בעניין הצנזורה

Evil Beast

New member
בעניין הצנזורה

שמעו צריך להוריד לגמרי את הצנזורה. תנו זכות ביטוי! הילדים של היום יודעים קללות יותר גסות מכל הדברים שמצנזרים. וילדים בגיל 5 ראו סרטים עם עירום ודם וכאלה, זה סרט מצויר, לא החיים האמיתיים! אממ אם יגיעו תלונות אז מילא, יעבירו ל21:30 במקום הסדרה המפגרת הזאת בטלמניה!ואז ישמו את זה באנגלית או יפנית(עדיפות ליפנית אבל לא ישימו יפנית בגלל שרוב מי שיצפה לא יבין אז יעשו באנגלית עם תרגום) אז בקיצור מי חושב כמוני?

מה פתאום../images/Emo70.gif

בדיוק בגלל מה שאמרת אסור שזה ישודר מוקדם, ואם הם לא מצנזרים (ואני בעד זה) אז שישימו את זה בתשע וחצי עוד לפני שמגיעות תלונות! אם ישימו את זה מוקדם אז כל הילדים הקטנים ילמדו קללות וכאלה! אתה מנסה לגרום למצב להיות גרוע יותר? נכון שילדים קטנים יודעים את זה, אבל זה לא בסדר

Evil Beast

New member
אתה צודק..

במחשבה שנייה אתה צודק. באמת כמה שהפה שלהם מלכלך הם עדיין ילדים קטנים וד"א ידעתם שלברה(Bra) בתם של בולמה ובג'יטה(וג'יטה או מקיטה מה שאתם רוצים) קוראים בגרסה האנגלית Bulla? בולה! ראיתי את זה באתר של דרגון בול ג'י טי www.dragonballgt.com זה חדש מבית היוצר של www.dragonbalz.com מוזר!

זה היה די ברור שישנו לה את השם...

כי ברה, אחרי הכל, זאת חזייה. תאר לך שילד בן שמונה בערך רואה את הסדרה ופתאום הוא רואה מישהי שקוראים לה ברה.
ואם בברה עסקינן, אני חושב שהיפנים קראו לה ככה בציניות, כי היא שטוחה אז אין לה חזייה.

king kazabubu

New member
אני לא חושב....

לא שמתי לב שהיא שטוחה בכלל... לא יודע אני לא עוסק בזה יותר מדי אני משתדל לראות את הסדרה..

מה אתה חושב? שאני עוסק בזה?../images/Emo6.gif

פשוט יש לי תמונות שלה וכשמסתכלים עליה אז די אפשר לראות, אתה יודע...

ash 1

New member
ואם אנחנו כבר מדברים על זה...

השמות הסאיינים הם באמת שמות של ירקות?!?! כלומר כשהיפנים צפו בזה הם שמעו "אוי לא המלפפנון יסל אותנו הלוואי שהעגבניה כבר תבוא לעזור לנו.."??

Brolly

New member
אממממממ

היפנים לא מתייחסים לשמות כפירושם למשל יש אנימות שאנשים שקוראים להם יוקי, שזה שלג, וקיו, שזה היום ביפנית, ולא מתייחסים לזה כל כך

מה פתאום../images/Emo70.gif

בדיוק בגלל מה שאמרת אסור שזה ישודר מוקדם, ואם הם לא מצנזרים (ואני בעד זה) אז שישימו את זה בתשע וחצי עוד לפני שמגיעות תלונות! אם ישימו את זה מוקדם אז כל הילדים הקטנים ילמדו קללות וכאלה! אתה מנסה לגרום למצב להיות גרוע יותר? נכון שילדים קטנים יודעים את זה, אבל זה לא בסדר

למעלה