בענין השקיפות

שין2000

New member
בענין השקיפות

כעורך עיתון מקומי,בעבר בהווה בעתיד מתברר לי שטימי קשור,לכל מה שזז בלפיד לכתוב על לפיד ובלי טימי,עוד עלול העיתון בטעות להפוך לעיתון של שילת,או אולי למקומון של רעות בדוק משקפייך חביבי,זה הם הזקוקים .....לשקיפות.

מדהים

כמה אתם מרוכזים בעצמכם. טימי לא עשה כאן כלום חוץ מלהלחם בכל דבר שזז ולשים רגליים לאחרים. אפילו את כל מה שהצליחו להרים מאז הבחירות עשו תושבים נהדרים אחרים אבל כמובן הקרדיט בעיתון שייך לטימי -שנה את השם של העיתון ל"טימי מלך הישוב" אם זה לא היה עצוב זה היה מצחיק. כל הפרוייקטים שהוא מטפל בהם בחודש האחרון התחילו וכמעט הסתיימו בוועד הקודם עכשיו הוא מגיע כאילו זה שלו. ( כניסה לישוב, הגן החדש ועוד) ארועי התרבות - שבועות ופורים ועוד היו וימשיכו להיות גם בלעדיו. מה הוא כן עושה - פותח מחדש במלחמות שלו . טימי זה טימי זה תמיד היה רק מלחמות. לגבי העשייה נחייה ונראה- קבלות לא היו לו עד כה. לי אין משקפיים - לפחות אני לא עיוור דרך אגב איפה הפרוטוקולים?

kiyossi

New member
היום=15/3/04 הבחירות אחרינו

אין צורך בפתיחת חזיתות מיותרות! המתן ותיוכח -אף אחד לא משלה את עצמו שבגרעון שהועד ירש ניתן להזיז הרים. אתה מוזמן להגיע לישיבות ולראות איך הענינים מתנהלים. יש צוות טוב=תן צ'אנס. אגב-יש לך ערוץ תקשורת פתוח מול ידידנו מר. פינטו החביב שמטפל ביד רמה בנושא ההסברה. טיפ ממני-חייך ויחייכו אליך. היה אופטימי. אם עוד חדשיים עדיין תרגיש ככה-הזכר לי, נלך יחד לישיבות וניתן בראש למי שצריך! בברכה יוסיK

את החזיתות פותח מישהו אחר

תקרא שוב את העיתון המקומי בעין קצת פחות משוחדת ותבין לבד. כבר חופרים סוף סוף מנהרה כדי לפתור את בעית התנועה אז מגיע המושיע ועוצר את העבודות כי שכחו לבדוק איתו לפני הבחירות שהכל בסדר.עכשיו נתקע לעוד שנה. את התוכניות של הגינה החדשה הוא כבר משנה כי הוא הרי אדריכל ידוע. זה לא עשייה זה נקרא עצירת פרוייקטים חשובים. מה עם יתר חברי הוועד - דנו בזה? - אישרו לו לבצע מהלכים באופן עצמאי? פנה לשר הבטחון באישור של הוועד או החליט על זה לבד - אולי זה יגרום יותר נזק מתועלת? בקיצור אני מתעקש לעצור זאת עכשיו לפני שזה יגדל למימדים שכולנו נצטער. לדעתי מר פינטו כבר מתחיל להרגיש את אותה תחושה כמוני . ג'קי - אנא פרסם פרוטוקולים של 3 הישיבות הראשונות כדי שלפחות אהיה שקט שדברים נעשים לאחר דיון מסודר והחלטת רוב. תודה

JACKY35

New member
יוסי תודה

מה שלומך ? איך מתקדם הענין שלך ? ד"ש לרעייתך,,, ג'קי

kiyossi

New member
../images/Emo141.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo20.gif

למעלה