בעניין גיא פינס

eranmc

New member
בעניין גיא פינס

גיא פינס יותר משנה קורא למראיה בשמות גנאי. כזכור התכונית של גיא היא התכונית הבידור מהזנר הכיה נצפית בישראל. וכל דבר שנאמר בתוכנית בעל השפעה רבה. ואכן גם ביומיום אני נתקל במילים כמו "היא משוגעת" וכו´, ההודעה האחרונה הייתה אתמול בפורום אינטרנט מהיר בתפוז. אני יכול להגיד בבירור שלירון, רועי, יגאל, שרון, גל, דרור, לירן, מאיה, איילה ואני שלחנו הרבה יותר ממכתב אחד בניסוחים נורא יפים ומחונפים. לפעמים נענו לרוב לא. הרגשנו לא רק מקופחים הרגשנו התנשאות מעלינו. גיא פינס המוהלל לא רק שלא שם עלינו הוא גם דאג להשפיל את מראיה כי הוא הרבה יותר טוב ממנה, לפחות ככה הוא חושב. מכיוון שהנושא עבר כל גבול והוא מתעלם מחדשות ומתייחס רק לדברים הרעים אז החזרנו באותה מטבע. דברנו איתו באותו שפה. השפה שהוא יודע. אם למישהו יש בעיה הוא יכול לעזוב את הפורום, באמת שאנחנו לא מעונינים באנשים שיטיפו לנו איך לנהוג בנושא מראיה. אבי, נאלצתי להחרים אותו מהפורום בגלל שהוא נגעל מאתנו אז מנעתי ממנו להגעל מאיתנו כי אנחנו מגעילים שאנחנו אוהבים את מראיה. לסיכום: אני אישית אין לי שום דבר נגד הומואים להיפך הוא הנכון! והסברתי זאת לאנשים לא רק בפורום. ובכלל לפי GOGAY.CO.IL או משהו כזה אין דבר כזה הומופוביה.

eranmc

New member
אמממ עזבי בערב אני עייף :)

ואין לי כוח למחוק את ה NOW לא מפריע לאף אחד :)

nadav26

New member
מספר מילים בנושא..

ערן וכל החברים, באמת נוהגים להשמיץ את מאריה ולא מהיום, ונכון שלתוכנית כמו גיא פינס..יש כוח והשפעה, ואני מסכים גם שצריך לנסות ולתקן את זה ולהשפיע, הבעייה היא: שהדרך האחרונה לתקן את זה היא בקללות למינהם ובנסיונות לפגוע..בסופו של דבר זה יוצר את התגובה ההפוכה: אנטי מהצד השני ורושם לא טוב על מי שכותב (ומי בסופו של דבר לא רוצה שיחשבו עליו דברים טובים..). ערן, אתה עושה עבודה טובה עם הפורום הזה, ומקווה שלא תיראה את זה כביקורת מעליבה כי זו לא הכוונה שלי: אבל כראש הפורום אתה צריך לתת דוגמא גם בדרך התגובה שלך לדברים שכאלו... , ומה שכתבת בפורום ערוץ 3 זו לא הדרך. ועוד משהו קטן, הומופוביה עדיין קיימת לא מעט בארצנו (לא יודע מאיפה הגעת למסקנה שלך) ושוב, איכפת לי מאנשי הפורום ולכן החלטתי להגיב, מקווה שיש עוד שחושבים כמוני.

eranmc

New member
מקובל עלי, אתה יודע מה

תן לנו הצעה יותר יפה. כי אנחנו איבדנו תקווה.

KM-AIR

New member
לא הבנתי מה הקשר להומופוביה...

אבל מעריצי מראייה היקרים!! כמו שכתבתי בעבר- אין צורך להפגע מהדברים האלו. אנשים אומרים כל מיני דברים על זמרים מפורסמים לטוב ולרע, וצריך לדעת לקבל את זה. זה חלק מהעניין של חופש הביטוי... לדעתי, כמו שקודמי אמר כאן למעלה, זה לא יגרום לדברים להשתנות, אלא רק יצור אנטי. אם זה כל כך מפריע לכם בכל זאת הייתי ממליץ לפנות ישירות ובצורה מכובדת לאחד המפיקים של התכנית ולהגיד שיש קהל מסויים שהירידות על מראייה פוגעות בו באופן אישי. אני בטוח שיתייחסו לזה בכבוד הראוי... הרשו לי לסטות מהנושא ולספר (כהרגלי) על הערצתי לקיילי ועל זה שבמשך שנים נאלצתי לסבול "ירידות" עליה, גיחוחים על זה שאני מעריץ שלה ועוד כל מיני תגובות ממש מגעילות של אנשים, שכן- אני מעריץ כבר הרבה שנים ומעולם זה לא היה "קול" לאהוב אותה (חוץ מהיום
) צריך להאמין בעצמכם ובמראיה ואם אפשר לשכנע אנשים- זה יהיה רק בטוב. תנסו ותראו!!

