בעעעעעע......

blue skies

New member
בעעעעעע......../images/Emo46.gif

בדרך כלל אני קוראת את ההודעות ומשאירה לפעמים תגובות אבל הפעם אני כלכך כועסת וכלכך עצבנית שאני לא יכולה שלא להשאיר הודעה משל עצמי טוב אז ככה, אני לא עובדת במוקד או במסעדה או במקום שרק עובדים עם אנשים אבל חלק מהעבודה שלי זה ריכוז תלונות של אנשים, ויש המון תלונות!!!!! יש ימים שאני לא מספיקה לעשות את העבודה השוטפת שלי בגלל התלונות בכל מקרה לפני חודש וחצי בערך היתה לי איזושהיא תלונה שהצלחתי איכשהו לפתור אותה עוד באותו השבוע. היום בבוקר פתאום אני מקבלת טלפון למשרד מההנהלה שלנו שהלקוח הזה התקשר עצבני וכועס מאוד על זה שלקחו לו כסף שלא היה צריך לקחת לו למרות שלפני חודש סגרנו איתו והסברנו לו וסגרנו איתו את העניין לשביעות רצונו (הוא עוד התקשר אלי אישית ואמר לי תודה) בכל מקרה, התקשרתי אליו היום שוב לשאול מה קרה ולמה וכמובן הכל הולך רק עם צרחות וצרחות וצעקות ופתאום הוא שכח כל מה שסכמו איתו לפי רצונו בקיצור מה הקטע? סתם להתקשר לעשות פוזה? אני לא מבינה את זה????? מה נסגר עם אנשים מי הם חושבים שהם? מינימום אלוהים?

blue skies

New member
ועוד דבר

כשאנשים מתקשרים להתלונן תגידו מה אתם רוצים שסתם נטפל בזה כי אתם דואגים לאנשים אחרים? כי אתם רוצים פיצוי? (סביר להניח שכן, בשביל זה אנשים בדרך כלל מתקשרים) בשביל? בדרך שאתם מתלוננים וצועקים עלי ומאשימים אותי בהרס העולם (אני סתם מגזימה מעצבים עכשיו) תגידי בסוף מה אתם רוצים או מנסים להשיג שאני אדע מה לעשות ואיך לגשת לזה באמת אנשים תהיו יותר נורמליים

מה שצריך..

זה להמשיך הלאה. לפחות טוב שפרקת את העצבים.. תשכחי ממנו. ומה לעשות שיש גם כאלו אנשים.. אני אישית כאדם שמתלונן וגם אומר תודה כשצריך.. בעיקר זה נובע "מרצון לשנות את העולם" אבל זה כרוך גם בנקמנות אישית על יחס גרוע.. או מפירוק לחצים שהתעוררו בעקבות שרות גרוע במיוחד... הפיצוי הוא רווח מסוים עם תשומת לב .. זה עוזר פלאים. בתנאי שזה פיצוי שווה. ואגב לפעמים התלונה היא גם לראות מה רמת השרות. ואולי לשפר אותה.

למעלה