בעעעע קר לי ברגליים...

בעעעע קר לי ברגליים...

מה המצב חברים?! מה חדש? יש לי עוד 3 בחינות וזהו. משעמם לי וקר לי ברגליים וסתם אני כותבת שטויות חחח...סורי

בהחלט קר.

בעקבות ההודעה שלך הלכתי לשים את הנעלי בית המחממות והיפות שלי.
חוצמזה, לא הרבה חדש. הימים האחרונים היו קצת פחות טובים כי לא הרגשתי הכי טוב. אבל יעבור. חוצמזה האמת שהכל אחלה. המבחן שלי בעוד שבועיים בדיוק, ועוד לא ממש למדתי אבל היום אני מתכננת להתחיל ללמוד יותר ברצינות. יהיה טוב! בהצלחה לך!

("יומני האישי שלום רב,מזמן לא כתבתי)

הכל בסדר. מרעיב את עצמי, כי קבעתי ארוחת צהריים ב 1;7:30 עם השותף בסלון, מול יס. (אה, יש לנו יס! , מתי יש גלי, עדי? עדיין בשני בלילה? ) בגלל השביתה אתמול והיום, לא נסעתי לרמת אביב גימל, לעשות סידורים חשובים בבנק הפועלים
, בשכונה (צ'כונה). צריך לצאת ב 19:00 למרכז תל אביב בקו 9, לישיבה מאוד חשובה של הקופרטיב, אצל גילי בשינקין. וזהו, התקלחתי היום !. מחר צריך לקום ב 6:00, ולצאת מהבית ב 8:00, לארוחת בוקר ב9:00 בבית של חבר. מחר פרוייקט יוניטי בגן מאיר, תל אביב. תבואו למי שבסביבה, תקפצו כדי להגיד שלום :). א.א.
=] ...

Cade Foster

New member
חחח את בוכה?

2 ידיים ו-2 רגליים קפואות אצלי באופן תמידי. לפעמים אני כותב עם כפפות.

EdisonGirl

New member
לי נשאר מבחן אחד, יוהוווו!

שיט, לא חסר לי מה לעשות בקשר אליו....

irreplacable

New member
מתי יגיע הקיץ????

אני הולכת בבית עם חלוק בצבע אדום שגדול במידה פי 3 מהמידה שלי ואני נראית כמו יו הפנר.. בהצלחה בבחינות!

NEO83

New member
מישהו מחברת מקורות

אמר מתישהו השבוע לחדשות שב2014 יהיה לנו יותר מים במשק המים ממה שנצטרך עקב מתקנה ההתפלה שיסיימו להיבנות.

היי

אני שמחה שהפורום ער!!!! אני מקוררת אבל הכל רגיל, מה איתך? :) מה איתכם? :) מה איתכן? :) נשאר לי שבוע אחרון לסמסטר!!!!!!!!!!!!!!! ואז חופשת עבודות.... אין לי עבודות כל כך מסובכות,אומנם הרבה עבודות! אבל לא משהו שיגרום לי למשוך מעצמי את השיערות שנשארו לי
רק עבודה אחת מלחיצה אותי באמת!!!! וזה 4 ימים מרוכזים (אחד אחרי השני) של תצפיות במערכת חינוך ששונה ממקום עבודתך. אני צריכה ללכת לעשות בקיבוץ! ואין לי יומיים מיותרים בשבוע!!!! חוץ משלישי רביעי שזה ימי לימודים! גם בחופשת עבודות.. שלחתי הודעה למרצה (המעצבנת) ונראה אם יתנו לי לפצל את התצפיות האלה לשבועיים... רק שיהיה טוב! מתסכל הלימודים האלה... היה עדיף כבר ללכת על תראפיה באמצעות כלבים :p (באמת שהתלבטתי בין זה לבין מה שאני לומדת!)

למעלה