בענייני גלריות

danbros

New member
בענייני גלריות

גלריות כדוגמת הגלריה הירוקה והפיל הפלאי הן יוזמות ברוכות בעיניי. חשבתי על רעיונות נוספים לגלריות: גלריית דיוקנאות עצמיים (יש לנו כבר אחד של מוטי). גלריה עגולה, ז"א שעיגול הוא הנושא (עיגול או כל צורה גאומטרית אחרת). הגלריה של הקיץ, הבא עלינו לטובה, בה הקיץ וכל הקשור בו הם הכוכבים. אני אשמח להיות אוצרת הגלריות, אלא שאני לא יודעת איך ומה לעשות, אבל אשמח ללמוד. ערן, אשמח אם תוכל להסביר לי איך פותחים משהו כמו הגלריה הזמנית, ובעצם לא רק ערן, בטח יש כאן עוד אנשים שיודעים. אפרת ושולי, מה דעתכם? וחברי הפורום, מה דעתכם? שלכם דנ

SC

New member
תבורכי, אני בעד

אני בעד העשרת הפורום בעבודות של חבריו ויצירות שעושות לנו "את זה". בואי נתחיל עם דיוקנאות עצמיים, נאסוף חומר ונקים גלריה. אם זה לא גדול עלייך את מוזמנת לשמור אצלך במחשב את הקבצים ובבוא העת תעבירי אותם אליי או לאפרת והגלריה תוקם. אם זה יקשה עלייך אין לי כל בעיה לשמור את הקבצים אצלי. אז קדימה חברים בעקבות הדיוקן הפותח של מוטי, נא לצרף דיוקנאות. תודה, שולי

moti80

New member
אה...נחמד מאוד - יש לי עוד דיוקנאות

עצמיים. ואשמח מאוד להוסיף אותם לגלריה.... שמש מוטי

SC

New member
בשמחה, אפשר כבר להתחיל ולשרשר

קבצים.

Y A E LY

New member
שאלה בנושא הגלריה החדשה

האם היא חייבת להיות דיוקן עצמי רגיל (משמע העתקת המציאות וציור פנים שלי) או שאני יכולה לצייר דיוקן עצמי של הנפש של? אני יכולה לצייר דיוקן עצמי ע"פ תמונה מהילדות?

SC

New member
זה יכול בהחלט להיות ציור שמבטא את

הנפש שלך, את מי שאת, מהילדות או כל תקופה אחרת בחיים. שולי

danbros

New member
לכבוד הוא לי..

פעם ראשונה שאהיה אוצרת... איזה כיף! אז לעת עתה אשמור אותם אצלי במחשב ואחכ אעביר אותם אליכם (שולי/אפרת)?
דנ

SC

New member
כן, אם זה נוח לך אשמח מאוד

תוכלי להעביר לי את הקבצים לדוא"ל שלי ובכיף אקים אותם בפורום. תודה על שיתוף הפעולה. שולי

למעלה