בענייני מחאות

למה? גזענות* אינה מדיניות של הרשת.

ארומה עלו לכותרות לפני כמה חודשים כשציידו את סניפי הרשת בתפריטים בכתב ברייל. זו כן מדיניות. חיובית. *זו גזענות? מה, בני העדה התימנית הם גזע? איך קוראים לשנאת עדות המזרח?

המילה "גזענות" אבדה מזמן את

משמעותה ה"גזעית", מכיוון שאיש כמעט לא מאמין יותר בקיומו של "גזע". המילה , לפחות בעברית, כוללת כל שנאה קיבוצית לקבוצה אתנית/תרבותית כלשהיא

אתה טועה

וכמוך כל מי שצורח "גזענות" ו"אנטישמיות" כלפי מי שיש לו הסתגייגות מדרכם של דתיים/מתנחלים.

הפלצנים האלה, שגדלו כמו כולם

על קפה בוץ או קפה נמס עלית, או מקסימום טסטרז-צ'ויס אם הם באים ממשפחה מהעשירון העליון של אניני הטעם, ואז פתאום גילו את האור (השחור) והתחילו להרים את האף. אותם צריך להחרים.

../images/Emo46.gif

מה אף, איזה אף? מה, רק אם קוראים לי דנקנר או פישמן מותר לאהוב קפה טוב ולשנוא את האבקה הזאת (כתבתי מבחילה אבל מחקתי מפחד משמרות הפלצנות)???

renjintso

New member
את יודעת, גדלנו גם

על לחם עם מרגרינה וקוטג' של תנובה ועוף מכובס מאד למדנו לאכול עוד דברים. יש לך בעיה עם זה?

renjintso

New member
../images/Emo2.gifמה, לא?

את מתכוונת ברצינות שיש לך דברים חשובים יותר לחשוב עליהם?

אטיוד5

Active member
הממשלה גם גינתה ...

את "תקרית" בית חאנון. חוצמזה הבנתי שהוא הבעלים של הרשת בת"א. אז להחרים את הסניפים בת"א, לכל הפחות.

נץ666

New member
אני לא נכנס לשם אף פעם

זה הקפה של השירות העצמי? שונא שירות עצמי בבית קפה.

nutmeg

New member
../images/Emo45.gif

נכון נורא מעצבן שצריך להזמין, לשבת, לבוא כשקוראים לך, לשבת שוב, לשמוע שקוראים לאחרים...? ראבאק! במחירים שהם לוקחים - אי אפשר להגיש כמו בן אדם?

גנגי

New member
נכון, אנחנו רוצים

לשבת בשקט ושיביאו לנו את הקפה (המשובח, אגב, כי פלצנים אנו) עד השולחן. וזה לא נאמר בסרקזם, שחס וחלילה לא תבינו אותי לא נכון. אני רוצה בית קפה נחמד עם קפה מעולה (לא, לא או-לה) ושירות נחמד, וכזה שמותר להכניס אליו גם כלבים. ככה זה זקנים.

renjintso

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מהחלק עם הכלבים אני רוצה בית קפה כנ"ל שאסור להכניס אליו כלבים, וגם לא ילדים. אז מה אם אין? אסור לחלום?

למעלה