בענין הסקר

exit_from_here

New member
בענין הסקר

אין דיסק ישראלי שאי אפשר למצוא בפחות מ70 שקל,זה שטאוור רקורדס וכל אלה יקרנים לא אומר כלום...אני לא קונה דיסקים ביותר מ60 חוץ ממקרים מיוחדים (רדיו בלה בלה למשל
)

אממ...

זאת בכלל לא הייתה השאלה בפורום... אבל אם כבר הזכרת... גמני משתדלת שלא, אני קיבוצניקית, והכל אצלינו הרבה הרבה יותר זול מכל החנויות (בגלל שאין רווח?). אפשר להזמין כמעט כל דיסק, והמחיר ממש ממש זול (סביבות ה-40-50). לדוג´- הדיסק של דניאל סלומון הגיע שבועיים אחרי שהוא יצא בערך ב52 שקל. שווה, לא?

exit_from_here

New member
גם אני קיבוצניק../images/Emo7.gif

אבל עכשיו אמא שלי אחראית על ההופעות ואני מנסה לשכנע אותה להביא אמנים שווים. אגב,מישהו שמע על מישהו בשם משה להב שמופיע בצוללת הצהובה? ויש לך אייסיקיו ?

../images/Emo32.gif מאיזה קיבוץ אתה???

כי רשמת בכרטיס שאתה מאיזור הדרום... ואני מכיר מלא קיבוצניקים

ארררג

שכחתי להזכיר שאני מקיבוץ דתי, ככה שאומנים נורמאלים כמעט ואין אצלינו. האומנים שאני זוכרת שהביאו לקיבוץ הם צמד רעים, שלמה גרוניך+ מתי כספי ועוד כלמיני חבורות זמר לא מוכרות במיוחד. איי סי יש לי. אייקון הבוכה-
, למה?, כמוני אתה מת לעוף כבר מהקיבוץ? מה המצב שלכם בהפרטה?, אנשים אוכלים אחד את השני כמו אצלינו? יום טוב שיהיה.

exit_from_here

New member
גם אני עם אותם בעיות...

ועל השאר תבוא לאייסיקיו 126677242 אבל אני לא אהיה בשלושה ימים הקרובים

exit_from_here

New member
היה לי דיון על זה אתמול

ויצאתי באותה נקודה שנכנסתי לדיון: או שקיבוץ זה מתאים לך-או שלא יעני יש אנשים ויש אנשים.

למעלה