בעניין הדררה-דחוף-

בעניין הדררה-דחוף-

שלום יש לי דררה נקבה ירוקה,אין לי מושג היכן הייתה לפני(היא נכנסה אלינו הביתה מהחלון). שאלתי כבר אם זה קריטי שיהיה לה בן זוג ונאמר לי שלא. אחרי כשבוע אצלנו,מבלי שהוציאה הגה התחילה הדררה לצווח ולצעוק. מה זה אומר?שהיא מתאקלמת?או שהיא עצובה ורוצה לצאת לחופשי? אנא עזרו לי כי אינני רוצה לגרום לה לא לצער ולא לרע. תודה אורן.

shabtai2

New member
שחרר אותה ומייד ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תאר לעצמך שהיו תופסים אותך באמצע הרחוב כשהיית חופשי ומאושר ומכניסים אותך לכלא לא היית צורח??? מה הדררה צריכה להרגיש?? אולי יש לה בן זוג?? אולי יש לה גוזלים?? היא שייכת ללהקה וזקוקה לחופש באופן מיידי!! זה שונה מהאכלת יד כשאתה חלק מהלהקה ויכול להעניק לה חום ואהבה. תקנה לך האכלת יד ותהייה מאושר העיקר שחרר אותה מהשבי. שבת שלום, שבתאי.

B l o F

New member
שחרר אותה

היא לא האכלת יד היא לא מתאימה לחיות בכלוב היא רק תסבול כל הזמן אתה חייב לשחרר אותה.

bilbolim

New member
מה יש לך

לעשות עם דררה מסכנה, פראית, מדוכאת שסגורה בכלוב כל היום, זה כל כך כיף לגדל אותה? להנות מצרחות הזעקה הנעימות לאוזן? היא בעל חיים חברתי ומסכן שעד לפני שבוע נהנה מהחיים וסבים להניח שהיה לה גם בן זוג שעכשיו לבד.

הממממ

לא צריך להבהיל,תיקחו אותה לוטרינר כדי ליראות עם היא פראית כי עם היא לא הסבל הוא שתשחררו אותה,כי עם היא באה מי בית,וגם הדררה שלי צורחת אבל זה ביגלל שהיא עצבנית עליי,תבררו כי בלי לדעת לא עושים בזה שום דבר

hoolon

New member
הדררה מוגנת על פי חוק

אי אפשר לתפוס אותה אם היא נכנסת מהחלון. זה תוכי פראי וגם כסף אתה לא תקבל עליה יותר מ-40 שקל. תשחרר אותה, היא מוגנת על פי חוק.

למעלה