בעניין מיקום אתר...

sivan120

New member
בעניין מיקום אתר...

בעבר היה נהוג לקדם בעזרת מאמרים עם קישורים לאתר, קישורים נכנסים ממלל באתרים וכ"ו- וכך קידמתי את האתר שלי.
השאלה שלי אם עכשיו הדברים האלו עובדים ומה יקרה אם אני אסיר את כל המאמרים עם הקישורים- האם האתר ירד בדירוג?

היי

זה עדיין עובד
במקביל אתה חייב להזין גם לאתר תוכן חדש לאתר עצמו כל הזמן
וכן - אם תסיר את המאמרים והקישורים מהם לאתר שלך המיקומים באתר שלך יפגעו

בהצלחה!

דעה שונה

למרות שנאמר ש"זה עדיין עובד" אגיד שהרבה פעולות ספאם עדיין עובדות, אך אורך חיי ההשפעה שלהם מתקצר מעדכון לעדכון, וההתאוששות מסנקציה ידנית או אלגוריתמית של מנועי החיפוש הופכת לקשה יותר.
על הקושי תוכל לקרוא פה:
http://goo.gl/GTLFQ6
ועוד בבלוגים רבים אחרים.

חשוב אם אתה מעוניין להשתמש בטכניקות שיהוו בעיה בטווח הארוך(או חשוב אם אתה יודע איך להשתמש בטכניקות הללו מבלי לסכן את האתר שלך, מה שיכול להיות קשה מאוד אך משתלם)
לגבי השפעת הסרת הקישורים, אין ממש דרך לשערך איך זה ישפיע על האתר, משום שישנו סיכוי שחלק מהקישורים הללו עדיין לא אובחנו כלא טבעיים ע"י האלגוריתם, והסרתם תוכל לפגוע באתר.
מנגד יכול להיות שקישורים מסוימים אובחנו כמלאכותיים וגוררים אותך למטה והסרתם תשפיע לטובה על האתר.

WebClub

New member
אכן מחזק את דעת מנשה

התשובה צריכה להינתן לגופו של עניין, באילו קישורים מדובר?

אתן דוגמה על לקוח שלי שבמשך כמה חודשים צנח במיקומים, למרות ניסיונות חוזרים ונשנים לקשרו עם עוד ועוד קישורים, הפתרון היה רמונט כללי על כל הקישורים שהיו לו איי-פעם - הסרת קישורים מאסיבית של פוטרים ואתרים לא רלוונטיים וחיזוק בקישורים רלוונטיים איכותיים, לאחר כמה חודשים של עבודה מאסיבית חזר בענק לדף ראשון ב90% מהביטויים.

דוגמה טובה לאיך הסרת קישורים דווקא יכולה לעזור :)
בהצלחה!

הוא לא אמר שיש פגיעה במיקוים

אם אין פגיעה במיקומים למה להסיר את הקישורים הקיימים?

לא סיפקתי המלצה למחיקת קישורים

הצגתי את 2 המקרים, אינני חושב שחכם לספק המלצה כלשהי בסיטואציה שהוצגה.
בכל מקרה לשאלתך, מי אמר שחכם לחכות לפגיעה במיקומים?
ואולי עמידה במקום יכולה להשתוות לפגיעה במיקומים.

sivan120

New member
המטרה שלי כאן היא אחרת...

הלקוח רוצה שהאתר יהיה פחות דומיננטי בתוצאות של גוגל, משמע שכאשר רושמים את שמו של הלקוח, הוא לא
יקושר עם האתר בתוצאות הראשונות כמו שקורה כרגע.
לפני כל העידכונים של גוגל, ביצענו החלפות קישורים ובעיקר כתיבת מאמרים שבהם מקושר שמו של הלקוח עם האתר.
האתר כרגע במקום שלישי בביטוי מסוים- את זה אנחנו רוצים שזה ישאר אבל אנחנו מעוניינים לבטל או להחליש את
הקשר בין בעל האתר לאתר עצמו (למקצוע שהוא מציג את עצמו באתר).

לכן חשבתי להוריד את המאמרים שמקשרים לאתר ושהוא רשום בהם ככותב בתקווה שזה לא יפגע במיקום האתר
בביטוי שקשור לאתר ולא בשם הלקוח.

(בקיצור אני מנסה לפגוע במיקומים של ביטוי שם הלקוח ולא בביטויים של האתר).

היי

כל קישור עם אנקור של שם הלקוח שאתה יכול להסיר - עשה זאת וזה ירד בתוצאות

sivan120

New member
האנקור של הקישורים הוא לא שם הלקוח...

אלא ביטוי שרצינו לקדם. קידום שם הלקוח הוא תוצר לוואי שכרגע אנחנו לא רוצים אותו (או רוצים להפחית מעוצמתו) של קידום הביטוי שרצינו באמת לקדם.

היי

בתוך דפי התוכן באתר האתר שלכם מופיע שם הלקוח? תורידו אותו :)
אגב זה שהשם שלו מתחיל להופיע בהקשר למקצוע שלו זה הופך אותו לאוטוריטה בתחומו. רבים חולמים על זה ומעטים מצליחים בזה.

בהצלחה!

אם ככה הסירי את שם הלקוח מהדפים המקשרים

ומהדפים שמופיעים בתוצאות החיפוש עבור שמו

למעלה