ביום ב' בהפסקה או משהו כדי שנוכל לראות מה עושים, יש מצב שקן המזלג יממן גלובלי לכל המדריכים שלו, אני יבדוק את זה קיצר זה יהיה בטיפול, רק תשתדלו להגיע ביום ב'.

למעלה