avivino

New member
אני רוצה להתנצל אם פגעתי

זו לא היתה הכוונה שלי ואני ממש מסכים ומעריך את נדב שכתב תגובת המשך לשאלה מי זה אבי. יש דרכים אחרות להביע מורת רוח, לא באמצעות גידופים וגסויות. בסה"כ כולם כאן אוהבים את מריה וערן עושה עבודה טובה בתור מנהל הפורום. צריך לבוא מאהבה ואז אולי אנשים יבינו ללבכם. לא הייתי צריך לכתוב אתם מגעילים, למרות שזו היתה התגובה האוטומטית שלי לבוטות של כמה אנשים בפורום של ערוץ 3. אם יהיו לי רעיונות בנוגע לגיא ולתכנים שלו לגבי מריה אכתוב בפורום. אבי.

nadav26

New member
קיילי היא הדוגמא המושלמת ל...

שתמיד ניתן לחזור בגדול!!! .היא פשוט הצליחה למצוא את הנישה שלה שלפופ-דיסקו שהיא עושה כ"כ טוב והיא פשוט זורחת, השנתיים האחרונות היו הטובות ביותר בקריירה שלה גם מצד הקהל וגם מצד הביקורת.

eranmc

New member
יניר אמר לי שהיה לה תקופה רעה

ב 97 או 96 כמו של מראיה.

KM-AIR

New member
קייליאמנם לא ניסתה להתאבד

אבל היא היתה מאד בשפל המדרגה- עד כדי כך שבכלל לא היה אכפת לה מהקריירה והיא רצתה לעזוב הכל. זה היה ב-97 שמייקל האצ´נס , האקס שלה ואחד האנשים שהכי השפיעו עליה בחיים התאבד. ולעניינינו: אני באמת חושב שמראייה קארי תחזור. תסמכו עליה ועל המפיקים האמריקאיים. הם לא יתנו לקול שלה להתבזבז... לפעמים בן אדם צריך להגיע לשפל המדרגה בשביל להבין מה הוא צריך לעשות באמת ומה מתאים לו. קיילי היא הוכחה חותכת לכך (למרות שכמו שאמרתי- אצל קיילי זה נבע מסיבות שונות לגמרי)

eranmc

New member
מאיפה אתה יודע שהיא לא ניסתה להתאבד

אי אפשר לדעת הכל עליהם. גם אנחנו לא יודעים בדיוק אם מראיה ניסתה להתאבד או לא. אני נאלץ להסכים איתך בנקודה מסוימת שאולי הקטע של גליטר הנחית את מראיה ארצה ונתן לה את האפשרות לראות דברים שהיא לא ראתה (כמו שהיא אמרה). אני ממש לא שמח שהדיסק נכשל כי הא מעולה והוא עוזר לי כל כך ברגעים קשים שאני חייב להודות לו. ובאמת מראיה קארי לא המקרה הראשון, טינה טרנר, ג´ורג´ מייקל, ג´נט ג´קסון, שאגי, דיאנה רוס והרשימה ענקית... חוו את המקרה של מראיה קארי. אני רק מקווה שהיא תחייה באושר ואני ממש מקווה שלא יהיו לה מעריצים מזויפים שיאהבו אותה רק מתי שהיא מצליחה. כי זה דוחה אותי. (אבל אם הם יקנו את הדסקים אז לא נורא
) טוב זזתי לבצפר תהנו לכם בים עם ה
(סתם רציתי לנסות אותם פעם ראשונה לי) או בבית על המיטה. ביי

roimc

New member
97 או 96?

התכוונת שהייתה לה תקופה רעה מ-1989 עד 1999 או 2000. מי בכלל זכר אותה עד השיר הזה CANT GET YOU? טוב אתם יודעים מה נוותר לה, נניח שהשיר הזה שהיא רוקדת במועדון החזיר אותה אבל מי שם עליה בכלל כל התקופה הזאת??? וגם היום יש לה שירים דבילים בטירוף והדיסק שלה אפילו לא מכר 10 מיליון. לפי דעתי היא הייתה צריכה להישאר משומרת בארכיון. מספיק לי שאני צריך לסבול ת´תמונות שלה על הדלת שלי!

nadav26

New member
אני דווקא חושב שקיילי על הכיפאק..

נכון שהיא מעולם לא מכרה 10 מיליון אלבומים, אבל האלבום האחרון שלה זכה להצלחה לא רעה בכלל גם באמריקה, והיא נראית מצויין ועושה פופ טוב..צריך לפרגן לפעמים

omris

New member
אין ספק שלקיילי יש מוסיקה טובה../images/Emo13.gif

איך אפשר להתעלם מלהיטים ענקיים כמו The Loco-Motion , I Should Be So Lucky, Better The Devil You Know וכמובן Confide In Me .. היא טובה ..

למעלה