בעל הבית השתגע

בעל הבית השתגע

אנשי השמאל, וראשי מרצ בראשם השתגעו. אולי זה המצב,אולי הלחץ, אבל בימים האחרונים שמעתי את אמרות השפר האחרונות: אבו-וילן: "מתנחבלים" יוסי שריד: "ההאחזויות גרועות מחגורות נפץ" שיהיה ברור: אני נגד ההתפרעויות שעושים אנשי המאחזים. אני גם נגד המאחזים הבלתי חוקיים. אבל לשמאל אסור להתבטא כך בשום אופן, גם אם הוא נמצא במצוקה. השמאל ישר קופץ אם אנשי הימין מתבטאים לא כשורה ומיד מזכיר את מקרה רבין (ובצדק). אבל על השמאל להזהר בניסוחים. מחגורות נפץ נהרגו רק אתמול 14 אזרחים. יוסי שריד, עשה טובה ותפרוש לבית אבות, שם תעשה פחות נזק למדינה.

smile2life

New member
לא. נשמה שלי

באמת כתוב שם אוסף של שטויות שקשה להבין "למה התכוון המשורר"

דובי123

New member
אמת גם אם לא נעימה לקריאה איננה שטו

אמת גם אם לא נעימה לקריאה איננה שטויות הוא דוקא כתב ברור ונכון העובדה שאין זה נעים - לא הופכת את זה לשטויות

dar האחת

New member
השמאל לא נמצא במצוקה

הימין איבד את הרסן (אם היה לו בכלל) בדיבורים הללו אין כל הסתה זה תיאור של מציאות . המעשים של המתנחלים מזעזעים!

Deathatred

New member
המעשים אכן מזעזעים

אבל האם להכות שוטר נורא יותר מלרצוח 14 אנשים חפים מפשע? האם ניתן להשוות בין בריונים קיצוניים לבין רוצחים שפלים וחסרי מצפון? אם השמאל היה מגנה את הטרור כמו שהוא מגנה את המתנחלים אז כבר מזמן הפלשתינים היו מפסידים את זירת ההסברה והיה עליהם הרבה יותר לחץ להפסיק את הטרור.

pelegs

New member
מה אתה חושב? שהשמאל מעודד את הטרור?

נובמת. השמאל מגנה את הטרור, לידעתך. בפעיליות של השמאל יש גם קריאות להפסקת הטרור(גם מהמפגינים הערבים, אגב). אבל שוב, בפעם המיליון, השמאל בארץ הוא השמאל ב-ארץ-. כלומר, במדינת ישראל. ומתוך כך קריאות לרשות או לארגוני הטרור הן קריאות סרק, הלא כן? הרי הטרור מופנה נגדנו, ולקרוא להם להפסיק אותו נשמע קצת אבסורדי...ולכן רוב הקריאות הן נגד מדיניות מדינת ישראל, איפה שאנחנו יכלים יותר להשפיע. השמאל(אולי חוץ מהפלגים הממש ממש קיצוניים - אקא אנרכיסטים וחלק קטן מהקומוניסטים) מאמין באי-אלימות. משני הצדדים. גם טרור נקרא אלימות ולכן גם הוא מגונה. ממשלת ישראל מתנהגת באלימות, ולכן נשמעות קריאות ביקרות עליה. אוקי?

Deathatred

New member
בעקיפין כן

השמאל השפוי אולי לא מתכוון אבל כל תמיכה שהוא תומך בפלשתינים, אפילו שהוא מציין שהוא נגד הטרור, תומכת בטרור. כל הצדקה של המאבק הפלשתיני מתפרשת אצלם כצידוק לנקוט בכל אמצעי כדי להשיגה. כל ציטוט מהסוג של "זה בגלל העוני/זה בגלל הכיבוש" מתפרש אצל הפלשתינים ואצל העולם כ"אנחנו עניים/כבושים - מותר לנו לעשות טרור ולרצוח את מי שאנחנו רוצים." ההשוואות של המתנחלים לחמאסיניקים גם מעודדות טרור - הנה, אומרים הפלשתינים, לישראל יש את המופרעים מהגבעות שאפילו השמאל אומר שהם יותר גרועים מהחמאס, אז מה זה עוד אוטובוס שרוף לעומת המתנחל האכזרי שהשליך אבן? הנה, לרצוח יהודים זה לא כזה פשע חמור. עובדה - לזרוק אבנים ולהרביץ לשוטרים נחשב לחמור יותר. אני לא אומר לכם לשלוח מכתבי גינוי לפלשתינים, אני יודע שזה חסר טעם, אלא פשוט להשאיר אותם לאנחות. לא לסנגר עליהם, לא להצדיק אותם, לא להבין אותם, לא להפגין למענם, לא לבכות על כמה הם מסכנים. לא כלום. פשוט להראות להם שלא מרחמים עליהם יותר. הם בחרו בדרך הטרור והם ישאו בתוצאות והשמאל לא ישמש להם עלה תאנה לביצוע טבח מתמשך ביהודים.

