בעעעעעעעעעעעעעעעע איזו ארוחת ערב מגעילה
R r66 New member 11/11/03 #7 על יתוש מזורגג אמרת שאני מפגרת ואת על זרג בצלחת... את מה זה מייפגרת - אמא של ועוד מוציאה לשון- יען כי טעים לך
על יתוש מזורגג אמרת שאני מפגרת ואת על זרג בצלחת... את מה זה מייפגרת - אמא של ועוד מוציאה לשון- יען כי טעים לך
L liat ליאת New member 11/11/03 #9 אבל... אבל... זה מה שהכינו לי היום לארוחת ערב. מה אני לעשות? ועוד לחשוב שאני לא מרגישה טוב היום והנה ארוחת הבוקר של מחר
אבל... אבל... זה מה שהכינו לי היום לארוחת ערב. מה אני לעשות? ועוד לחשוב שאני לא מרגישה טוב היום והנה ארוחת הבוקר של מחר
L liat ליאת New member 11/11/03 #15 אבל זה לא מספיק קשיח ../images/Emo94.gif תארי לך את אותה בחורה עם המלפפון, דוחפת . זה ימעך לה שם והיא לא תוכל להוציא אותה
אבל זה לא מספיק קשיח ../images/Emo94.gif תארי לך את אותה בחורה עם המלפפון, דוחפת . זה ימעך לה שם והיא לא תוכל להוציא אותה
L liat ליאת New member 11/11/03 #17 וואלה מגרה ../images/Emo6.gif והנה הפתרון העכשווי לבעיית אי זמינות הגברים. ומי אמר שצריך אותם בכלל?
ל לירוֹני New member 12/11/03 #20 בוא'נה אתן סוטות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
בוא'נה אתן סוטות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif