בעל הבית השתגע......

eli4785

New member
בעל הבית השתגע......

אחרי שפיקנתי את עצמי ב DW נחמדה החלטתי שהגיע הזמן להביא ל BLACK BEAUTY שלי "חבר "(במקום אותו "חבר" שנלקח ממני באותה עסקת קומבינה יודעה....) ובגלל שאני משוגע החלטתי ללכת על משהו קצת מעבר לממוצע..... Spaun 14X6.5 Solid Stave 5/8" (15.9mm) Birdseye Maple Shell Snare with Wood Hoops & Claws (אני סגור על זה ב 99% אלא אם אני אקבל הצעה לסנר בעל מפרט דומה במחיר זול יותר של Craviotto ) עכשיו מה שרק נשאר לי לבחור סופית (ועל זה אני עדין מתלבט ....) זה את הצבע שלו.....(צרות של עשירים משהו.....
) מה שחשבתי ז ללכת על הצד המשוגע (אין תמונה מדוייקת של הסנר תנסו לדמיין את זה ע"פ התמונה...) ולהביא משהו בדוגמת דגל ארה"ב כאשר הרימים בצבע עץ טבעי (נראה משהו כמו סנר צעצוע של ילדים....) או ללכת על הקלאסי במידה והיית סכיזופרנים כמוני והיתם הולכים להוציא 1000$ דולר על סנר על איזו אופציה היתם הולכים?

eli4785

New member
נגעתי להחלטה ללכת על הקלאסי ...

(בכל זאת סנר זה לא צעצוע ......) וסופית שלחתי את בקשת ההזמנה...כשהעסק יתקדם ויהיו עדכונים וכמובן שכשה"חבר" הנחמד יגיע הוא יקבל בוק קטן......

Sickman

New member
קודם כל סחטיין על ההחלטה

העצה הראשונה שאני הייתי נותן לך במחיר 1000$ (אולי אפילו טיפה פחות) זה ללכת על קרוויוטו.. הסנרים שלו מדהימים.. הם פשוט יצירת אמנות.. וכמובן שבאים באפשרויות אין סופיות.. מה שעוד אני אוהב אצלו זה המכניקה.. המנגנון של הרשת פשוט מושלם.. הלאגים הם בעצמם יצירת אמנות.. וכמובן שאתהת מיד יכול לשים חישוקי עץ זה ממש לא שיקול.. אגב.. אם אתה כן בודק קרוויוטו הדגם הכי נפלא ששמעתי שלו זה Black Cherry wood.. אני ממליץ לך לחפש אחד כזה.. לגבי הצבע.. אני יודע שזה נשמע מגניב לקחת צבע מטורף.. זה גם בטוח יהיה יפה ומלהיב בהתחלה.. אבל תזכור שזה כנראה סנר שילווה אותך כל החיים.. אני די משוכנע שמשהו כזה יימאס עליך באיזשהו שלב ובטוח לא ישתלב טוב עם אף מערכת שתהיה לך... אני הייתי הולך תמיד על משהו קלאסי יותר.. קלאסי יכול להיות גם יפהפה.. בכל מקרה.. מזל טוב מראש ותתפנק לך.. תזמין לשמוע..

Sickman

New member
וכמובן שלא שמתי לב להודעה השניה שלך..

בכל מקרה.. תתחדש

למעלה