בעעעע ):

בעעעע ):

שלום, אני מהמשתתפים היותר פסיביים של הפורום. רציתי לשתף אתכם במשהו ואולי לקבל מספר עצות או סתם כמה מילות עידוד. הייתי צריך להתקשר היום לאחת מהמורות שלי על מנת לסדר עניין מסוים. למזלי הרב לא הייתי צריך להסביר לה דבר, היא כבר הייתה מעודכנת בעניין. ובכן, אזרתי אומץ, שינסתי מותניים, תרגלתי עשרים פעם איך לאמר "שלום, X נמצאת? מדבר Y..". וכמובן ברגע האמת פישלתי-אחרי המילה הראשונה נכנסתי ללחץ, והצטרכתי לביים תקלות בקו בכדי להסב את תשומת הלב מהדיבור ואיכשהו להוציא את שלוש המילים הללו מהפה. זה היה זוועה, סחטתי מעצמי את כל המיץ בשיחה הזאת ובנוסף לכל זה המורה לא ממש עזרה לי ובמקום נתנה לי מספר של ילדה מהשכבה שעליי להתקשר אלייה ולספר לה את כל הסיפור. רשמתי את המספר, אולם מובן שהחלטתי לוותר על כל העניין. אין לי כח נפשי להתמודד עם כל זה. ייתכן ואלת המזל תאיר לי פנים הפעם ואצליח ליצור עמה קשר בICQ ואם לא, אזי אני באמת אובד עצות. בנוסף לכל זה, עליי ללכת מחר למרכזת השכבה על מנת לקבל מספר אישורים על כמה מההעדרויות בסימסטר הנוכחי, ואני שוב לא יודע מה לעשות. מחד גיסא האישורים האלה באמת מאד חשובים, אבל מאידך גיסא, זה כמו עונש, כמו עינויים שאצטרך לעבור כדי לקבל את שתי הפתקים המסכנים האלה.. אשמח מאד לקבל עצות, הארות והערות.. בתודה מראש, אני.

shuky63

New member
אולי אני ישמע מתנשא כשאני מדבר היום

ממרום שנותי על הדברים שאתה עובר היום ואני עברתי לפני 20 שנה,אבל בכל זאת אגיד לך שבכל מקרה זה יעבור.גם אם תכנע לפחד ותבקש ממישהו אחר לדבר בשבילך וגם אם כמוני הגאוה לא תתן לך לעשות זאת ותעשה את זה לבד עם כל האנרגיה והענוי הכרוכים בזה(כי הרי בסוף תאלץ לעשות את זה כי הסביבה תדרוש ממך את האישורים והדברים שאתה צריך לסדר). אני מקנא בך קצת על זה שלך היום יש דברים כמו icq,email,fax.לי לא היו את זה בנעורי ואם היה זה היה חוסך ממני הרבה רגעי אימה ונסיעות לירושלים חיפה ובאר שבע כדי לא להתקשר בטלפון. למשל למרכזת השכבה שלך בטח יש email שתוכל לכתוב לה בו מראש מה אתה צריך וכשתבוא היא כבר תדע ולא תצטרך להסביר לה שוב. אני יכול להבטיח לך רק שהעינויים פוחתים עם הגיל וזה נעשה הרבה יותר קל וחלק מהחיים.בהצלחה.

shoshyyy

New member
ואוו

הזכרת לי תקופה , ככה, לא קלה בכלל. אני אתן לך כמה עצות : 1. בקשר למרכזת ואישורים : קח דף , תרשום את כל האישורים שאתה צריך עם תאריכים שלא היית , ותגיד : לא הייתי פה, ופה ופה. בלי הרבה הסברים. היא תראה את הדף וזה ינחה אותה . 2. בקשר לילדה, זה באמת לא קל, ברגעים כאלו אתה בטח חושב , "איזה שיט שאני מגמגם". אפשר באמת למצוא את הICQ , אי מייל שלה , ואפשר לרשום לה מכתב עם כל הסיפו, לבוא אליה ולהגיד "תשמעי אני צריך ממך טובה, רשום פה כל הסיפור, פשוט אני צריך ללכת, אז תקראי , אני אתקשר אלייך בערב". זה אולי נשמע קצת דיבילי .... אבל אז מה ? צריכים להתחיל איפשהו ... לא ? 3. קח את זה בקלות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כבר מה ייקרה ??? תגמגם ?.? אז מה ??? זה לא סוף העולם, עזריאלי לא יפול עלייך, לא הרגת אף אחד, בוא ניקח את הגימגום בפרופורציות הנכונות. אתה יכול לדבר, אתה יכול להסביר, אתה מובן למרות הגימגום. בהצלחה חבר.

למעלה