בענייני ביטוח...???!!!

הצנחנית

New member
בענייני ביטוח...???!!!

כן כן, אני חדשה בתחום וצריכה הכוונה והמלצות. אז שאלות לגבי ביטוח: 1. איזה סוגי ביטוח מומלץ ומקובל לעשות כצנחן (ביטוח חיים/אובדן כושר עבודה/הרחבת ביטוח רפואי)??? 2. האם הביטוח של קופת החולים לא מספיק??? 3. מה המחיר (בערך) של ביטוח כזה? (חוץ מהמחיר בחוף הבונים) 4. איפה מומלץ לעשות ביטוח ? תודה ויום עוד יותר מקסים מהיום
)))

oferbar

New member
היה פה שרשור

בעניין ביטוח לא מזמן. לצונחי הבונים יש ביטוח חובה מרצון, ובעניין הרחבות חלק מהאנשים עם ביטוח מנהלים עשו הרחבה (כמוני למשל) המכסה פעילות צניחה (וסקי) בארץ ובחו"ל. העלות בממוצע בסביבות 400-500 ש"ח לשנה פלוס מינוס.

FalxOri

New member
הנה

יש ביטוח מנהלים (כושר עבודה וביטוח חיים) יש ביטוח בריאות וטיפולים (לי אישית מספיק קופת חולים אבל יש ביטוח ניתוחים שזמי מרחיב גם לצניחה) ויש ביטוח בריאות לחו"ל שצריך לעשות כשנוסעים לרוסיה לצנוח... O

dark48

New member
ביטוח מנהלים

האם אפשרו לך במסגרת ביטוח המנהלים להרחיב לצניחה , אם כן וסליחה על החוצפה וכדי שיהיה קל לענות אז באחוזים כמה הוספת לאובדן כשר עבודה , ואולי בסעיפים אחרים ? אני כרגע חושב על זה וההצעות הן גבוהות מאוד בסביבות בין תוספת של 100% ל 200%

FalxOri

New member
הציעו

משהו בסביבות 25 שקל לחודש, לא רציני. לא יודע כמה זה באחוזים כי זה יורד לי ישר מהמשכורת (וחלק מהמעסיק) אבל זה לא 100%-200% . מי החברת ביטוח שלך?

dark48

New member
ביטוח מנהלים

קודם כל תודה , זה באמת נראה לי כבר יותר סביר תוספת של 25 ש"ח אצלי הם רוצים תוספת הרבה יותר גבוהה מעל ל 200 ש"ח נראה לי לא הגיוני חברת הביטוח שלי זה הפניקס ושלך?

למעלה