בעל בית פולש

yotzimmeabait

New member
בעל בית פולש

האם בעל בית שמשכיר בית פרטי לדיירים יכול להסתובב בגינה כרצונו ומבלי להודיע, בהנחה שיש דברים ששייכים לו באיזור מסויים?
בחוזה כתוב שלא ניתן להגיע ללא תיאום מראש, הנושא דובר איתו והוא ממש לעשות שם ואף ללון מדי פעם במחסן עם הדברים.

t o m a k

New member
לא חוקי

אם בעל הבית מגיע ללא תיאום מראש, זה שקול ללהיכנס לדירה עצמה בלי להודיע.
כמו שאמא שלי הסבירה לאחי כששאל אותה למה היא צריכה להודיע לדיירת בבית שהיא משכירה שהיא מגיעה: "אני לא יכולה להיכנס לבית מתי שבא לי, היא משלמת כסף על הפרטיות שלה ואני לא יכולה להיכנס ולהפר אותה למרות העובדה שהבית שייך לי ויש לי מפתח".
על אחת כמה וכמה שזו הפרת חוזה - אני הייתי מודיע לו שאני מבטל את הצ'קים ועוזב את הדירה בלי למצוא מחליף אם זה ימשיך ככה - ברגע שצד אחד מפר את החוזה - השני לא חייב לקיים אותו.

אם כי... המחסן מצוין בחוזה? הדירה מושכרת יחד עם המחסן? שמעתי בעבר וגם דווח כאן על דירות שהושכרו "חלקית", כאשר אחר החדרים שימש כמחסן עבור בעל הדירה שביצע בו שימוש שוטף, או שהיה מדובר בקומפלקס עם גינה משותפת כשחלקים מהגינה היו שייכים לדיירים אחרים או לבעל הדירה. זה לא סימפטי, אבל אם שכרתם דירה בלבד ולא דירה עם גינה ומחסן, יהיה קצת יותר קשה לטעון להפרת חוזה, גם אם היה מצופה מבעל הדירה שיבהיר את זה יותר.

למעלה