בעל מיוחד

בעל מיוחד

אדון שון היקר אני מאד מקווה שאתה תקרא את מה שאני כותבת בשורות אלו. המטרה לא לפגוע אלא שתקשיב ותפנים כי בטח תקבל המון הודעות לא נעימות לגבי השידור הזה. באמת תודה שתשובתך לכך שאינך גזעני הוא שהתחתנת עם תימנייה ממש מדהים כמה אתה סובלני לנחותים ממך כמו התימנים שהיית מוכן בטוב לבך להכניס אחד מהשבט הזה אלייך הבייתה ועוד להתחתן איתה ורגע אל תטעה אני אשכנזיה שהתחתנה עם חצי תיימני וחצי אלוהים יישמור מרוקאי שומו שמיים שדוקא אני מכירה כמה אנשים שזה שתקבור באדמה כף חלבית עושה אותך בעיניהם דיי פרימיטיבי ואני רק רוצה קצת להתפלצן כמוך כי אולי רק מאנשים יהירים אתה מוכן לקבל ביקורת אז גם אני וגם בעלי בעלי תואר הרפואה נו מה לעשות גם המרוקאי תימני הצליח בסוף. אתה אדם ממורמר אין לי מוגש למה, יש לך משפחה מקסימה ואשה נהדרת (מקווה שלא תוציא עליה את התסכול שלך שהיא יצאה גדולה ואתה כל כך קטן). אז שון רד מהעץ הדמיוני שנטעת לך אי שם במושב שרונה ולך תלמד קצת ערבית כי בניגוד גמור למה שאתה חושב אנחנו מוכרחים לדעת אותה. מקווה שתשתנה יותר בשביל משפחתך מלך. תזכור כרופאה מרמור ייגרום לך להתקף לב בסוף... חבל

שון בוא תלמד קצת ערבית

שון אינתי חמאר וזה בגלל שעשית פדיחות ליהודים יא מאהבול אשכנזי שלא מצאו לו שידוך עם פולניה ובמקום זה מצאו לו "זן נחות" תימניה אילת לעומתו נראית כמו מלאך שנובל בבית קר,מגיע לאילת הרבה יותר מהזן הנחות(שון) שלא יודע כלום מהחיים שלו.

למעלה