pelegs

New member
אתה מעוות הכל - השמאל מנסה להראות

שיש צד שני לוויכוח, שלא הכל נפתר או יפתר בכוח...! אתה חושב שאם השמאל "מרחם" על הפלשתינאים(וזה, אגב, לא הצדקה של טרור!) אז הם באים ואומרים: "אה, לנו מותר"? ההיפך! הם באים ומבינים שיש צד להדברות איתנו, באותה מידה שיש צד להדברות איתם! וממתי אגב השמאל טוען שמתנחלים יותר גרועים מהפיגועים? זה בערך כמו להגיד שהימין טוען שפאשיזם היא הדרך הצודקת... ועוד אנקדוטה: אם השמאל המתון הוא ה"שמאל השפוי", אז גם הימין המתון הוא ה"ימין השפוי"...קרי - הימין הקיצוני לא שפוי? אמרת זאת בעצמך

Deathatred

New member
השמאל מרוכז בעצמו

ולא טורח להסתכל על הצד השני ולברר מה הם חושבים. המצב הוא כזה אבסורדי שבו ערפאת אומר שהוא מכין להקריב 70 שהידים כדי להרוג כל ישראלי והשמאלן התורן מסביר לתקשורת שערפאת בעצם אמר שהוא מוכן לפשרות מכאיבות. >> אתה חושב שאם השמאל "מרחם" על הפלשתינאים(וזה, אגב, לא הצדקה של טרור!) אז הם באים ואומרים: "אה, לנו מותר"? << כן, בדיוק. הפלשתינאים תופשים את הבעת האמפתיה והתמיכה מצד השמאל כהיתר לבצע פיגועים. "אנחנו מסכנים, אנחנו עניים, אז הם יסלחו לנו אם נרצח כמה יהודים ומחר יבוא להפגין למענינו ולציין כמה אנחנו שוחרי שלום." תחשוב על זה ככה, תלמיד מעתיק במבחן ומקבל 100. אחרי שבוע מגלים את ההעתקה. המורה מחליט רק לנזוף בו אך לא לפסול לא את המבחן. כעבור חודש יש עוד מבחן, התלמיד מעתיק בשנית ומקבל 100. גם הפעם המורה נוזף ומגנה את ההעתקה אך נותן לתלמיד לשמור על הציון. לשאר הוא אומר "תראו איזה ציון טוב הוציא התלמיד הזה במבחן." האם התנהגותו של המורה לא מהווה עידוד לתלמיד להמשיך בהעתקה? >> אם השמאל המתון הוא ה"שמאל השפוי", אז גם הימין המתון הוא ה"ימין השפוי"...קרי - הימין הקיצוני לא שפוי? אמרת זאת בעצמך << לא שפוי וקיצוני זה לא בהכרח אותו דבר.

Deathatred

New member
../images/Emo18.gifקרא את ראש השרשור

>> וממתי אגב השמאל טוען שמתנחלים יותר גרועים מהפיגועים? << תבדוק בראש השרשור ותמצא שם ציטוטים של ח"כים ממרצ שזה בדיוק מה שהם טענו.

pelegs

New member
אתה בכלל קראת את הכתבה במלואה?

שריד אמר שם שהמתנחלים מפזרים חגורות נפץ בישראל - כלומר, הם מציתים את האיזור ותורמים להתדרדרות המצב. העיתונות נפיחה את הכותרות.

pelegs

New member
אחלה - בוא תקרא גם את אלו

"שהמדינה תלך לעזאזל, למי איכפת" - אריאל שרון "צריך להשליט פה דיקטטורה" - רחבעם זאבי ז"ל "אתה יודע מה? אם השמאל יעלה לכוח עוד פעם, אני חושב שאני אשנה את דעותי הפוליטיות" - אפי איתם סתם דוגמאות אקראיות, שהן לחלוטין לא נכונות, ולא נאמרו אף פעם ע"י האנשים המיוחסים להם, אם בכלל נאמרו. אבל למי איכפת, הרי זה כתוב בהודעה בפורום, אז זה נכון. או אולי בעצם בגלל שאני שמאלני, אז אני בהיכרח טועה?...

Deathatred

New member
אני בדרך כלל בודק הודעות בפורום

ומצליב את המידע עם מקורות שונים, אבל עכשיו כבר אין לי כ"כ הרבה זמן. דבר דעה הוא די אמין בסה"כ ובדר"כ גם מפנה לינק למקור. אני מקווה שגם הפעם הוא יפנה לינק לכתבה שבא צוטטו הדברים. אם הם לא אמרו את הדברים הנ"ל או דברים דומים - אז הם לא אמרו טוב שכך. אך אם הם אמרו - האם לא תסכים איתי שדברים כאלה מעודדים טרור ונותנים לו לגיטימציה במידת מה? (את הנימוקים תראה באחת מהודעותי הקודמות בשרשור הזה).

Deathatred

New member
המעשים אכן מזעזעים

אבל האם להכות שוטר נורא יותר מלרצוח 14 אנשים חפים מפשע? האם ניתן להשוות בין בריונים קיצוניים לבין רוצחים שפלים וחסרי מצפון? אם השמאל היה מגנה את הטרור כמו שהוא מגנה את המתנחלים אז כבר מזמן הפלשתינים היו מפסידים את זירת ההסברה והיה עליהם הרבה יותר לחץ להפסיק את הטרור.

Deathatred

New member
נורא ואיום.

הרוצח צריך להיתפס ולעמוד למשפט. מה דעתך על רצח אנשים חפים מפשע שסה"כ נסעו באוטובוס (וכאן לא מדובר על מקרים בודדים אלא על עשרות מקרים מאורגנים ויזומים שיטתית)?

למעלה