בעל המשרד לא מרפה !!!

Sterile

New member
בעל המשרד לא מרפה !!!

לפני כחצי שנה שכרתי משרד, כשבחוזה צוין במפורש שאני משלם X כסף עבור המשרד שכולל רהיטים מסוימים, חשמל ארנונה וכו'. לפני כחודש החלטתי לקנות מיני בר קטן למשרד כיוון שהוצאות עבור האוכל בחוץ לא משתלמות. ברגע שבעל המשרד ראה את המיני בר הוא אמר לי שלא אעז להדליק אותו או שאשתתף איתו בהוצאות החשמל 50/50. לאחר בדיקה מעמיקה מאוד הצגתי לו נתונים שמראים שהמיני בר לוקח 0.7 אגורות ביום עבור צריכת החשמל שלו. בעל הדירה נפנף בחוזה ולאחר שהבין שהצדק איתי היה איתי "ברוגז" קרוב שלושה שבועות. יום בהיר אחד אני לא מבין מדוע אני לא מקבל דואר למשרד ואת הדואר שלי אני אוסף מהחנויות השכנות למשרד שמקרה פגשו את הדוור. שמתי את כרטיס הביקור שלי באופן זמני על התיבה כדי שיזהו את התיבה שלי ולמחרת הכרטיס לא היה, כך עשיתי פעמיים ושוב הכרטיס נעלם החלטתי שאני שם מדבקה קטנה ורגילה כדי להקשות על תלישתה ושוב כך כבר 3 פעמים בעל המשרד תולש לי את הסימן זיהוי היחיד שיש לי בחוץ. השאלה היא האם זה חוקי שלמרות שכרתי אצלו את המשרד אני לא אוכל להשתמש בתיבת דואר ? בנוסף כחלק מהחוזה הוא השאיר אצלנו שולחן שלא היינו צריכים כי הבאנו ריהוט משרדי מלא, אז לקחתי אותו לאחסון אצל ההורים שלי בדרום עד לסיום החוזה, ועכשיו שוב משהו עקרוני הוא רוצה ממני צ'ק פיקדון על שולחן שנשבע לכם שלא שווה אפילו 70 שקל. אשמח לטיפים ועצות כי אני ממש כבר לא עובד וכל פעם מחדש אני מוצא את עצמי מתעסק עם הקפריזות שלו.

rosedal

New member
דעתי הלא מקצועית

לפי החוק אם החשמל כלול בחוזה אז אינך צריך לשלם שום תוספת. אם אפשר לשאול למה לקחת את השולחן לביתך? מדוע לא החזרת אותו לבעל המשרד אם אין לך צורך בו? (לדעתי זאת חוצפה שלקחת אותו לביתך) אם מדובר באותו שולחן שהוא דורש עליו את הצ'ק פיקדון, תחזיר לו את השולחן. תמיד טוב להסתדר אחד עם השני מאשר לחפור בחוזה ולחפש מי צודק. הייתי ממליץ לך ללכת לשאול אותו מה קורה עם הדואר ? ומדוע המדבקה שלך מפריע לו? זאת כולה תיבת דואר. כמובן שאם תיבת הדואר שייכת למשרד שהושכר לך אז היא בחזקתך. וזכותך לקבל שם דואר . יום טוב.

משכיר בעייתי

שלום, 1. עולה, כי המשכיר שלך אינו מרוצה ממך כשוכר ורוצה פשוט להציק לך על מנת שתעזוב מיוזמתך את המושכר. 2. יש לך את מלוא הזכות, הן החוזית והן מכללא, לכך ששמך יופיע על תיבת הדואר של המשרד, אותו אתה שוכר. 3. נסה לתעד את הסיטואציה שבה פועל המשכיר במזיד ומוריד את שלט שימך מתיבת הדואר. 4. לגבי השולחן, לדעתי, עדיף יהיה שלא תיתן שום שיק ביטחון ותומר למשכיר שיקח את השולחן, לאחר שתשיב אותו למשרד. אם תיתן שיק ביטחון, נוכח פועלו של המשכיר, הוא בטוח יעשה לך שרירים ולבסוף יפרע אותו. בהצלחה

למעלה