בעניין העצומה...

בעניין העצומה...

שלום רב. קיבלתי דרך האיציק קישור לעצומה שנפתחה דרך פורום זה, הקוראת לחתום עליה למען תתארח לימור, היא אורנה בנאי כשבה לה לצעוק שהיא פרחה, בתכנית הסיום של "ארץ נהדרת". לא חתמתי על העצומה, מפני שאני חושבת שהרעיון ובהקשה שגויים ביסודם, ובעיקר לא לעניין. בנאי, כשהחליטה לפרוש מהגזרה האחידה (תרתי משמע
) של לימור ולעשות דברים אחרים, עשתה זאת לא רק כי היא פחדה שהדמות תרדוף אותה. לדעתי היא פרשה מלימור גם כי היא הרגישה, כמו רבים אחרים בקרב הקהל הישראלי, שדמות זו נמאסהכבר, ועוד שעת מסך אחת שלה תחצה כל גבולות אפשריים. "לפעמים החגיגה נגמרת"... כפי שהושר בפי לא מעט. אני חושבת שלמשפט זה יש מקום רב ביותר כאן. אני, באופן אישי, לא רוצה לראות את לימור בתכנית הסיום של ארץ נהדרת. מבחינתי, תהיה זו דחיפה בכוח של חומר לעוס דיו, וזה עם כל הכבוד לבנאי ולדמותה האגדית, ו...יש כבוד! נניח מצב כזה: אני יושבת לי, ונהנית להפליא מפרק הסיום האחרון של "ארץ נהדרת". הנה, הדמות האהובה עליי - חלי, הנה מרכבה, הנה ג'ודי, הנה סנדרה והנה המתנחלים. כל הדמויות הללו, שמצחיקות אותי כל פעם מחדש... הופס! מי זו עולה מן המדבר? לימור?! מה?!?! מה לעזאזל היא עושה כאן?!?! די כבר, נמאס, מה זה צריך להיות?! אני מניחה שכך אגיב. התכנית "ארץ נהדרת", להבדיל מ"רק בישראל", לא שמה דגש על דמות אחת מרכזית, ומנהלת מהדורת חדשות עתירת מנחים ומגישים. ישנו סקטור רחב של דמויות מגוונות, ולימור, אגדית ככל שתהיה, לא מתאימה שם. גם בתור תפקיד אורח היא תיראה קלושה, לא קשורה בעליל לתוכן התכנית, ובעיקר מאולצת. רק חומר למחשבה. אשמח לדעת מה מניע אתכם. - נעמה (אני? אני בכלל מפורום אחר...).

LoLo16

New member
מסכימה איתך ב-1000% ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אני אחת המעריצות הכי גדולות של לימור, אבל כמו שכתבתי בשרשור אחר- היא פרשה הרבה אחרי השיא, לכן להחזיר אותה ייתן טעם רע ויבטל במובן מסויים את החדשנות שהביאה ארץ נהדרת לערוץ 2 בכלל ולאורנה בנאי בפרט. בעוד כמה שנים קמבאק יהיה מתבקש, עכשיו לימור עדיין נחשבת דמות שמוצתה וטוב שהלכה מתי שהלכה. ופור דה רקורד- אני ממש לא חושבת שאורנה תסכים עכשיו לגלם שוב את לימור.

alinali

New member
מסכימה איתך!!

זו בדיוק הסיבה שלא חתמתי על העצומה!! שמחה שיש עוד אנשים שחושבים כמוני..

גם אני שמחה לראות שעוד חושבים כמוני

(נקודה) חשבתי שאני הצדיקה היחידה בסדום... קצת קשה לי עם העצומה הזו, למען האמת. אני יודעת שמדובר בצעד דמוקרטי לחלוטין, ומי אני שאמנע מדמוקרטיה להתקיים, אבל המחשבה על מחזור לימור (מה שם המשפחה שלה?!) ב"ארץ נהדרת", קצת צורמת לי. יהיה פרק גרוע... מה היא קשורה לשם בכלל?! נו נו, איפה התומכים בעצומה, שילעיטו את תורתם בי? - נעמה.

Woogyman

New member
כמו שאמרתי, ../images/Emo110.gif

לימור יכולה להיות קשורה לארץ נהדרת בדיוק כמו שמרגול / שרון ויואב / רודריגו / מיכל ינאי נכנסו למערכונים בתוכנית. אם יכתבו קטע רלוונטי, יוכלו להשחיל בתוכו את לימור להופעה קצרה של כמה דקות וזה יראה טבעי לחלוטין. והתומכים של העצומה לא ילעיטו את תורתם בך כי זה חסר פואנטה. לא תומכת? אל תחתמי. חתימה אחת (או לצורך הדיוק - מספר החתימות של האנשים שלא תומכים כאן), לא יהיה מה שישנה, לטוב או לרע.

עמוס מרון...?

השם "עמוס מרון" ממש מוכר לי מהיכנשהוא... אין סיכוי שאתה מייסד האתר הרשמי של "המומינים", נכון? באילו עוד פורומים אתה, אם לא?

הוא מייסד 40% מהאתרים../images/Emo16.gif

הישראלים בכמה שנים האחרונות, אז יש סיכוי גדול
.
ניר

Woogyman

New member
אני לא מסכים, מן הסתם. ../images/Emo110.gif

לימור היא דמות של אורנה, בדיוק כמו שמרגול (סתם דוגמא) היא דמות של מריאנו. כמו שזה נראה שמרגול, שבכלל לא קשורה לפורמט של תוכנית חדשות, לא מתאימה לארץ נהדרת, עובדה שמצאו מערכונים מתאימים לשלב אותה. כנ"ל לגבי רודריגו, שרון ויואב וכל שאר הדמויות שלא נראה שמתאימות. נכון שלימור היא דמות עם עבר והכל, אבל אם ימצאו מערכון מתאים לשלב אותה, אפילו סתם בתור לקוחה אצל לובה או משהו, זה יכול להיות מאוד נחמד. סתם מחווה קטנה לרק בישראל ולכל המעריצים של אורנה. להחזיר אותה בתור דמות קבועה בהחלט לא בא בחשבון כי העידן של לימור נגמר בינתיים, אבל הופעת אורח שלה, רק כדי להיזכר ולהתרענן, יכולה לעשות רק טוב. לא מדובר על כאן הקאמבק הגדול של לימור שבטח יהיה מתישהו בעתיד עם שמעון ושוקי והכל, אלא סתם מחווה קטנה לדמות שעשתה את אורנה.

ולא נראה לך

ש"מחווה קטנה" תגרום לאותו קאמבק צפוי להיות דועך עוד יותר? אולי בעונה הבאה של ארץ נהדרת, אני מקווה שתהיה אחת כזו. עכשיו הכל טרי, הם בקושי התרגלו לעצמם. אגב, אני לא צוחקת מכמה כמה דמויות בתכנית. בכלל, מבחינתי תכנית עם חלי בלבד תספיק, לא צריך יותר. אולי את הדמויות של אורנה בנאי, בעצם, אבל זהו.

למעלה