בעעעע כמה בכיתי

t a m i 2 5

New member
בעעעע כמה בכיתי

אני חוזרת בי כנראה הבית עזר לה הרבה ועזר לבנות.. היה מאוד מרגש במיוחד כשד"ר סטן דיבר, ממש לא ציפיתי לזה...... איזה מתוק ממש מרגש..... כל הפרק הזה הייתי עם דמעות. רונדה הייתה מדהימה גם. הדבר הכי טוב שתרם לה זה שיש לה כל כך הרבה נשים בחייה שאכפת להן ממנה... לגבי ריין כל הכבוד לה שהיא פנתה לאיאנלה אבל לא הבנתי את הקטע עם העיניים... היא צריכה תמיכה כדי לצאת מהמצב בו היא נמצאת היא צריכה להיות בטוחה בעצמה... היא באמת חכמה היא יכולה לעשות הרבה דברים חבל שאין לה את הביטחון.... וזהו אחלה פרק היה נחמד לראות את כל הבנות יחד. האמת היא שגם העונה יש אחלה בנות (במיוחד קים) אבל לא אוהבת את העריכה וחלק מהמשימות... וזהו.................:)

ריין חושבת שבגלל שאאינלה

מצליחה וכו' וכו', יש לה משהו שלה אין.. אז איאנלה נתנה לה להביט לה טוב בעיניים ולקחת אליה מה שלדעתה אין לה...

t a m i 2 5

New member
כן הבנתי את זה...

אבל איך זה בדיוק יעזור לה בסוף? זה נחמד ויפה אבל אם בכל זאת היא פנתה אליה אולי יכלו לעזור לה כמו שעזרו למורין כי בכל זאת היא חזרה אחורה...וצריכה תמיכה... אולי לא היה להם כח להשקיע עוד כסף...

כי היא הבינה שבעצם נראה לי לא חסר

לה דבר שכביכול לה אין ולאיאנלה יש... וכסף לא הפתרון במקרה שלה כי זה פתרון זמני.. היא צריכה לעמוד בזכות עצמה ולא שכל רגע ידחפו לה כסף....

t a m i 2 5

New member
אני מקווה שהיא הבינה שלא חסר לה

אבל בכל זאת היא נשארה באותו מצב...... נראה מה יקרה אחרי הלימודים שלה... היא יכולה להתקדם בקלות אם רק תרצה...

אני מאמינה שהיא הבינה...

אחרת לא הייתה מבקשת את ה
.... וא תמיד זה עיניין של רצון... לפעמים עם כל הרצון שבעולם לא מצליחים להתקדם לאן שרוצים...

Y. Welis

New member
לאיאנלה יש משהו שלה אין - נסיון בצד

האפל של החיים. מי שהיה שם ונחלץ, יודע בדיוק מה צריך לעשות כדי לצאת. אני חושב שעצה מעשית יותר (או קולנית יותר - לעיתים זה עובד) היתה יכולה להועיל גם. אבל אולי איאנלה החליטה שהיא צריכה להיות רוחנית יותר.

לדעתי זה מה שריין חיפשה...

כתף תומכת שתראה לה שלמרות ההחזרה אחורה היא לא כל כך אבודה...

Y. Welis

New member
בכל מקרה הייתי מחזיר אותה לשם

לעוד חודש לפחות של טיפול, ובעיקר לעבוד על התמדה והישגיות (והערכה עצמית שבאה בעקבותיהן). זה לא נעשה מספיק בבית הקודם, וזה אגב הטריד אותי כבר אז, כשלא שאלו אותה במה היא היתה רוצה לעבוד, ולא ערכו לה מבדק אישי (כמו שערכו לג'וסי) ופגישות עם אנשי מקצוע. נכון שהיא קיבלה דחיפה טובה, אבל לא היה לה משהו שיחזיק אותה בעיר הגדולה (רשת תמיכה), וללא ההתמדה הנחוצה היא חזרה הביתה.

הם לא בור ללא תחתית.נתנו לה כלים

ועכשיו היא רק צריכה לשבת על התחת ולחזור ללימודים.את זה הם לא יכולים לעשות בשבילה.

איזה פרק מרגש!

