מותה של האפוקליפסה
New member
בעניין העצומה...
שלום רב. קיבלתי דרך האיציק קישור לעצומה שנפתחה דרך פורום זה, הקוראת לחתום עליה למען תתארח לימור, היא אורנה בנאי כשבה לה לצעוק שהיא פרחה, בתכנית הסיום של "ארץ נהדרת". לא חתמתי על העצומה, מפני שאני חושבת שהרעיון ובהקשה שגויים ביסודם, ובעיקר לא לעניין. בנאי, כשהחליטה לפרוש מהגזרה האחידה (תרתי משמע
) של לימור ולעשות דברים אחרים, עשתה זאת לא רק כי היא פחדה שהדמות תרדוף אותה. לדעתי היא פרשה מלימור גם כי היא הרגישה, כמו רבים אחרים בקרב הקהל הישראלי, שדמות זו נמאסהכבר, ועוד שעת מסך אחת שלה תחצה כל גבולות אפשריים. "לפעמים החגיגה נגמרת"... כפי שהושר בפי לא מעט. אני חושבת שלמשפט זה יש מקום רב ביותר כאן. אני, באופן אישי, לא רוצה לראות את לימור בתכנית הסיום של ארץ נהדרת. מבחינתי, תהיה זו דחיפה בכוח של חומר לעוס דיו, וזה עם כל הכבוד לבנאי ולדמותה האגדית, ו...יש כבוד! נניח מצב כזה: אני יושבת לי, ונהנית להפליא מפרק הסיום האחרון של "ארץ נהדרת". הנה, הדמות האהובה עליי - חלי, הנה מרכבה, הנה ג'ודי, הנה סנדרה והנה המתנחלים. כל הדמויות הללו, שמצחיקות אותי כל פעם מחדש... הופס! מי זו עולה מן המדבר? לימור?! מה?!?! מה לעזאזל היא עושה כאן?!?! די כבר, נמאס, מה זה צריך להיות?! אני מניחה שכך אגיב. התכנית "ארץ נהדרת", להבדיל מ"רק בישראל", לא שמה דגש על דמות אחת מרכזית, ומנהלת מהדורת חדשות עתירת מנחים ומגישים. ישנו סקטור רחב של דמויות מגוונות, ולימור, אגדית ככל שתהיה, לא מתאימה שם. גם בתור תפקיד אורח היא תיראה קלושה, לא קשורה בעליל לתוכן התכנית, ובעיקר מאולצת. רק חומר למחשבה. אשמח לדעת מה מניע אתכם. - נעמה (אני? אני בכלל מפורום אחר...).
שלום רב. קיבלתי דרך האיציק קישור לעצומה שנפתחה דרך פורום זה, הקוראת לחתום עליה למען תתארח לימור, היא אורנה בנאי כשבה לה לצעוק שהיא פרחה, בתכנית הסיום של "ארץ נהדרת". לא חתמתי על העצומה, מפני שאני חושבת שהרעיון ובהקשה שגויים ביסודם, ובעיקר לא לעניין. בנאי, כשהחליטה לפרוש מהגזרה האחידה (תרתי משמע