בעעעע

Awaken

New member
בעעעע

בממלכה שלי היינו במלחמה והיה לנו מונארק דפוק ועכשיו נבחרתי למונארק החדש אבל כל הממלכה שאנחנו איתם במלחמה עולים רק עלי הורידו לי את הנט וורת' באיזה 20 אלך ואנחו מפסידים כך שאי אפשר לעשות WITHDRAW והם לא רוצים פיס והאלו בממלכה שלי לא רוצים להכנע אז אני לא יכנע בלי שהם ירצו כי יעיפו אותי מהמונארק! מההה לעשות??? דרך אגב אני בממלכה 42:22 והממלכה שלי היא Gallendor IL

La Gamba

New member
שלח להם מסר ששוכנעת

(להם=מלך) שירדו ממך, ושיתנו לך זמן לדבר עם ממלכתך.

D gitaL

New member
הם סתם ייאנסו אותך

ואת הממלכה אם לא תיקח פיס יזיינו אותכם מה אתה מעדיף?

ShadowFlash

New member
אההה פלש בקים.....

למה הסכמתה ליהיות מלך?!??!?!!? זה חרא של דבר.....

La Gamba

New member
תקלוט!

אני לא יודע כמה זמן אתה ביוטופיה, אבל אי אפשר לעשות "פיס" אם אתה במלחמה, אתה יכול להציע שלום, אבל לא נראה לי שהם ייקחו אותו, אם אתה במלחמה, אי אפשר להשתמש במחסום השלום.

God Killer

New member
למה לקחת את המלכות באמצע מלחמה??

תתחיל אחרי שהמלחמה נגמרת,אז לא יתקפו אותך ותקבל את כל הבונוסים. בינתיים נשאר לך או להעביר את התפקיד למישהו אחר,או לשכנע את הממלכה שלך. אני מאמין שאם תדבר אתם בהיגיון הם יסכימו להכנע,לא סביר ש25 עקשנים יתקעו בממלכה אחת.

D gitaL

New member
אני יודע

אבל המטר לא יעלה ולא נראה לי שהם ירוויחו כבוד אזז הם לא ירוויחו מזה מש הרה אתה יכול גם להתרכז ולהתקיף את הפרובינציות הגדולות זה יבלבל אותם והם יחשבו שנית אם להסכים להסכם או לא אבל תעשה אץ זה לפני ההצעה

Awaken

New member
תקשיבו

החלטתי לעשות דיפקט. הנט וורת´ שלי ירד ב- 50 אלף במלחמה הזאת, האנשים שלי גוועים ברעב, הם rioting , ומתקיפים אותי בערך 10 פעמים ביום. גונבים ממני מלא. עושים עלי טונה של כישופים. וחוץ מזה אני כבר לא מונארק כי איזה הומו עם נט וורת´ של 5000 הצביע לעצמו. אני רק מחכה שהצבא שלי יחזור ואז אני יעשה דיפקט....

למעלה