גוזי בקושי החזיקה את עצמה והתרגשותה הגיעה לשיאים שטרם נשברו
היה נהדר לראות שוב את הבנות, אך מי שחסרה לי וצרם לי שלא היתה,היא סניי.אם כבר הביאו את עונה ראש/ונה,לא יכלו להביא גם אותה? משונה מאוד.אני רק מקוה,שלא נעלבה,לראות בבית את הפרק ולחשוב,שלא הוזמנה. עוד יהיו לנו שיאים העונה,עם חוזרות מהעונה שעברה,אך על זה צריך לכתוב ספויילר בנפרד.

טוב,ראנה זה די ברור-

ההפקה מעוניינת להבליט את איאנלה ולהשכיח את ראנה, אבל בכ"ז הראו אותה,בקטעי הזכרונות,אז אפשר לאמר כי ברוחה היתה שם.

nkotb

New member
עצוב לי ../images/Emo7.gif

כל כך התרגלתי לג'וזי וקלואי, הייתי שם מהרגע שהיא הגיעה לבית הראשון ועד היום שהיא סיימה ועזבה בתור אמא חד הורית במשרה מלאה מהבית השני. אני התאפקתי היום מאוד קשה לא לבכות, והיו לי דמעות בעיניים מרוב התרגשות. לא מאמינה שהגיע היום כל כך מהר. אני מרגישה כאילו גדלתי עם ג'וזי ונולדתי עם קלואי כמה שזה מוזר לומר, אבל ממש נקשרתי לשתיהן. ואת האמת אני אומנם אשתדל להמשיך ולעקוב אבל להגיד לכן שזה ימשיך לעניין אותי? ממש לא נראה לי. אהבתי את הרעיון שכל הבנות הותיקות הגיעו, סוזן נראית טוב, איימי מעצבנת כרגיל, היילי ולינל חמודות, ורק ריין שהכי חיכיתי לה קצת איכזבה בכך שהיא צעדה צעד אחד אחורה אבל אני סומכת עליה. היה פרק קשה לצפיה, מרגש עד דמעות, אני מקווה שיהיה להן רק טוב בחיים.יפה מצד המפיקים לתת לה את הקורס על חשבונם כולל מגורים והכל, וכן את הרהיטים לקלואי וכמובן את הרעשן היפה והיקר. מישהי יודעת למה ג'וזי השאירה שם את השמיכה הבובה והצעצוע הגדול? אגב, מישהי יודעת איפה הן היום? ולמי היתה כתובת המייל של ג'וזי? אשמח לקבלה תודה

קלואי כבר גדלה ואלו חפצים לתינוק

שרק נולד.למה לה לסחוב איתה חפצים,שכבר קטנים לקלואי. בנוגע לגוזי,היא סיימה את הקורס,אך באזור בו היא חייה עם אמה, אין לה אפשרות לעסוק בתחום הזה.מדובר באיזור חקלאי לא משגשג במיוחד ואין שם גני חיות או משהו אחר.הכי קרוב לחיות שם,זה לעבוד עם וטרינר וזה לא מה שרצתה, אם אתן זוכרות כמה פחדה מהחזירים. היא חוזרת לטפל בקשישים ונכים.עובדת בשתי משרות ומגדלת את קלואי שלנו. יש תמונות של קלואי,כבר גדולה בשנה,באתר של לינל,אם מישהי יכולה להעביר לכאן. פעם כבר עשינו זאת.

לא בדיוק נכון...

כל החפצים של קלאוי בטח היא לקחה מאוחר יותר היא לא יכולה לקחת ביום אחד דברים שהיא אספה במשך כמה זמן ואני בטוחה שהיא באמת לקחה אותם מאוחר יותר כי קלואי למרות שהיא "גדלה" באותה תקופה היא בקושי הייתה בת שנה ואפילו לא בדיוק ועדיין תינוקות בגיל הזה זקוקים לחפצים ה"קטנים" כי זה דברים שהם נקשרים אליהם...

../images/Emo6.gifמסכימה איתך...

ג'וזי וקלואי באמת יחסרו לי. הצמיחה שלה תמכה גם בי זה באמת היה מדהים. מעבר לזה שבהמון דברים היה כ"כ קל להזדהות איתה כי היא אמיתית לגמרי וגם ממש היה אפשר לראות איך נהיה לה אור בפנים. היא ממש נהייתה אדם אחר. יפייפה. טוב,זהו השתפכתי מספיק

למעלה