בעניני מיסים

• פותח הנושא cork
  • פורסם בתאריך

cork

New member
בעניני מיסים

למרות שאני תושב חדש ואולי לא מנוסה בהיסטוריה של הישוב ושל הוועד ובכלל של הפוליטיקה המקומית, אני משווה את מצב לפיד לכפר אורנים ואין בכלל מה להשוות. לא ברור לי איך ישוב וותיק יותר, מבוסס יותר לא יכול להעניק לתושבים שלו את אותם שירותים שכפר אורנים מעניק לתושבים שלו ?

cork

New member
שרותים

פעיליות לילדים, יותר גני משחקים, פעיליות למבוגרים, מרכז קהילתי, משהו כמו חדר כושר, אולם ספורט, חוגים וכולי...

eldad at far

New member
מצטער, לא יצא לי לראות את אולם

הספורט, חדר הכושר והמרכז הקהילתי של כפר האורנים - אשתדל לקפוץ לשם מתישהו ולהתרשם מקרוב. אבל לגבי הפעילויות הקהילתיות והחוגים - אני לא חושב שיש שם יותר. להפך. ובוא לא נשכח שאפילו בשיממון של הועד היוצא, בלפיד תמיד היו המון המון פעילויות חברתיות-קהילתיות, לרבות חוגים, וכו'. נקווה רק שכאשר יאוחדו שני הישובים האנרגיה לא תדעך ויהיו לנו כפול פעילויות....

ronpel

New member
לא יפה לצחוק עלינו

הכל בתיכנון - אפשר להתחיל לשתף פעולה לפני האיחוד ולקדם פרוייקטים אלה ואחרים הרבה יותר מהר. רונן

eldad at far

New member
חלילה לצחוק.....

רק להחזיר את הבחור לעולם המציאות. כמה קל לקטר ולחשוב שהדשא של השכן.... רונן - מהמחשב הזה אני לא יכול לפתוח את המסר ששלחת אלי. צור קשר במייל הזה: [email protected]

ronpel

New member
זה בסדר

במיוחד שאין לנו עדיין דשא. המסר ששלחתי כבר לא אקטואלי. אבל אשמור את הכתובת. אנו מתכננים פגישה בין שני הוועדים בקרוב. אשמח אם תגיע. רונן

JACKY35

New member
היי רון

שמעתי שביקרת בישיבת הועד שלנו אתמול , האמנם ? כי הגעתי באיחור אגב לקראת סוף הישיבה ביקשתי ששני הועדים בהרכבם המלא יפגשו אז נשתמע ,,,,, ג'קי

ronpel

New member
אכן כך

ראיתי אותך רץ במדרגות אבל כפי שראית היינו גם אנחנו בכנס הסבר להורים של בית הספר העתידי. מושי הוציא לכם היום הזמנה לפגישה עם רשימת נושאים שנראית לנו כהתחלה. בברכה רונן

ronpel

New member
הישיבות

פתוחות למשקיפים - אז אתה מוזמן להתראות

lake of fire

New member
כאקט של רצון טוב

שתפו את ילדינו בפעילויות החברתיות שאתם מארגנים למען ילדיכם.

angel cry

New member
באמת שאלה של היסטוריה

נקווה שהלקחים הופקו והופנמו. ושהוועד החדש לא יחזור על שגיאות קודמיו. חשוב לזכור שהובלת הישוב קדימה תלויה גם בנו התושבים
שאנו התושבים נפסיק לעסוק בחיטוט במקורות ההיסטוריים של הבעיות ונאפשר לוועד החדש למצוא טכניקות תכליתיות של פתרון בעיות

למעלה